Προς το περιεχόμενο

Amilo M 3438?

tonyp

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

paidia gia sas!eimai neos sto insomnia alla palios stous ypologisstes!

Lew se ena dio mhnes na kanw to megalo bima gia mena to opio den einai allo apo to na afhsw telika ton desktop mou kai na parw laptop!exw peistei apo polla pragrammata gia ton IBM t43, prosopika thewrw opws kai poli toys IBM sintiritika alla korifaia ergalia apo oles tis pleures.malista gia ton t43 ta teleutea reviews lene ta kalytera.

Na mpw sto thema:

eida shmera ton amilo 3438M apo to plaisio (1.87,17'',geforce6800 , ram 1024MB, HDD 2X80GB ktl) timi 1500€ kai apla mou fanike poli fthnos gia auta pou exei kai mou kinise ipopsies.Apla thelw na mou peite tin gnwmh sas gia ton sigkekrimeno an kserete kai genikotera mia gnwmh gia siemens se sxesh me IBM.

Δημοσ.
paidia gia sas!eimai neos sto insomnia alla palios stous ypologisstes!

Lew se ena dio mhnes na kanw to megalo bima gia mena to opio den einai allo apo to na afhsw telika ton desktop mou kai na parw laptop!exw peistei apo polla pragrammata gia ton IBM t43' date=' prosopika thewrw opws kai poli toys IBM sintiritika alla korifaia ergalia apo oles tis pleures.malista gia ton t43 ta teleutea reviews lene ta kalytera.

Na mpw sto thema:

eida shmera ton amilo 3438M apo to plaisio (1.87,17'',geforce6800 , ram 1024MB, HDD 2X80GB ktl) timi 1500? kai apla mou fanike poli fthnos gia auta pou exei kai mou kinise ipopsies.Apla thelw na mou peite tin gnwmh sas gia ton sigkekrimeno an kserete kai genikotera mia gnwmh gia siemens se sxesh me IBM.[/quote']

1500????

Stin selida tous den yparxei kan to montelo auto.

Stoi multirama to eida sta 2000 mazi me to fpa.

An to vreis 1500 parto asizititi :D

Einai poly kalo kommati kai olokainourgio. ;)

Δημοσ.

Ta FS ( Fujitsu Siemens ) einai kala kai arketa poiotika pleon, kai service nomizw kalo exoune.

Auto to M3438 pou parageila egw exei 2 xronia egiisi.

Praktika de kserw ti ginetai epeidi den mou exei tyxei pote.

As sou pei kapoios pou exei empeiria apo service.

Auta pou exei to M3438 pantws de tha ta vreis allou me tosa lefta ;)

Psakse kai tha deis

PS , 1500 leei ME fpa i XWRIS?

Δημοσ.

Χύμα Στο Κύμα! Για Κορυφαίο Μονο Το Turbo-X XDT Οτι Χρειαζεσαι Το Πας Στο Service Και Το Πέρνεις Το Αργότερο Σε 2 με 3 Μέρες Ενώ Ολα Τα Αλλα Πάει Αντιπροσωπεία Και Τρώς Πακέτο Τουλάχιστον 15 Μέρες!

Δημοσ.

Επειδή έχω προσωπική εμπειρία από FS και αυτό που διαβάζω και από το μεγαλύτερο μέρος αυτών που έχουν laptops FS,είναι το εξής: κάνε την προσευχή σου να μη χρειαστεί η εγγύηση,γιατί αν χρειαστεί 15-30 μέρες θα είσαι χωρίς laptop.

Δημοσ.
Επειδή έχω προσωπική εμπειρία από FS και αυτό που διαβάζω και από το μεγαλύτερο μέρος αυτών που έχουν laptops FS,είναι το εξής: κάνε την προσευχή σου να μη χρειαστεί η εγγύηση,γιατί αν χρειαστεί 15-30 μέρες θα είσαι χωρίς laptop.

Έχουν περάσει αρκετά amilo απο τα χέρια μου και έχω τις καλύτερες εντυπώσεις! Άριστα μηχανήματα!

Το μηχάνημα που λές δεν υπάρχει στο πλαίσιο και γενικά δεν υπάρχει πουθενά στα 1500 ευρώπουλα!

Δημοσ.

Παιδιά ενδιαφέρομαι για το Fujitsu Siemens Amilo M3438 κι εγώ. Όποιος το έχει ήδη στα χέρια του, ας γράφει στο forum αυτό τις εντυπώσεις του. Νομίζω γύρω στις 15 Ιουνίου θα κυκλοφορήσει επισήμως και στην Ελλάδα και στο εξωτερικό όπως έχω αντιληφθεί. Έχει δυο τρείς παραλλαγές με τις οποίες θα κυκλοφορήσει. Οι τιμές στην Ελλάδα θα είναι από 1500Ε (μόνο από ΠΛΑΙΣΙΟ φτωχό configuration) 2000Ε (Sonoma 1.86 1MB RAM) έως 2700Ε (αργότερα με Sonoma 2.13 2MB RAM). Αναρωτιέμαι όμως αν μπορεί να το αγοράσει ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ κάποιος από Γερμανία ας πούμε γιατί έχω δει φοβερές διαφορές: πχ: http://www.geizhals.at/eu/a147500.html.

Τι ισχύει άραγε για την εγγύηση κλπ.

Τα σχόλιά σας παρακαλώ...

Δημοσ.

Εγω το βρηκα στα Multirama με αυτα τα χαρακτηριστικα στα 2000

ΦΟΡΗΤΟΣ Η/Υ Fujitsu-Siemens AMILO M3438G

Διαθέσιμο απο 15/6

Κατασκευαστής

FUJITSU

Εγγύηση (Έτη)

2

Τεχνολογία Επεξεργαστή

Intel Centrino Mobile Technology

Μοντέλο Επεξεργαστή

Intel Pentium M Processor 750

Χαρακτηριστικά Επεξεργαστή

1.86GHz,2MB L2 cache,533MHz FSB

Οθόνη

17'' TFT WXGA CRYSTAL VIEW

Μνήμη

1024MB

Σκληρός Δίσκος

80GB+80GB SATA

Κάρτα Γραφικών

GEFORCE 6800 256MB

Μαγνητικό Μέσο

Οπτικά Μέσα

DVD-RW

Modem

56k/v.92

Κάρτα Δικτύου

10/100

Κάρτα Ήχου

On board

Ειδικές Υποδοχές

Wireless 802.11

Θύρες Σύνδεσης

PCMCIA II

Θύρες Εισόδου

3x USB v2.0, Firewire IEEE 1394,

Θύρες Εξόδου

Speakers, Microphone

Λειτουργικό

Windows Xp Home

Μπαταρία

Li-ion

Μου φαινεται πολυ καλη λυση αλλα εχω μονο μια αμφιβολια: ζυγιζει 4.1 κιλα.

Δεν σας φαινεται κομματακι βαρυς?Εμενα με ενδιαφερει και για μεταφορα στο πανεπιστημιο,(στο δικτυο wifi του),και γενικως μετακινουμαι με ποδηλατο.Λετε να το μετανοιωσω λογω του βαρους??

Δημοσ.
Εγω το βρηκα στα Multirama με αυτα τα χαρακτηριστικα στα 2000 Μου φαινεται πολυ καλη λυση αλλα εχω μονο μια αμφιβολια: ζυγιζει 4.1 κιλα.

ΦΟΡΗΤΟΣ Η/Υ Fujitsu-Siemens AMILO M3438G

Διαθέσιμο απο 15/6

Κατασκευαστής

FUJITSU

Εγγύηση (Έτη)

2

Τεχνολογία Επεξεργαστή

Intel Centrino Mobile Technology

Μοντέλο Επεξεργαστή

Intel Pentium M Processor 750

Χαρακτηριστικά Επεξεργαστή

1.86GHz' date='2MB L2 cache,533MHz FSB

Οθόνη

17'' TFT WXGA CRYSTAL VIEW

Μνήμη

1024MB

Σκληρός Δίσκος

80GB+80GB SATA

Κάρτα Γραφικών

GEFORCE 6800 256MB

Μαγνητικό Μέσο

Οπτικά Μέσα

DVD-RW

Modem

56k/v.92

Κάρτα Δικτύου

10/100

Κάρτα Ήχου

On board

Ειδικές Υποδοχές

Wireless 802.11

Θύρες Σύνδεσης

PCMCIA II

Θύρες Εισόδου

3x USB v2.0, Firewire IEEE 1394,

Θύρες Εξόδου

Speakers, Microphone

Λειτουργικό

Windows Xp Home

Μπαταρία

Li-ion

Δεν σας φαινεται κομματακι βαρυς?Εμενα με ενδιαφερει και για μεταφορα στο πανεπιστημιο,(στο δικτυο wifi του),και γενικως μετακινουμαι με ποδηλατο.Λετε να το μετανοιωσω λογω του βαρους??[/quote']

Τα παραπάνω χαρακτηριστικά είναι οτι ψάχνω εγώ τουλάχιστον. Όμως από το link που έδωσα πιο πάνω το παίρνεις από Γερμανία με 1600Ε άντε 1700Ε και μάλιστα ο επεξεργαστής είναι στα 2.0 και όχι στα 1.86.

Τώρα με 17άρα οθόνη και 4.1 Κιλά δεν είναι το πιο ... φορητό laptop νομίζω. Ειναι θέμα επιλογής και του τι ψάχνεις. Νομίζω είναι κορυφή όμως στην τεχνολογία φορητών με Sonoma αυτή τη στιγμή.

Εγώ δεν έχω καταλάβει ακόμα πόσο διαρκει η μπαταρία του.

Δημοσ.
Τα παραπάνω χαρακτηριστικά είναι οτι ψάχνω εγώ τουλάχιστον. Όμως από το link που έδωσα πιο πάνω το παίρνεις από Γερμανία με 1600Ε άντε 1700Ε και μάλιστα ο επεξεργαστής είναι στα 2.0 και όχι στα 1.86.
Ενα αλλο παιδι σ'ενα αλλο board εδωσε παρομοια link και προσωπικα μου φαινεται αριστη ιδεα.Μαλιστα μερικα μαγαζια δινουν εγγυηση για 0 καμμενα πιξελ με 30-40,(!).

Προσωπικα δεν θα το εκανα γιατι η προσωπικη μου εμπειρια λεει οτι καλυτερα να εχεις καποιον να φωναζεις οταν τοσα πραγματα μπορουν να παν στραβα.Προσωπικα εγω αγοραζω online αλλα συνηθως περιφερειακα και ανταλλακτικα.

Αν δουμε οτι η συγγεκριμενη γενια δεν βγαζει προβληματα πιστευω οτι,ναι,τοτε τα γερμανικα σαιτ θα εινια μια καλη επιλογη.Πρακτικα διαλεγεις ποσο θελεις να ρισκαρεις και ποσα λεφτα εισαι διατεθημενος να χαρισεις στα Multirama/Πλαισιο...

Τώρα με 17άρα οθόνη και 4.1 Κιλά δεν είναι το πιο ... φορητό laptop νομίζω..
Nai,αυτο μου λενε ολοι... :lol:

Το θεμα ομως ειναι: Θα μετανοιωσω την ωρα και την στιγμη πο το πηρα ή απλως θα πιανεται λιγο παραπανω ο ωμος?Δεν θα ηθελα το βαρος να με αποτρεπει απ'το να το μεταφερω...Αν καποιος εχει καποια μπειρια επι του θεματος... :confused:

Εγώ δεν έχω καταλάβει ακόμα πόσο διαρκει η μπαταρία του.
Φανταζομαι λιγοτερο απ'οτι ο μεσος Pentium M αλλα παλι καλυτερα απο οποια παρομοια λυση.Ομως δεν αποτελει προτεραιοτητα για μενα οποτε δεν το εχω ψαξει πολυ ομως.
  • 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Μόλις πριν λίγες μέρες αγόρασα τον Αmilo M3438G, όχι από το πλαίσιο. Σαν μηχάνημα είναι πολύ καλό, κανένα πρόβλημα... Όσο για την τιμή του πλαισίου που αναφέρεις, επειδή έτυχε και εγώ να ρωτήσω:

Αν έχεις τον κατάλογο του Πλαισίου για τον Ιούνιο, μου είπαν ότι έχει γίνει τυπογραφικό λάθος, όχι ως προς την τιμή, αλλά ως προς τα χαρακτηριστικά!!!!!

Όντως το δίνουν με 1500, αλλά με Μ730 επεξεργαστή και όχι Μ750, 512ΜΒ μνήμη και όχι 1GB και έναν 80αρη σκληρό και όχι 2χ80!!!! Με τα χαρακτηριστικά που έχει στο φυλλάδιο, θα το βρεις στο Multirama με 1999 τελική...

Δημοσ.
Μόλις πριν λίγες μέρες αγόρασα τον Αmilo M3438G' date=' όχι από το πλαίσιο. Σαν μηχάνημα είναι πολύ καλό, κανένα πρόβλημα... Όσο για την τιμή του πλαισίου που αναφέρεις, επειδή έτυχε και εγώ να ρωτήσω:

Αν έχεις τον κατάλογο του Πλαισίου για τον Ιούνιο, μου είπαν ότι έχει γίνει τυπογραφικό λάθος, όχι ως προς την τιμή, αλλά ως προς τα χαρακτηριστικά!!!!!

Όντως το δίνουν με 1500, αλλά με Μ730 επεξεργαστή και όχι Μ750, 512ΜΒ μνήμη και όχι 1GB και έναν 80αρη σκληρό και όχι 2χ80!!!! Με τα χαρακτηριστικά που έχει στο φυλλάδιο, θα το βρεις στο Multirama με 1999 τελική...[/quote']

e mikrolathaki diladi?? :P

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...