Lord_Az Δημοσ. 9 Ιουνίου 2005 Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 2005 χαιρετε.. εχω δυο pc.. στο ενα παιζει η κλασσικη soundblaster live 5.1 που ειχα παρει μαζι με ενα μου pc. και στο αλλο η on board της Motherboard.. στα ιδια ηχεια (2.1 140watt) με την blaster βλεπω σημαντικη διαφορα σε ποσοτητα κυριως... αφου στις ιδιες ρυθμισεις χωνουν πολυ περισσοτερο...ιδιαιτερα στα μπασσα.. και σκεφτομαι τωρα... με μια audigy 2..θα δω διαφορα απο την Live? αξιζει δλδ τα 70 της ευρω?την στιγμη που εχω ηδη την Live? χαιρετω.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
billpeppas Δημοσ. 9 Ιουνίου 2005 Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 2005 αν τα ηχεία σου μπορούν να... "ακολουθήσουν", ναι θα δείς αρκετή διαφορά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
papadakn Δημοσ. 10 Ιουνίου 2005 Share Δημοσ. 10 Ιουνίου 2005 Ποια ηχεία μπορούν να ακολουθήσουν? Εννοώ, για τι τάξη χρημάτων μιλάμε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
billpeppas Δημοσ. 10 Ιουνίου 2005 Share Δημοσ. 10 Ιουνίου 2005 διαφορές έντονες θα καταλάβεις π.χ. αν έχεις τα Creative MegaWorks / GigaWorks Series , Logitech Z-5x00 Series / X-Series Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
madsc Δημοσ. 10 Ιουνίου 2005 Share Δημοσ. 10 Ιουνίου 2005 Αν μπορείς να παίξεις σε <100€ μακράν η καλύτερη επιλογή είναι Τerratec ή πόσο μάλλον M-Audio. Δοκίμασε την απλή την M-Audio 5.1 (προτείνετε για αναπαραγωγή) κ θα αναριωτιέσαι πως άκουγες τόσο καιρό με creative κάρτες. /sc Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
REDBOUL Δημοσ. 10 Ιουνίου 2005 Share Δημοσ. 10 Ιουνίου 2005 egw pantws tha soy prwteina na dokimaseis allagh me moddified drivers... Sygkekrimena vazeis toys You Pax 2.2 modified kai Audigy 4 programmata... Try it! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kakofonixx Δημοσ. 11 Ιουνίου 2005 Share Δημοσ. 11 Ιουνίου 2005 Να διορθωσω, ειναι YouP Pax 2.2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
REDBOUL Δημοσ. 11 Ιουνίου 2005 Share Δημοσ. 11 Ιουνίου 2005 swstos thnx Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.