MaxPower1 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2005 akougete pws h maxi lamar apoxwrhse apo ton Best alla sunevi kati parakseno to opoio epivevaiwnh sthn stash tous gia thn apoxwrhsh ths! ema8a pws ekane ena post sto forum tou Best apoxeiresthsthrio kai molis to eidan oi upeu8hnoi 8eorhsan kalo na kleidwsoun olo to forum gia na mhn to ma8ei o kosmos:( Den 3erw an einai arvila h apoxwrhsh ths alla an ontos einai etsi kai me auto pou ekanan einai polu kseftula ! 3ereis kaneis kati na mou pei ?
yiah Δημοσ. 9 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2005 file den exo idea! alla to forum tou best einai se sidirisei kai de mpaineis edo kai kana 2 meres de nomizo pados an einai na figei mallon apo moni tis 8a to kanei einai kai sto sta8mo kai xronia kai an 8elane na ti dio3oun pisteuo 8a to kanane otan ekleisan ton klik bebaia zoume kai se periegous kairous pote de 3ereis ti sou 3imeronei!
MaxPower1 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2005 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουνίου 2005 pw pwww mphka sto chat tous kai mou eipan pws ontos gi auto to ekleisan to forum tou best!!!!!!! gia na mhn ginei panikos me tous akroates gi auth thn apwlia tou Best:( kati xontro 8a exei ginei kai mou kanei polu entupwsh..
yiah Δημοσ. 9 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2005 ox!!! kati ειχα ακούσει πως θα υπάρξουν αλλαγές στο ραδιόφωνο και σταθμοί που τους ξέραμε αλλιώς θα αρχίσουν να βάζουν και ελληνικά στο πρόγραμμά τους (βλέπε νίτρο) ελπίζω πως δε θα γίνει και στον μπεστ! πάντως τέτοιο χάλι στο ελληνικό ραδιόφωνο δε θυμάμαι!! μετα βίας να βρεις κάποιον σταθμό ή παραγωγό να ακούσεις!! και γενικώς δε παίζουνε καινούργια πράγματα και μόνο μπούρδες για να περνάει η ώρα !!
DJ_XLR8 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2005 pw pwww mphka sto chat tous kai mou eipan pws ontos gi auto to ekleisan to forum tou best!!!!!!! gia na mhn ginei panikos me tous akroates gi auth thn apwlia tou Best:(kati xontro 8a exei ginei kai mou kanei polu entupwsh.. H Μάχη έχει δικό της section στο e-djs.gr και μπορείς να ρωτήσεις την ίδια αν θες. Αλήθεια' date=' μήπως έκανες ήδη εκεί post ως [b']Fasta[/b]; :-P
MaxPower1 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2005 Μέλος Δημοσ. 17 Ιουνίου 2005 fatsa ? oxi den exw bei akoma ekei . shmera lew na mpw na dw ti einai
tsa15/4 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2005 H Μάχη έχει δικό της section στο e-djs.gr και μπορείς να ρωτήσεις την ίδια αν θες. Αλήθεια, μήπως έκανες ήδη εκεί post ως Fasta[/b']; :-P Καλησπέρα σας και καλώς σας βρήκα... Το τι έγινε ακριβώς είναι άγνωστο μια και η παραγωγός υποστηρίζει ότι αποχώρησε μόνη της λόγω αθέτησης συμφωνιών από την μεριά του σταθμού και ο σταθμός λέει ότι την απέλυσαν λόγω, μη εμφάνισης της σε προγραμματισμένο event. Φαντάζομαι ότι η αλήθεια είναι κάπου στην μέση.... μια συνεργασία που στην πορεία έγινε προβληματική για τον α ή β λόγο, κάποια στιγμή επιφέρει γκρίνια και δυσαρέσκεια και στα 2 μέρη. Η δίκη μου η απορία είναι όμως αλλού και για αυτό ξεκινάω τις δημοσιεύσεις μου κάνοντας quote σε δημοσίευση μέλους.... Μεταξύ 9 και 11/6, έγιναν καινούργιες εγγραφές σε διάφορα Fora και αν και το nick είναι διαφορετικό, η ερώτηση είναι ακριβώς ίδια με του φίλου μας MaxPower1. Και σαν μέλος του Forum του Best εδώ και αρκετό καιρό έχω να σου πω τα εξής: Το Forum όντως κατέβηκε αλλά όχι για να μην μάθει ο κόσμος ότι η συγκεκριμένη παραγωγός δεν ανήκει πια στο team του σταθμού (άλλωστε αυτό θα φαινόταν εφόσον δεν θα υπήρχε η εκπομπή της πια το ΣΚ), αλλά για να προστατευτούν μέλη από άδικες επιθέσεις «επισκεπτών» που κατά διαβολική σύμπτωση γίνονται μόνο όταν προκύπτει θέμα με την εν λόγο παραγωγό. Δυστυχώς το Forum του Best έδινε την δυνατότητα σε όποιον διέθετε μια σύνδεση internet και έναν υπολογιστή να μπαίνει χωρίς registration και να γράφει ότι του κατέβει, θίγοντας υπολήψεις μελών και βρίζοντας με τα χειρότερα λόγια όποιον, κατά την γνώμη του/τους, δεν ήταν ακροατής της Μάχης. Ταπεινή μου γνώμη είναι ότι δεν έπρεπε να το κατεβάσουν. Έπρεπε απλά να το φτιάξουν να λειτουργεί με κανόνες όπως και τα περισσότερα Fora. Και έχω και την εντύπωση ότι θα αργήσουν πάααααρα πολύ να το ξανά ανεβάσουν... In any case κρίμα για όλους...... :-| :-| :-|
kx5 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2005 Πάει και η Μάχη... η εκπομπή της μου θύμιζε τις καλές μέρες του ραδιοφώνου στην Αθήνα (προ 2002, μην τα λέμε πάλι )
Cristina Δημοσ. 21 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2005 Μεταξύ 9 και 11/6, έγιναν καινούργιες εγγραφές σε διάφορα Fora και αν και το nick είναι διαφορετικό, η ερώτηση είναι ακριβώς ίδια με του φίλου μας MaxPower1. Πράγματι, το διαπίστωσα κι εγώ αυτό. Και όπως φαντάζεσαι, είναι το ίδιο άτομο. Άραγε για ποιον λόγο να έκανε κάτι τέτοιο...; Btw, καλώς μας ήρθες.
tsa15/4 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2005 Ευχαριστώ για το καλωσόρισμα! ;-) Νομίζω ότι είναι προφανές γιατί έγιναν αυτές οι "δημοσιευσοερωτήσεις" σχετικά με τον Best και την πρώην παραγωγό του. :smile:
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.