dhmak Δημοσ. 9 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2005 Προεπισκοπηση Στα Αρχεία Βίντεο, Βοήθεια ΓΕΙΑ ΧΑΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ, ΕΧΩ WIN XP SP2 GR, ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΑΝΑ ΜΗΝΑ (ΜΑΛΛΟΝ ΑΠΟ ΜΙΑ ΑΤΥΧΗ ΚΙΝΗΣΗ ΜΟΥ) ΣΤΑ ΑΡΧΕΙΑ ΒΙΝΤΕΟ ΤΑ WINDOWS ΔΕΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝΕ ΠΡΟΕΠΙΣΚΟΠΗΣΕΙΣ, ΟΠΩΣ ΣΤΙΣ ΕΙΚΟΝΕΣ. ΑΠΛΩΣ ΣΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΠΡΟΕΠΙΣΚΟΠΗΣΕΙΣ ΔΕΙΧΝΗ ΜΟΝΟ ΤΟ ΕΙΚΟΝΙΔΙΟ ΤΗΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΠΟΥ ΤΑ ΑΝΟΙΓΕΙ. ΣΑΣ ΧΙΛΙΟ-ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΚΑΜΙΑ ΛΥΣΗ, ΚΑΜΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ ;;;; ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΜΕ ΑΝΥΠΟΜΩΝΗΣΙΑ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΛΥΣΗ.
dali13gr Δημοσ. 9 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2005 Klik sto menu panw-panw sto View -> View as Thumbnails Filika
dhmak Δημοσ. 9 Ιουνίου 2005 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουνίου 2005 ΔΙΣΤΥΧΩΣ ΦΙΛΑΡΑ, ΤΟ ΕΚΑΝΑ ΑΥΤΟ ΑΛΛΑ ΜΟΥ ΔΕΙΧΝΗ ΤΟ ΕΙΚΟΝΙΔΙΟ ΤΗΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ (ΒΙΝΤΕΟ) ΜΕΓΕΝΘΥΜΕΝΟ. ΠΑΝΤΩΣ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΟΥ. ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΕΡΗ ΛΥΣΗ ;;;;;
dali13gr Δημοσ. 9 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2005 Apo o,ti vlepw sta dika mou, mono sta .wmv kanei preview, se ola ta alla den kanei.
cassidy Δημοσ. 9 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2005 Εμένα κάνει και τα mpeg και τα περισσότερα .avi με μια γρήγορη ματιά
gfilippas Δημοσ. 9 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2005 Εμένα κάνει και τα mpeg και τα περισσότερα .avi με μια γρήγορη ματιά Αυτό είναι το φυσιολογικό
dhmak Δημοσ. 10 Ιουνίου 2005 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουνίου 2005 gfilippas ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΑΛΩ ΣΕ ΟΛΑ ΠΡΟΕΠΙΣΚΟΠΗΣΕΙΣ ;;;;;;; ΑΥΤΟ ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ.
alkisg Δημοσ. 10 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2005 Δεν είναι (απ' όσο ξέρω) ρύθμιση των Windows. Ο explorer καλεί τον CODEC για την προεπισκόπηση, επομένως το αν θα σου δείξει προεπισκόπηση ή όχι εξαρτάται από το πακέτο CODECs ΚΑΙ τα εγκατεστημένα προγράμματα αναπαραγωγής βίντεο που έχεις ΚΑΙ τις αντιστοιχίσεις των σχετικών επεκτάσεων. Με άλλα λόγια μπορεί αν βάλεις ffdshow να μην σου δείχνει προεπισκοπήσεις και αν βάλεις k-lite code pack να σου δείχνει, ή ανάποδα. Ρωτάς λοιπόν αυτούς που βλέπουν προεπισκοπήσεις τι πακέτα έχουν για να βάλεις κι εσύ.
Phantolino Δημοσ. 10 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2005 Isws evales kapio 2on programma k ta apenergopoihses entelws ta video preview.Gia na ta energopoihseis grapse sto Run auto: ' regsvr32 shmedia.dll ' (kai ' regsvr32 /u shmedia.dll ' an thes gia kapoio logo na mhn ta dixnei pali) Pantws egw ta xw kleista giati polles fores crasharei o explorer, se mena toulaxiston, kai einai pio argo otan anoigei enan fakelo me polla videakia. Elpizw na se voithisei
dhmak Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2006 Γειά χαρά και πάλι, θα ήθελα να μου πείτε (σε όσους βγάζει προεπισκόπηση και στα .mpg αρχεία) ποίο πακέτο αποκωδικοποιητών χρησιμοποιείται. Εγώ χρησιμοποιώ το k lite mega codek pack 1.61, σε όλα μου βγάζει προεπισκοπήσεις (.avi, .wmv κ.α.) και μόνο στα .mpg δεν μου βγάζει προεπισκοπήσεις. Σάς παρακα΄λώ άν μπορείτε, όποιος μπορεί ας βοηθήσει.
gfilippas Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2006 Η προεπισκόπηση των video αρχείων δεν έχει να κάνει με το πακέτο που εγκατέστησες. Αν μπορείς να τα δεις αρχεία με τον player κανονικά, δεν σου χρειάζεται κανένα πακέτο. Κάνε αυτό που σου πρότεινε ο Phantolino.
dhmak Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2006 Την απενεργοποίηση, την ξανά-ενεργοποίησα ('regsvr32 shmedia.dll' - 'regsvr32 /u shmedia.dll') αλλα τίποτα. Καμιά άλλη ιδέα ;;
alkisg Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2006 Κατέβασε τον bsplayer για να δεις λεπτομέρειες με ποιον codec τα ανοίγει. Ανοίγεις το mpg, και μετά δεξί->options->filters->advanced Εμένα που μου δείχνει προεπισκόπηση μου τα ανοίγει με το: MPEG Video Decoder Location: C:\WINDOWS\SYSTEM32\ quartz.dll, Size: 1295360 bytes, Version 6.5.2600.2749 Υ.Γ. εγώ παλιότερα χρησιμοποιούσα το ffdshow και δεν μου έδειχνε προεπισκοπήσεις, τώρα που το έβαλα τον media player 11 μου δείχνει προεπισκόπηση σε όλα τα γνωστά (mpg, avi, wmv...)
gfilippas Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2006 Από όσο θυμάμαι μπορείς να το ενεργοποιήσεις/απενεργοποιήσεις και με το TweakUI
alkisg Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2006 Σου ετοίμασα ένα .reg που ελπίζω ότι θα σου φτιάξει το πρόβλημα: http://www.alkisg.com/insomnia/thumbnails.reg Άνοιξέ το και πες του ναι, να καταχωρηθεί στο μητρώο (διορθώνει την καταχώρηση του Video Thumbnail Extractor). Μάλλον θα χρειαστεί και επανεκκίνηση για να πιάσει την αλλαγή...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.