Προς το περιεχόμενο

Απορία για εκτέλεση software,ως guest, που όμως απαιτεί administrator δικαιώματα.

tomzaribo21

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γνωρίζει κανείς σας πως γίνεται να εκτελέσω ένα πρόγραμμα ή ένα game το οποίο απαιτεί administrator rights,π.χ το age of mythology ενώ εγώ είμαι ως guest?

Δηλαδή,να μπώ κανονικά ως διαχειριστής, να κάνω setup το game κ μετα αφού ξαναμπώ στον ιδιο Η\Υ ως guest και θέλω να το τρέξω χωρίς να χρειάζεται να δίνω πάντα τον κωδικό του διαχειριστή για να εκτελεστεί.

Τι επιπλέον ρυθμίσεις πρέπει να κάνω ως διαχειριστής, αφού το εγκαταστήσω, ωστε να "τρέχει" χωρίς κωδικό ως guest?

Δημοσ.

Βασικά το παιχνιδί για να στηθεί θέλει μόνο δικαίωμα admin.

Αν μετά δώσεις στον guest δικαιώματα πάνω στο folder του παιχνιδίου θα μπορεί να πέξει

Δημοσ.

Δε μπορεί,κάπως θα γίνεται ρε συ,εγω θέλω να εγκαταστήσω ένα software ως διαχειριστής και θέλω να το ρυθμίσω έτσι ώστε όποιος μπαίνει ως guest να κάνει 2πλο κλικ στο εικονίδιο και αυτό να "φορτώνει" χωρίς να ζητάει κωδικό.

Κάπως θα γίνεται......αλλά πως.....

Εσυ μου προτείνεις να το κάνω κάθε φορά χειροκίνητα.....

Αυτό το ξέρω κ εγώ!

Δημοσ.

Λοιπόν

Θα μπείς με Administrator Privileges, θα κάνεις δεξί κλίκ στο executable του game, και θα πας στο tab "Compatibility", εκεί θα βάλεις tick στο Allow non-administrators to run this program.

Apply & OK.

Πλέον παίζει και με guest account

Δημοσ.

Afto sou leei kai o Meredoth. Na egkatastiseis to paixnidi ws Administrator kai meta na tou dwseis Guest Privilledges. Mia fora tha to kaneis, oxi synexeia.

Δημοσ.

Μα αυτό το έχω κάνει δηλ....

Εγκατέστησα το paint shop pro 9 ως διαχειριστής,εκανα δεξί κλικ στο εικονίδιο του-για προχωρημένους-κ τσεκαρα την επιλογή που λές....αλλά πάλι ως guest μου ζητάει κωδικό administrator....

Δημοσ.

Δεν εχω ασχοληθει ιδιαιτερα με το "run as other user" , και πιθανον υπαρχει μια καλυτερη λυση μεσα απο τα ιδια τα win,

αλλα ασχολουμε τελευταια με το Autoit, και μια που το ειδα μολις τώρα, πάρε:

Autoit = πολυ απλό scripting, basic-like, παράγει και εκτελεσιμα exe, για αυτοματισμούς.

http://www.autoitscript.com/autoit3/

δες το help για τις εντολες

RunAsSet ( ["user", "domain", "password" [, options]] )

Initialise a set of user credentials to use during Run and RunWait operations. 2000/XP or later ONLY.

Run ( "filename" [, "workingdir" [, flag]] )

Runs an external program.

Bαλε το password μεσα στο σκριπτ, και φτιαξε εκτελέσιμο.

Δεν ειναι 100% ασφαλές, αλλα αν οι χρηστες σου δεν ξερουν απο decompilers και τετοια, δεν νομιζω να εχεις προβλημα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...