babyboy Δημοσ. 9 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2005 Υπαρχει κανενας καλος ανθρωπος να με βοηθησει με τις ρυθμισεις του Wag54g? Εχω 1 pc μεσω ethernet, δουλευει κανονικοτατα..παω να συνδεσω μεσω wifi ενα lap, και ενω βρισκει το wifi, και μπαινει, δεν ανοιγει τιποτα με τον explorer, κοινως δεν εχει internet....και εννοειται δεν μπορω να δω αρχεια του ενος απο τον αλλο... Κανενας παλαιος εδω? (θελει δημιουργια workgroup? απο lan εχω εμπειρια) Γραψτε αν μπορειτε μονο τις ρυθμισεις για το wifi σε router και lap! ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΩΩ :grin:
StavrosD Δημοσ. 9 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2005 Στον άλλο υπολογιστή έχεις ενεργοποιημένο το αυτόματο DHCP ή του έχεις περάσει το IP με το χέρι΄΄
theglassicon Δημοσ. 9 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2005 File mou ti gamises........6 meres exo na koimitho apo tote poy peira ayto to mhxanima toy diaboloy..... Kane ta parakato mpas kai pai3ei. DHCP.....disabled NAT....enabled RIP.....disabled router ip..... 192.168.1.1 PC 1 ip..... 192.168.1.10 subnet 255.255.255.0 default gateway 192.168.1.1 pc 2 ip..... 192.168.1.11 kai ta idia kai sta 2 tha baleis DNS 192.168.1.1 an den exeis internet h to DNS toy ICP soy poy grafei to Linqsys sthn teleytaia toy kartela. kanta kai synexizoyme......... A port forwarding den kanei pou na exeis ton diaolo barba..... Epishs an exeis Rev<2 to wirless tha psofaei opote thelei...... O Lan router pantos doyley gamata.
TonyMontana Δημοσ. 11 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2005 exw auto to setup sto spiti... i dsl moirazetai apto linksys sto pc kai sto laptop otan to exw kai auto se leitourgia... i karta sto pc einai kai auti linksys enw sto laptop einai mia sitecom pcmcia.. i deuteri upostirizei mono wep opote paizw me auto to protokolo asfaleias mono. kata t alla exw static ips panw sto diktio 192.168.1.0 mask 255.255.255.0. sigourepsou oti xrisimopieis to idio wep key kai sta duo pc/laptop. sxetikes ruthmiseis tha vreis sto wireless network properties kai pithanws sta setting tis wireless kartas tou laptop. mou pire peripou 20 lepta na vrw akri tin prwti fora opote upomoni.
gtsamis Δημοσ. 11 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2005 Εάν δεν χρησιμοποιείς WEP τότε με τις ρυθμίσεις που πρότειναν οι παραπάνω πρέπει να δουλεύει... Τσέκαρε να είναι στο ίδιο workgroup και να έχεις κάνει - αν θέλεις - κοινή χρήση αρχείων/φακέλων...
takyr Δημοσ. 11 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2005 Έχεις κάνει shared την network connection που έχει το internet;
babyboy Δημοσ. 12 Ιουνίου 2005 Μέλος Δημοσ. 12 Ιουνίου 2005 εχω κανει share, ολα καλα! ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ παιδια!
theglassicon Δημοσ. 13 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2005 Τίποτα βρε........μήπως έχει κανείς καμιά ιδέα να φτιάξουμε και το πρόβλημα με το port forwarding;
babyboy Δημοσ. 16 Ιουνίου 2005 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουνίου 2005 τι προβλημα με τα ports? εγω δεν ειχα προβλημα, μου φανηκε πολυ ευκολο το forwarding! ( το μονο κακο ειναι οτι δεν μπορεις να εχεις ανοιχτες τις ιδιες ports σε 2 pc στο δικτυο, οποτε π.χ. στο dc μπορεις να εισαι active μονο απο 1 pc αλλα μικρο το κακο ). γραψε τι προβλημα εχεις
babyboy Δημοσ. 16 Ιουνίου 2005 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουνίου 2005 ααα! το wifi, οντως καποιες φορες πεφτει στα 24 mb/s η και λιγοτερο, αλλα με το που βαζω το mouse στο εικονιδιο του wifi στο laptop παιρνει τα πανω του! παντως πρακτικα, δεν βλεπω διαφορες στην ταχυτητα οταν υποτιθεται οτι ειναι πεσμενο!
theglassicon Δημοσ. 16 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2005 Tο προβλημα είναι ότι συγκεκριμένες πόρτες δεν είναι δυνατό ναείναι ανοιχτές με τπτ.Το ξεγελάς με το range forwarding αλλά και αυτό δουλεύει όποτε θέλει. Κρίμα ,όλα αυτά χαντακώνουν ένα πολύ καλό μηχάνιμα.
babyboy Δημοσ. 22 Ιουνίου 2005 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουνίου 2005 εγω στο dc++ δεν εχω κανενα προβλημα με τις πορτες παντως...κοιταξες στο βοηθεια του international site? ( http://www.linksys.com ) ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.