Sadako Δημοσ. 9 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2005 Έκανα έναν έλεγχο με το Spybot Search & Destroy (με το Ad-Aware δε μου βρήκε τίποτα μεμπτό), και μου έβγαλε 3 λάθη. Μάλλον το ίδιο λάθος, σε 3 αρχεία. Το λάθος γράφει "settings in fake dll", και το βρήκε στα εξής αρχεία: C:\WINDOWS\iss_config_win32.dll C:\WINDOWS\win32config_system.dll C:\WINDOWS\win32_dos_commands.dll Μήπως ξέρει κανείς τι είδους σφάλματα είναι αυτά? Εννοείται ότι τα διόρθωσα, ούτως ή άλλως επίκειται format σήμερα ή αύριο, απλά ήθελα να ξέρω αν γνωρίζει κανείς, πόσο σημαντικό είναι, και απο τι μπορεί να έγινε.. Να ξέρω να μην την ξαναπατήσω..
guido Δημοσ. 9 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2005 xm den brhka pou8ena plhrofories gia ta parapanw dll....pantws uparxei ena worm to W32.Paps.A@mm pou dhmiourgei to ekshs arxeio : c:\windows\Win32config.exe den kserw an tyxon exei sxesh me to win32config_system.dll
damn3 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2005 Σου είπε πως κάποιο πρόγραμμα είχε αυτά τα αρχεία για να κρατάει εκεί τις ρυθμίσεις του (αντί να τα έχει σε κάποια αρχεία ini). Και φυσικά στους περισσότερους υπολογιστές οι χρήστες δεν μπορούν να δουν αυτά τα αρχεία λόγω της κατάληξής τους.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.