nkommatas Δημοσ. 9 Ιουνίου 2005 Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 2005 Έχω ένα Compaq Presario 725EA. Γυρεύω οθόνη(όλη η σειρά Presario 700 ταιριάζει). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
deathlok Δημοσ. 9 Ιουνίου 2005 Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 2005 rikse mia matia sto ebay. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Highlander Δημοσ. 9 Ιουνίου 2005 Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 2005 Μόνο Γερμανία βρίσκω τέτοιες σε λογικές τιμές, αλλά δεν ξέρω ρε γαμώτο αν είναι αξιόπιστοι. Εδώ στην Ελλάδα ζητούν τρελλά λεφτά... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nkommatas Δημοσ. 10 Ιουνίου 2005 Μέλος Share Δημοσ. 10 Ιουνίου 2005 thank you! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nloupet Δημοσ. 14 Ιουνίου 2005 Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2005 file mou agorasa kai egw apo germaniko ebay othoni gia to laptop mou kai se diavevaiw oti ola pigan polu kala kai i o8oni einai teleia... (mou kostise kai ta misa lefta...) an vriskeis agorase min fobasai.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ibari Δημοσ. 14 Ιουνίου 2005 Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2005 Έχω ένα Compaq Presario 725EA. Γυρεύω οθόνη(όλη η σειρά Presario 700 ταιριάζει). Τι έπαθε η δικιά του αν επιτρέπεται; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.