Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 139
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Μια εύκολη λύση για πνευματικά δικαιώματα είναι να πάρεις τους στίχους και τις παρτιτούρες σου, γιατί όχι και ένα cd με μία πρόχειρη ηχογράφηση να τα βάλεις σε ένα φάκελο, να πάς στο ταχυδρομείο και να στείλεις συστημένο στον εαυτό σου.

Εγώ από ότι ξέρω δεν είναι και έμπιστη τακτική αυτή και αν μπλέξεις με δισκογραφικές και αυτό να έχεις κάνει δύσκολα βρίσκεις το δίκιο σου.

Αλλα μπορείς να πας κάπου στην αθηνα είναι αν δεν κάνω λάθος και τα κατοχυρώνεις με χρήματα ότι είναι δικά σου.

Και έτσι είσαι καλυμμένος και από τον νόμο

ΥΓ.Παίζω κιθάρα.

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

γεια σας.ειμαι καινιυριος στο insomania.ειμαι 18 ετων πτυχιουχοσ πιανου και εχω τελειωσει drums και σε 3 χρονια τελειωνω τα κλασσικα κρουστα και εχω πτυχειο αρμονιας.θελω βοηθεια απο καποιον που ασχολειται με την μοθσικη μεσω pc.

Δημοσ.

Εγώ παίζω πολύ καλή air-guitar. Τα shredds που κάνω δε τα φτάνει ούτε ο Satriani. Επίσης καλό air-bass αλλά δε μπορώ να παίξω ακόμα γρήγορα τραγούδια. Air-drums έτσι κι έτσι γιατί δεν έχω καλή ανεξαρτησία στα χέρια-πόδια.

Και μετά την παρέμβαση του κάφρου, συνεχίστε τη συζήτηση :)

Δημοσ.

drums γυρω στα 7 χρονια, ηλεκτρικη κιθαρα, λιγακι αρμονιο, ξυλοφωνο. Ποσο χαιρομαι που ολοι μας παιζουμε τοσα οργανα, μπραβο ρε μαγκες... Music is life, and life is music!

• 4 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

καλησπέρα στην μουσική παρέα...

ήθελα να ρωτήσω, υπάρχει πλέον μουσικό γκρουπ της insomnia? :)

έχετε οργανώσει ποτέ καμιά συνάντηση;

εγώ ασχολούμαι με την ποντιακή λύρα εδώ και περίπου 2 χρόνια, δυστυχώς όχι τόσο εντατικά όσο θα ήθελα, λόγω δουλειάς, αλλά οκ.

Επισκέπτης
Δημοσ.

Παιδιά υπάρχει κάποιος/κάποια που να τραγουδάει ρεμπέτικο; Θέλώ να φτιάξω ντουέτο κλασσική κιθάρα - φωνή με ρεμπέτικο ρεπερτόριο διασκευασμένο ειδικά για το σχήμα αυτό.

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια!Εγω παιζω Κρουστά - Drums, μπουζούκι, πιάνο!Τώρα είδα το ωραίο αυτο thread κ δε διάβασα ακόμη ολες τις σελίδες!Πολλοί ειμαστε εμεισ οι μουσικοί πάντως... ;)

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.

κλασσική τρομπέτα!!!, πιάνο (υποχρεοτικό),κιθάρα για χόμπι, τραγούδι(για να κάνω δεύτερη φωνή στον αδερφό μου),μπουζούκι (γιατι μ'αρέσει να το βασανίζω). jmiliad καλή τύχη στο dictee (οπου επειδή είμαι βιτσιόζος είναι το αγαπημένο μου μάθημα) και γυσικά στην αρμονία. Αν περάσεις Π.Α.Μ.Α.Κ , Α.Π.Θ ή Κέρκυρα καλός...προσοχή στης παράλληλες:P

Δημοσ.

κλασσική τρομπέτα!!!, πιάνο (υποχρεοτικό),κιθάρα για χόμπι, τραγούδι(για να κάνω δεύτερη φωνή στον αδερφό μου),μπουζούκι (γιατι μ'αρέσει να το βασανίζω). jmiliad καλή τύχη στο dictee (οπου επειδή είμαι βιτσιόζος είναι το αγαπημένο μου μάθημα) και γυσικά στην αρμονία. Αν περάσεις Π.Α.Μ.Α.Κ , Α.Π.Θ ή Κέρκυρα καλός...προσοχή στης παράλληλες:P

Ευχαριστώ πολύ! Κέρκυρα θέλω... Όσο για τις παράλληλες είναι το τελευταίο που σκέφτομαι στην αρμονία :Ρ

Επισκέπτης
Δημοσ.

Ευχαριστώ πολύ! Κέρκυρα θέλω... Όσο για τις παράλληλες είναι το τελευταίο που σκέφτομαι στην αρμονία :Ρ

Άμα γνωρίζεις καλή αντίστιξη / κίνησεις φωνών / τάσεις φθόγγων, δε θα σου προκύψουν εύκολα παράλληλες. Αν όχι, αυτό θα είναι πρόβλημα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...