Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πιστεψτε με σεν τους κανουμε βουντου. Απλα πεφτουμε ή σε γκαντεμιδες (βλεπε πνευμονια) ή σε μαλ@@@ (ειχαμε ντραμερ που αναμεσα σε χιλιαδες παπαρ@@@ υποστηριζε οτι ηταν μελος

των Ε). Αλλα υποσχομαστε να ειμαστε καλοι στον επομενο ντραμερ...

μεχρι να μας ανοιξει σοβαρη συζητηση για την κουφια γη και τα ταξιδια που εχει κανει σε αυτη.

• 3 εβδομάδες αργότερα...
  • Απαντ. 139
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

καλησπερα και απο εμενα...

Θα ηθελα να μου πειτε την αποψη σας για το Cakewalk Sonar. Το χρησιμοποιω ερασιτεχνικα εδω και μερικα χρονια και με εχει βολεψει παρα πολύ. Το περιεργο ειναι οτι ειναι σχετικα "αγνωστο" μιας και η πλειοψηφια χρησιμοποιει το Cubase. Μηπως πρεπει να το γυρισω κι εγω σε Cubase? Ειναι κατωτερο το Sonar?

Δημοσ.

btw εχω κανει 4 χρονια πιανο '88-'92 και απο το 93 παιζω μπουζουκι. Δουλευα επαγγελματικα μεχρι περυσι. Τα τελευταια χρονια κυριως, απο αναγκη για ηχογραφησεις την ψαχνω με πιο ανατολιτικα οργανα... Ουτι, Λαουτο, Σαζι. Επισης πειραματιζομαι με κρουστα (μπεντιρ, τουμπερλεκι) και ενα Midi Controller που πηρα προσφατα

Επισκέπτης
Δημοσ.
kai go pezw organo, lira pontiaki sigkekrimena!

alla ti douleia exw edw mes tous rokades! xexe

τι λες παιδί μου? Γιατί η λύρα δεν είναι ροκ???

Επισκέπτης
Δημοσ.
Ε δεν την λες και την επιτομη της Ροκ μουσικης...

Το λέω με άλλη έννοια... πιο φιλοσοφική, όχι ενορχηστρωτική...

Δημοσ.
καλησπερα και απο εμενα.

Θα ηθελα να μου πειτε την αποψη σας για το Cakewalk Sonar. Το χρησιμοποιω ερασιτεχνικα εδω και μερικα χρονια και με εχει βολεψει παρα πολύ. Το περιεργο ειναι οτι ειναι σχετικα "αγνωστο" μιας και η πλειοψηφια χρησιμοποιει το Cubase. Μηπως πρεπει να το γυρισω κι εγω σε Cubase? Ειναι κατωτερο το Sonar?

na xrisimopiis oti sou aresi.min kitas ti xrisimopioun oi aloi

Δημοσ.

Συγνώμη αν είναι λίγο άκυρη η ερώτηση μου αλλά αν γνωρίζει κάποιος ας απαντήσει.Άν κάποιος έχει γράψει στίχους,πολύ πιασάρικους οι οποίοι θα γίνουν επιτυχία αμέσως και λείπει η μουσική,που θα βρούμε ένα συνθέτη;;;;Και πως θα αποκτήσουμε τα πνευματικά δικαιώματα;

Δημοσ.

Μια εύκολη λύση για πνευματικά δικαιώματα είναι να πάρεις τους στίχους και τις παρτιτούρες σου, γιατί όχι και ένα cd με μία πρόχειρη ηχογράφηση να τα βάλεις σε ένα φάκελο, να πάς στο ταχυδρομείο και να στείλεις συστημένο στον εαυτό σου.

Δημοσ.
Μια εύκολη λύση για πνευματικά δικαιώματα είναι να πάρεις τους στίχους και τις παρτιτούρες σου, γιατί όχι και ένα cd με μία πρόχειρη ηχογράφηση να τα βάλεις σε ένα φάκελο, να πάς στο ταχυδρομείο και να στείλεις συστημένο στον εαυτό σου.

Μια μικρή επισήμανση, προς αποφυγή αχρείαστων τραγελαφικών καταστάσεων.

Τον φάκελο που στέλνουμε στον εαυτό μας, δεν τον ανοίγουμε, απλά τον διατηρούμε κάπου κλειστό. Ο λόγος είναι ότι χάρη στην ημερομηνία που σφραγίστηκε ο φάκελο στο ταχυδρομείο, φαίνεται από πότε ισχύουν τα δικαιώματά μας. Σε περίπτωση που τον ανοίξουμε, δεν ισχύει το παραπάνω επιχείρημα, καθότι θα μπορούμε να αλλοιώσουμε το περιεχόμενο του.

Υ.Γ. Ελπίζω να δέχεστε και ηχολήπτες στην όμορφη παρέα σας! Αν και τεχνοκράτες σαν ειδικότητα, ένας καλός ηχολήπτης είναι πιο κοντά στους μουσικούς από ότι με οποιονδήποτε άλλον σε 1 σχήμα! Συν οτι σαν μέρος του συνόλου και σαν κόμβος των αποτελούμενων μερών του, η δημιουργία της μίξεως αποτελεί έκφραση καλλιτεχνικής φύσεως, όπως σε κάθε μουσικό!

Δημοσ.

Αυτό με το φάκελο ισχύει;100%;γιατί αν θυμάστε πέρυσι με το τραγούδι της Έλενας Παπαρίζου στη Eurovision τη μουσική την είχε κλέψει ο Δάντης από ένα φίλο του ο οποίος έκανε το ίδιο πράγμα το έστειλε στον εαυτό του αλλά ποτέ δεν βρήκε το δίκιο του δικαστικά.Δεν θέλω να την πατήσω έτσι γιατί τα τραγούδια θα γίνουν επιτυχίες μέσα σε λίγες ημέρες.Χρειάζονται μόνο μουσική,έχουμε μερικές ιδέες αλλά δεν γνωρίζουμε σε ποιον να απευθυνθούμε...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...