atropa Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2006 paides geia sas! emeis grafoume prog trance/prog house exoume idi 2 releases se 2 label! exoume diko mas studio kai analamvanoume mastering sta komatia sas se super logikes times kai oso afora to track pou thelete na kanete edo oloi mazi eimaste kai aristi xristes cubase/nuendo/flstudio/logic opote an thelete stilte mas ola ta part pou grafei o kathe organopextis sti nota nto sta 120 bpm XORIS REVERB i opiodipote allo fx pano prepei na einai dry telios kai fisika oxi mp3 wave only! kante to emeis to kanoume arragement kai production kai vazoume oti extra xreiazete! think about it akoma kanume kai mathimata cubase/flstudio opos kai production kai mastering idika se dance mousiki gi aopion endiaferete sto xoro mas to studio mas apotelite apo... 2 pc(core 2 duo e 6600 2 gram dual screen) kai laptop audio interface = motu ultralite, terratec phase x24, esi neon monitoring = dynaudio bm5a, samson rubicon r5a pabola vst,vsti hardware = alesis micron synth, novation nova synth mic = m-audio nova condeser mic with studio electronics cpasule midi controlers = evolution 249c, esi neon mixer = soundcraft mixer contact = [email protected] msn = [email protected] orange
Azaell Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2006 ξεκινασα drums. για δυο χρονια επαιζα στην μπαντα που ειμαι κ τωρα. μετα λογο συνθηκων κ επειδη ειχαμε ηδη εναν γνωστο drumer πολυ καλο κ λογο ελειψης μπασιστα ξεκινησα το μπασο!παιζω 4 χρονια ηδη και η εμπειρια των drums με βοηθεισε πολυ στο rythm κομματι του μπασου.οσο για την μπαντα ειμαστε μαζι 6 χρονια κ ειμαστε σε πολυ καλο επιπεδο με αρκετα live κυριος σε μαγαζια.
tntdynamite23 Δημοσ. 3 Μαΐου 2007 Δημοσ. 3 Μαΐου 2007 5η δημοτικου ξεκινησα κλασικη κιθαρα οχι πολυ φανατικα ομως, μεχρι που καμια στιγμη καταλαβα την αξια της και γενικα αρχισα να ασχολουμε πολυ. Τωρα παιζω κιθαρα κλασικη/ηλεκτρικη, μπαγλαμα, 3χορδο μπουζουκι, λιγο ουτι.. θελω να μαθω βιολι και μπαντζο. αυτα. :D
Freddie Δημοσ. 8 Μαΐου 2007 Δημοσ. 8 Μαΐου 2007 Kαι μετά απο πολύ κόπο και χρόνο μπορείτε να μας ακούσετε στο παρακάτω link. http://www.myspace.com/tripwiregr
capitan Δημοσ. 8 Μαΐου 2007 Δημοσ. 8 Μαΐου 2007 Kαι μετά απο πολύ κόπο και χρόνο μπορείτε να μας ακούσετε στο παρακάτω link.http://www.myspace.com/tripwiregr Είστε πολύ καλοί, ωραία κομμάτια Εγώ με τίποτα δεν μπορώ να χαρακτηριστώ μουσικός μιας και παίζω μόνο 5 μήνες ηλ. κιθάρα χωρίς ωδείο ή δάσκαλο.
Freddie Δημοσ. 9 Μαΐου 2007 Δημοσ. 9 Μαΐου 2007 Είστε πολύ καλοί, ωραία κομμάτια Εγώ με τίποτα δεν μπορώ να χαρακτηριστώ μουσικός μιας και παίζω μόνο 5 μήνες ηλ. κιθάρα χωρίς ωδείο ή δάσκαλο. Nα 'σαι καλά capitan. Πάντως για τα πρώτα βήματα μην τρελένεσαι να βρεις δάσκαλό. Κάνε αρκετό practise ώστε να χαλαρώσουν τα χέρια και μετά ξεκίνα με tabs στα κομμάτια που θέλεις να μάθεις να παίζεις.
Spyweirdos Δημοσ. 9 Μαΐου 2007 Δημοσ. 9 Μαΐου 2007 kali fasi pedia ... ta fonotika tha boroun na loipoun omos kalitera...
Freddie Δημοσ. 10 Μαΐου 2007 Δημοσ. 10 Μαΐου 2007 kali fasi pedia ... ta fonotika tha boroun na loipoun omos kalitera... Koitakse na deis. Fonotika den xrhsimopoioume giati den ta theoroume aparaithta. Protimoume klassika fonhtika:)
poscaman Δημοσ. 10 Μαΐου 2007 Δημοσ. 10 Μαΐου 2007 1 χρονο πιανο 5 χρονια φλαουτο (το βασικο μου οργανο) αυτοδιδακτος τουμπελεκι,φλογερα,μελοντικα...
Επισκέπτης Δημοσ. 10 Μαΐου 2007 Δημοσ. 10 Μαΐου 2007 Εγω φετος πιστευω να παρω πτυχιο στην κλασικη κιθαρα ασχολουμαι σοβαρα απο το 1996.Επισης θα παρω το πτυχιο ειδικου αρμονιας.Ηθελα μουσικολογια αλλα δεν τα ειχα καταφερεινα περασω ισως και καλυτερα.Τεσπα αυτα. PS: εχω και μια ηλεκτρικη σπιτι για metal καταστασεις, ενα αρμονιο και εδω και ενα χρονο διδασκω σε ωδειο κλασικη. thats all folks
Mijithroulis Δημοσ. 17 Μαΐου 2007 Δημοσ. 17 Μαΐου 2007 Κιθαρα (ηλεκτρικη), μπασο, ντραμς, και φωνητικα. Πτυχιο μονο στη φωνη τα υπολοιπα με εξαιρεση τα ντραμς τα εμαθα λογω αναγκης σε διαφορες μπαντες που εχω παιξει. τα τελευταια χρονια ειμαι σε ενα Grunge group με το ονομα One Night Stand, αλλα λογω τρομερης γκαντεμιας στη θεση του ντραμμερ δεν εχουμε κανει και πολλα πραγματα(μεχρι και ντραμερ που επαθε καρδια και του απαγορεψε γιατρος να ξαναπαιξει ειχαμε). Ενωειτε οτι δεχομεθα pm για τη θεση του ντραμερ.
Spyweirdos Δημοσ. 17 Μαΐου 2007 Δημοσ. 17 Μαΐου 2007 ahhahahahaa... file mou Mijithroulis me tetia tina pou pathan oi drummer sas pios na theli na ine o epomenos tixeros.... ehehehhe
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα