Kleanthis Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2006 Είναι μεγάλη κουβέντα να πεις ότι είσαι μουσικός!Εγώ διαβάζω ντράμς...
GabrielConnor Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2006 Βλέπω πολλούς μουσικούς από Πάτρα και χαίρομαι! Έζησα 5 χρόνια εκεί ως αναπληρωτής/ωρομίσθιος μουσικός και ως κιθαριστής στην Ορχήστρα Νυκτών εγχόρδων του Δήμου. Πολύ μουσική περίοδος! Λοιπόν κιθαριστής 16 χρόνια (κλασσική), την παλεύω λίγο με το μαντολίνο, γράφω μουσική (πρώτα παρτιτούρα και μετά finale - cubase), έχω τελειώσει φούγκα. Έχω φάει τα ωδεία στη μάπα πολλά χρόνια, ευτυχώς όμως και στα θεωρητικά αλλά και στην κιθάρα ξέφυγα πολύ από τη νοοτροπία τους! Έπαιρνα (και παίρνω) ότι καλό μου έδιναν οι (πάντα προσεκτικά επιλεγμένοι) δάσκαλοί μου, αλλά το χρησιμοποιούσα όπως ήθελα εγώ. Θα έλεγα αντί να αρχίσουμε να παίζουμε μουσική και να τη στέλνουμε εδώ, να κανονίσουμε καμοιά συνάντηση άλλοι Αθήνα, άλλοι Πάτρα, οπουδήποτε... Τι λέτε; Γειά σου ρε Τασούλη! Έλα που δεν ξέρεις ποιος είμαι! Ένα θα σου πώ μόνο! Βεργίνα!
Επισκέπτης Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2006 Γειά σου ρε Τασούλη! Έλα που δεν ξέρεις ποιος είμαι! Ένα θα σου πώ μόνο! Βεργίνα! Πάντα δε σου έλεγα πως είσαι ΜΕΓΑΛΗ πουτ**α ??? :twisted: :twisted: :twisted: 8) 8)
Freddie Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2006 Κιθαρα και φωνή. Γράφουμε μουσική εμείς και η μπάντα λέγεται Tripwire με διάφορα gigs sto βιογραφικό και τελευταία στο underworld. Ο ήχος είναι rock pop με αγγλικό στίχο. Όποιος ενδιαφέρεται να ακούσει κανένα κομμάτι ας το πει να το κάνουμε Upload...
GabrielConnor Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2006 Τσιπινάκης έ; :) Κλεάνθη και εσύ δικός μας;
Sorath Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2006 Παίζω πλήκτρα απο το '86. Τα τελευταία 3 χρόνια είμαι σε ένα rock συγκρότημα που ξεκίνησε απο συμμαθητές μου. Έχουμε δικό μας studio και κάνουμε μόνοι μας την παραγωγή. Επειδή ο μπασίστας μας άφησε για προσωπικούς του λόγους, αν υπάρχει κάνενας που να ενδιαφέρεται ας μου στείλει ένα pm για περαιτέρω πληροφορίες. Το studio είναι στην Αγ. Παρασκευή και οι πρόβες γίνοντε κατά τις 18:00 μια-δυο φορές την εβδομάδα (καθημερινές).
GabrielConnor Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2006 Πάντα δε σου έλεγα πως είσαι ΜΕΓΑΛΗ πουτ**α ??? :twisted: :twisted: :twisted: 8) 8) Με συγκίνησες! Θα σε πάρω τηλεφωνάκι να τα πούμε!
Kleanthis Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2006 Κλεάνθη και εσύ δικός μας; Του πιο πάνω ορόφου ήμουν εγώ,αλλά ξέρω άτομα από την ορχήστρα των νυκτών...
Επισκέπτης Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2006 Του πιο πάνω ορόφου ήμουν εγώ,αλλά ξέρω άτομα από την ορχήστρα των νυκτών... Πάνω είναι τα κρουστά ή η μπάντα;
GIANNISPATRA Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2006 Χρόνια ασχολούμαι με το μπουζουκάκι και το μπαγλαμαδάκι .. πόρωση ... λαικό ρεμπέτικη μουσική the best
Kleanthis Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2006 Πάνω είναι τα κρουστά ή η μπάντα; Ήμουν στα κρουστά, όταν λειτουργούσε το τμήμα.Για λίγο έπαιξα και στη μπάντα.
kvgreco Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2006 Φέτος ξεκίνησα κλασσική κιθάρα σε ωδείο και κάνω και φωνή.Δυο ερωτήσεις: Πόση ώρα (ενδεικτικά) πρέπει κανείς να εξασκείται την αρχή σε καθημερινή βάση;Πρέπει να τήρει με ακρίβεια τις εντολές του δασκάλου ή μπορεί και να πειραματίζεται σε στύλ αυτοδίδακτου;
Επισκέπτης Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2006 Φέτος ξεκίνησα κλασσική κιθάρα σε ωδείο και κάνω και φωνή.Δυο ερωτήσεις: Πόση ώρα (ενδεικτικά) πρέπει κανείς να εξασκείται την αρχή σε καθημερινή βάση;Πρέπει να τήρει με ακρίβεια τις εντολές του δασκάλου ή μπορεί και να πειραματίζεται σε στύλ αυτοδίδακτου; Ακρίβεια στις εντολές δε γίνεται, ο κάθε άνθρωπος έχει τις δικές του αντοχές. Πάντως όσο και να διαβάζεις, τα σημαντικά είναι: α)να διαβάζεις ΚΑΘΕ μέρα και β) μόλις πονέσουν χέρια/δάκτυλα/αυχένας/στήθος, ΣΤΑΜΑΤΑΣ ΑΜΕΣΩΣ μέχρι να νιώσεις καλά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα