costas75 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2006 30 χρόνια στο μπάσο είναι πολλά?Έχω παίξει κι έχω παίξει........... εισαι βλεπω κι εσυ παλια καραβανα τι στυλ μουσικης εχειςπαιξει ?
bass83 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2006 Παίζω πιάνο (κλασικό) από τα 8 μου... φέτος πήρα και το δίπλωμα. Ήταν το όνειρό μου από μικρή (άσχετα αν τελικά δεν πραγματοποιήθηκε....) Τώρα πλέον το βλέπω σαν χόμπι... αν και μέσα σε μια πολυκατοικία με 22 διαμερίσματα είναι κομματάκι δύσκολο να μελετάει κανείς...
paintbox Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2006 bass83>τι να πω για φωνητικά.. ασε που μένω σε πολύ ησυχη γειτονιά ) καλό απο μια άποψη, κοιμάσαι ανενόχλητος τις πιο πολλές μέρες του χρόνου, αλλά απο την άλλη. ιδίως όταν δεν τραγουδάς και π. καλά, και γενικά θέλεις να πειραματιστείς με την φωνή.. αλλά εχω κάτι γείτονες που έχουν παιδιά και μελετάνε, ή παίζουνε τέλος πάντων που και που - και ξέρεις, για ενα αυτί που δεν είναι συνηθισμένο να ξεχωρίζει τα λάθη κλπ - ο ήχος του πιάνου είναι όμορφος έτσι και αλλιώς - εκτός εαν βέβαια θες να κάνεις θόρυβο επίτηδες ξερωγώ.. αλλά λάθος φωνή κάνει κρααααα.... ( ή έτσι απλώς μου φαίνεται και κομπλάρω ( χιχ τελικά ο ιδανικός χόρος για μελέτη πάσης φύσεως είναι ενα χοράφι μεγάλο μακριά απο ανθρώπινες δραστηριότητες.. ουμφ.. αλλά λες να ενοχλούνται τα ζώα? τέλος πάντων, φαντάζομαι πως είναι απλώς να πείσεις τον εαυτό σου πως δεν ενοχλείται κανείς και δεν σε προσέχει.. συγχαριτήρια για το δίπλωμα!!!!
Επισκέπτης Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2006 Βλέπω πολλούς μουσικούς από Πάτρα και χαίρομαι! Έζησα 5 χρόνια εκεί ως αναπληρωτής/ωρομίσθιος μουσικός και ως κιθαριστής στην Ορχήστρα Νυκτών εγχόρδων του Δήμου. Πολύ μουσική περίοδος! Λοιπόν κιθαριστής 16 χρόνια (κλασσική), την παλεύω λίγο με το μαντολίνο, γράφω μουσική (πρώτα παρτιτούρα και μετά finale - cubase), έχω τελειώσει φούγκα. Έχω φάει τα ωδεία στη μάπα πολλά χρόνια, ευτυχώς όμως και στα θεωρητικά αλλά και στην κιθάρα ξέφυγα πολύ από τη νοοτροπία τους! Έπαιρνα (και παίρνω) ότι καλό μου έδιναν οι (πάντα προσεκτικά επιλεγμένοι) δάσκαλοί μου, αλλά το χρησιμοποιούσα όπως ήθελα εγώ. Θα έλεγα αντί να αρχίσουμε να παίζουμε μουσική και να τη στέλνουμε εδώ, να κανονίσουμε καμοιά συνάντηση άλλοι Αθήνα, άλλοι Πάτρα, οπουδήποτε... Τι λέτε;
Spyweirdos Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2006 tassos1978 afou ise kai apo parta ela sto panepistimio stis 11 septemvriou deftera exi dialeksi klpklpklp kai workshop apo : spyweirdos/dousk/gyro gyro/chris nemo klpklp.... me ton mourjopoulo ...
hugelacky Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2006 tassos1978 afou ise kai apo parta ela sto panepistimio stis 11 septemvriou deftera exi dialeksi klpklpklp kai workshop apo : spyweirdos/dousk/gyro gyro/chris nemo klpklp.... me ton mourjopoulo ... για πες ώρα & μέρος...
DarkKnight Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2006 Θύμησε μου hugelucky ποιοι είναι οι Serpentine στην Πάτρα???
hugelacky Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2006 τι εννοείς ακριβώς? Αν δεν κάνω λάθος πάντως μόνο ο drummer είναι πλέον πάτρα, οι άλλοι 2 είναι αθήνα. (εδώ και κανα 2χρονο)
Spyweirdos Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2006 i alithia ine oti den ksero akrivos ores akoma... tha matho omos kai tha kano post edo kai sto " Προγράμματα και σχόλια συναυλιών, lives, events, parties κλπ. " paraskevi proi... ixe ksanagini tetia fasi exi arketo endiaferon...
DarkKnight Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2006 τι εννοείς ακριβώς? Αν δεν κάνω λάθος πάντως μόνο ο drummer είναι πλέον πάτρα' date=' οι άλλοι 2 είναι αθήνα. (εδώ και κανα 2χρονο)[/quote'] Επειδή σπούδασα Πάτρα απο το 98-04 όλο κ σε κανά live θασας είχα πετύχει σε κανά κάστρο ή στο πάρκο της ειρήνης απλώς δεν θυμάμαι ποιοι είστε κ τι παίζατε...
hugelacky Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2006 Επειδή σπούδασα Πάτρα απο το 98-04 όλο κ σε κανά live θασας είχα πετύχει σε κανά κάστρο ή στο πάρκο της ειρήνης απλώς δεν θυμάμαι ποιοι είστε κ τι παίζατε...Βασικα παίζαμε indie/alternative/brit pop, κυρίως δικά μας κομμάτια, και μερικές-λίγες διασκευές. Είχαμε παίξει Πάρκο, Κάστρο & Συνεργείο με τις πολιτιστικές, και μερικά ακόμα live με φιλικά group, λογικά παίζει να μας έχεις δεί. Μέχρι αρχές 2003 υπήρχε μια σταθερή σύνθεση (4 μέλη), ενώ από τότε μέχρι σήμερα έχουν παραμείνει 2 από την αρχική σύνθεση, και κατα καιρούς έχουν παίξει αρκετοί στο group. Αυτή την περίοδο δεν την πολυξέρω βέβαια, αφού δεν βρίσκομαι στο group από το καλοκαίρι του 2003. Πάντως απ'ότι γνωρίζω εδώ και κανα 2χρονο το group είναι σε φάση hiatus.
jazzsta Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2006 Κιθάρα, μπάσο. Συνθεση. Εχω καταφέρει να μαθω τη μιση κλασσικη και jazz αρμονια χωρίς να ξερω καθόλου σολφεζ και dictee. Ειμαι το παραδειγμα του ατάλαντου (αυτί μηδεν), που ομως λόγω πόρωσης ασχολείται. Τραγουδάω κι όλας! Χωρις να μπορώ να κανω σολφεζ! Φέτος θα προσπαθήσω να το αλλάξω αυτο. Θα ξεκινήσω απτην αρχη σολφέζ...
Sadead Neth Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2006 Κιθάρα, μπάσο. Συνθεση. Εχω καταφέρει να μαθω τη μιση κλασσικη και jazzαρμονια χωρίς να ξερω καθόλου σολφεζ και dictee. Ειμαι το παραδειγμα του ατάλαντου (αυτί μηδεν), που ομως λόγω πόρωσης ασχολείται. Τραγουδάω κι όλας! Χωρις να μπορώ να κανω σολφεζ! Φέτος θα προσπαθήσω να το αλλάξω αυτο. Θα ξεκινήσω απτην αρχη σολφέζ... Άντε ρε καλή επιτυχία και στο σολφέζ . Και εγώ ένας ατάλαντος είμαι που έπαιζα 6 χρόνια στο δημοτικό πιάνο και δεν έμαθα τίποτα (αν και η αλήθεια είναι ότι δεν προσπάθησα αφού μάλλον δεν έχω την πόρωσή σου). Τον τελευταίο χρόνο έχω μπει σε ένα συγκρότημα με κάτι φίλους και παίζω πλήκτρα (το παλεύω)...
Miller Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2006 Ηλεκτρική κιθάρα 8 χρόνια κ κάποια σχετική εμπειρία σε live.
Dr_Slump Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2006 Κιθάρα (ηλεκτρική κυρίως) και μπάσσο. Θέλω να μάθω drums.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα