Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πιανο, που εχω καποιον καιρο[περιπου χρονο]να ακουμπησω λογω επαγγελματικων υποχρεωσεων. Παρολο που ασχοληθηκα πολλα χρονια και εφτασα κοντα στο πτυχιο[για την ακριβεια διεκοψα λιγο πριν γιατι ειχα ενοχληθει απο τις πιεσεις και τα θεωρητικα που δεν μου αρεσαν ποτε και εκανα αναγκαστικα για να προχωρησω ανωτερα], δεν ηθελα να ασχοληθω επαγγελματικα με τη μουσικη, παραμενει αιωνια αγαπη μου αλλα προτιμω πια σε ερασιτεχνικο επιπεδο για την ευχαριστηση μου.

• Απαντ. 139
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

ρε παιδια ακουει κανεις απο εδω κλασικη μουσικη?

και μηπως μπορειτε να μου προτεινετε κανα site για παρτιτουρες πιανου για ελληνικα και κλασικα κομματια?

thanks in advance!

• 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

Αν και πολύ καθηστερημένα εχω μια ωραία ιδέα...

α) Ποιοί από εσάς ξέρουν το Cubase ή το Nuendo

B) Ποιοί από εσάς έχουν τρόπο να ηχογραφήσουν σε ένα Wav με το όργανο που ξέρουν ένα συγκεκριμένο κομμάτι που θα ορίσουμε εδώ...

Την συνέχεια φαντάζομαι την γνωρίζετε... Οσοι μπορούν συναντιούνται και τα κάνουν μαζί όσοι δεν μπορούν όχι.. Το τελικό αποτέλεσμα από τον καθένα σας συγκεντρώνετε σε ένα PC ηλεκτρονικά και ο γνώστης του Cubase/Nuendo φτιαχνει την ολική σύνθεση.. Το μόνο δύσκολο είναι το Monitoring.. Που λύνεται ως εξής... πχ πρώτα η γράφουμε την πρώτη κιθάρα - μετά δινουμε αυτό το wav στο πιανο για να ακολουθήσει και παει λέγοντας...

Θα φτιαχτεί έτσι το πρώτο demo μιας online μπάντας...

Όσοι ενδιαφέρονται ας το πουν για να δούμε πώς μπορούμε να το υλοποιήσουμε.. θα έχει πολυ πλάκα...

Αν το καταφέρουμε... με ένα κομμάτι το συνεχίζουμε και με άλλα. μέχρι να φτιαχτεί το Insomnia Music Hits... το οποίο θα διατεθεί σε όλους του χρήστες του Insomnia που το θέλουν... :-)

Δημοσ.

Εγώ ξεκίνησα με κλασσική κιθάρα(περίπου για 7 χρόνια) αλλά εδω και δυο χρόνια παίζω μπάσο(αλλά είμαι ακόμη σε νηπιακό επίπεδο)

Δημοσ.
Εγώ ξεκίνησα με κλασσική κιθάρα(περίπου για 7 χρόνια) αλλά εδω και δυο χρόνια παίζω μπάσο(αλλά είμαι ακόμη σε νηπιακό επίπεδο)

Βασικά εγώ κατέχω λίγο από κιθάρα αλλά κατέχω λίγο και το cubase... Επίσης έχω φιλαράκι για φωνητικά πολύ καλο.. Και για να ανεβάσω λίγο το ενδιαφέρον θα συνενοηθώ με τους admins να βάλω ένα demo mp3 από μία παλαιότερη προσπάθεια με κάποιους αλλους..

Οσοι είστε μέσα πείτε να ξεκινήσουμε... θα έχει φοβερή πλάκα....

Δημοσ.
kseris ligo "qubase".....ehheh

vasika grafete cubase... =/

ase afto to komati tis sinthesis na to kano ego... =)

εντάξει ρε παιδιά μη βαράτε μου ξέφυγε... άλλοστε στο προηγούμενο Post το έγραψα σωστά....

To ΜP3 που λέγαμε... προς αποφυγή παρεξηγήσεων η ηχογράφηση έχει γίνει με ένα απλό Pc και με ένα απαράδεκτο μικρόφωνο (δεν είχαμε ακόμα κονσόλα τότε)

Για ερασιτεχνικό καλά ακούγετε...:-)

http://www.insomnia.gr/files/NIXTOSE NIXTA-02.mp3

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

τι λέτε ρε παιδιαααααα!!!!

πολλοί μουσικό το φόρουμ μιλάμε!!

μπράβο σας!!!!!

βασικά γουστάρω να βλέπω πολλούς μουσικούς μαζεμένους :))

χεχεχεχε δείχνει επίπεδο :ΡΡΡ (πλατύ και αόριστο)

τον εαυτό μου δεν τον θεωρώ μουσικό, αλλά είχα κάνει πριν απο καμία 12ρια χρόνια για 2 χρόνια κλασσική κιθάρα, και ψιλοπαίζω ακόμα βλακιούλες, αν και μετανιώνω που δεν την συνέχισα. επίσης προσπαθώ να τραγουδάω, αλλά δεν μου βγαίνει πολύ καλά ακόμα. επίσης αγόρασα πρόσφατα ενα μίντι πιανάκι και μερικές φορές πατάω κάτι κουμπιά εκειπέρα και παίζω γενικότερα (οπως ενα παιδικό παιχνίδι).. εχω βρεί στο reason ενα σαμπλάκι για grand piano, και εχω εθιστεί λίγο.. οχι τπτ τρομερά πράγματα. αλλά αυτός ο ήχος με μαγεύει.

αντε γειά σας!

Δημοσ.

το νυχτωσε νύχτα είναι καλό - βασικά εχει πολύ καλά φωνητικά - αν και γενικά αυτό το έντεχνο στυλ δεν το πολυπάω - αλλά είναι αρκετά ευχάριστα και σωστά! φαντάζομαι πως αυτό το παιδί μπορεί ανετα να τραγουδά σε κάποιο μαγαζί. και τα άλλα μια χαρά ειναι, εντάξει πολύ το εφφεδάκι και ηχώ αλλα δεν μπειράζει.. τα φωνητικά ομως μοιάζουν αρκετά επαγγελματικά.

Δημοσ.

Παίζω πλήκτρα (synths).

Για όσους ξέρουν έχω το KORG M1 και το YAMAHA MOTIF ES6.

Μουσική: Blues (βασικά electric Chicago Blues) , soul , funk .

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...