yiah Δημοσ. 10 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2005 lol!ναι θα εχουμε μια σε καθε περιοχη!:razz: mporoume na "jammaroume" online http://www.monolake.de/atlantic.html
-nick- Δημοσ. 10 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2005 Κλασσικη κιθαρα, φετος περασα στην ανωτερα, θα συνεχισω λογικα τον σεμπτεβρη...
Lucifer Δημοσ. 12 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2005 Κιθάρα... Με πολλήηηηη δουλειά μπροστά μου ακόμα.
Spyweirdos Δημοσ. 12 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2005 Μα γιατί πρώην...; Από τα πιο όμορφα όργανα... Και τα πιο δύσκολα' date=' μάλλον... Τί όμορφος ήχος... Αααχ... [/quote'] aaa Cristina itan megalo krima!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 1000000% fteksimo sta koloodia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! terastio provlima sti mousiki ta odia...sou mathenoun 1 2 3 vimata kai kai kai.. ine o xiroteros tropos na xasis ti mousikotita sou to esthiima oti kanis kati pou ine tehni klpklp...Padelis elipsi aftoshediasmou kai fadasias... gi afto to logo paratisa kai to akordeonaki pou ine toso oreo organo... fotia sta odia!!!...
Spyweirdos Δημοσ. 12 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2005 hugelacky ise patrinos????..... ego ime fititis patra 6 xronia tous ksero tous rainning pl. kai me tous gyro - gyro imaste poli filoi eho kani kai live edo patra sto rec , sto palio nosokomio klpklp...
-nick- Δημοσ. 12 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2005 1000000% fteksimo sta koloodia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!terastio provlima sti mousiki ta odia...sou mathenoun 1 2 3 vimata kai kai kai.. mhn genikeyeis einai analoga to odeio, toys kathigites klp klp...
kakofonixx Δημοσ. 12 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2005 Κιθαρα και εγω! Αν καποιος εχει ακουστα τους Ιχνηλατες...
firegarden Δημοσ. 12 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2005 Ακουστικη και ηλεκτρικη κιθαρα (btw πουλαω μια Epiphone Les Paul Standard,για πληροφοριες pm).Tι θα λεγατε να ανεβασουμε καπου απο ενα μικρο ηχητικο δειγμα ο καθενας;
Godfath3r Δημοσ. 12 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2005 nick['']mhn genikeyeis einai analoga to odeio, toys kathigites klp klp... Εγώ όσους ξέρω που πηγαίνανε ωδείο ακούω άσχημα λόγια...Ειδικά για καθηγητές που ακολουθούσα ακριβώς τις γραμμές του ωδείου.Σκέψου οτι μου έχει πεί δάσκαλος απο ωδείο οτι τα περισσότερα είναι σκατά γιατί λένε στους καθηγητές να πηγαίνουν με την standard ύλη και όχι ανάλογα με το ταλέντο/εξάσκηση/μελέτη/θέληση του μαθητή...Προφανώς υπάρχουν και κάποιοι καθηγητές όμως που δεν τα ακολουθούν όλα αυτά και τα παιδιά μαθαίνουν μουσική σωστά!!!
Spyweirdos Δημοσ. 12 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2005 Εγώ όσους ξέρω που πηγαίνανε ωδείο ακούω άσχημα λόγια...Ειδικά για καθηγητές που ακολουθούσα ακριβώς τις γραμμές του ωδείου.Σκέψου οτι μου έχει πεί δάσκαλος απο ωδείο οτι τα περισσότερα είναι σκατά γιατί λένε στους καθηγητές να πηγαίνουν με την standard ύλη και όχι ανάλογα με το ταλέντο/εξάσκηση/μελέτη/θέληση του μαθητή...Προφανώς υπάρχουν και κάποιοι καθηγητές όμως που δεν τα ακολουθούν όλα αυτά και τα παιδιά μαθαίνουν μουσική σωστά!!! godfath3r mazi sou!!!
Physics_Rulez Δημοσ. 12 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2005 Βιολί! Μέτρια κιθάρα και μέτριο πιάνο Αυτό που λέτε για τα ωδεία ισχύει δυστυχώς.... τουλάχιστον στο δικό μου ίσχυε σε μεγάλο βαθμό! Εγώ μάθαινα θεωρίες, αρμονίες, μορφολογίες, ιστορίες της μουσικής..... καθ' όλα τα παιδικά μου χρόνια!!! Θα επιθυμούσα λίγο περισσότερη "ελευθερία".... Δεν το μετανοιώνω όμως που πήγα, σε καμμια περίπτωση!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα