Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Άμα γνωρίζεις καλή αντίστιξη / κίνησεις φωνών / τάσεις φθόγγων, δε θα σου προκύψουν εύκολα παράλληλες. Αν όχι, αυτό θα είναι πρόβλημα.

Καλησπέρα.

Ευχαριστώ καταρχήν για την απάντηση και τις συμβουλές.

Έχω ασχοληθεί αρκετά με τη αντίστιξη και την κίνηση φωνών και φυσικά προσπαθώ να είμαι όσο πιο προσεκτικός προλαβαίνω να είμαι στο τρίωρο οπότε δεν φαίνεται να έχω πρόβλημα με παράλληλες. Φυσικά άνθρωποι είμαστε που και που μου ξεφεύγει καμία. Ωστώσο κατά την ταπεινή μου γνώμη πιστεύω πως αν πετύχω μια καλή ανάλυση και καλή ανάπτυξη των άλλων φωνών με βάση την αντίστιξη πιστεύω πως και καμιά παράλληλη να μου ξεφύγει θα συγχωρηθεί ή θα βαθμολογηθεί πιο επιεικώς. Μια εικασία είναι βέβαια υπάρχουν πολύ παράγοντες (τι βαθμολογητής θα μου πετύχει, τι γραπτά έχει δει πιο πριν κλπ).

Αυτό που σκέφτομαι περισσότερο είναι η ανάλυση καθώς, θα το βλέπετε και εσείς, υπάρχουν κάθε χρόνο πολλές διαφωνίες, αμφιλεγόμενα μέτρα (όπως το περσινό με τις αλυσίδες κλπ) και είναι κάτι που δεν μπορείς να είσαι απόλυτα σίγουρος.

Υ.Γ. Συγχαρητήρια για την δουλειά σας στην ιστιοσελίδα σας.

• Απαντ. 139
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Επισκέπτης
Δημοσ.

Συμφωνώ μαζί σου και σε ευχαριστώ.

Για να μιλήσουμε πρακτικά, η ιστορία με τις παράλληλες λύνεται σε μεγάλο βαθμό με τα μαθήματα αντίστιξης. Δυστυχώς, στην Ελλάδα γινόμαστε μουσικοί σε "στάδια". Δηλαδή πρώτα καθέτως και μετά οριζοντίως. Ότι να 'ναι δηλαδή.

Δημοσ.

Συμφωνώ μαζί σου και σε ευχαριστώ.

Για να μιλήσουμε πρακτικά, η ιστορία με τις παράλληλες λύνεται σε μεγάλο βαθμό με τα μαθήματα αντίστιξης. Δυστυχώς, στην Ελλάδα γινόμαστε μουσικοί σε "στάδια". Δηλαδή πρώτα καθέτως και μετά οριζοντίως. Ότι να 'ναι δηλαδή.

Όλα είναι ανάποδα στην Ελλάδα οι μουσικοί θα γλυτώναμε;

Δημοσ.

Πτυχία σε κλασική κιθάρα και ανώτερα θεωρητικά.

Γράφουμε λίγο electronica, λίγο ethnic, λίγο από όλα...

παίζουμε αρκετά έγχορδα και δίνουμε μάχη στα κρουστά!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...