blashyrkh+ Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2008 νομιμα =λιγη ποικιλια και λεφτα!Ευχαριστω δεν θα παρω
Επισκέπτης Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2008 αν είναι να πληρώσεις δεν αγοράζεις κατ' ευθείαν το c.d. να σου μείνει κιόλας; αλλιώς για να βρεις και τσάμπα και νόμιμα μόνο από καμιά καμμένη μπάντα που δεν έχει βγάλει ακόμα δίσκο (βλ. myspace) ή αν ακούς μόνο NIN (Nine Inch Nails) που τ' ανεβάζει στο site τσάμπα (ΘΕΟΣ). τσιαρζ!
inrainbows Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2008 Κάτι τέτοιο είχε κάνει η virgin (δε γνωρίζω αν ισχύει ακόμη) αλλά μακρυά!! Όλα ήταν μπλοκαρισμένα στο DRM, και δε γινόταν να τα αντιγράψεις σε άλλο pc, παρά μόνο με μιά χρονοβόρα διαδικασία. Αγόρασε cd καλύτερα ή βρες ένα καλό p2p site
Toufas Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2008 κατά καιρούς διαφορες εταιρίες η και παραγωγοί δίνουνε δωρεάν την μουσική τους είτε από τα μαγαζιά τους, είτε από blogs. Δεν μιλάω για "25mp3 trial" αλλα για κανονικά τραγούδια που μπορεί να κατεβάσει ο οποιοσδήποτε. ας κάνω την αρχή : https://www.beatport.com/en-US/html/content/release/detail/92091/4_years_strong θέλει απλά ένα login/account
Tassos@#-!? Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2008 Παιδια μηπως ξερετε που μπορω να βρω ελληνικα τραγουδια με δυνατοτητα free download?
O mitsios Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2008 Μαλλον θα εισαι φρεσκος στο internet φιλε Τασσοσ@#$!? Με λιγο ψαξιμο ολα ερχονται μπροστα μας και στον δισκο μας..
flealam Δημοσ. 3 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2008 Εγώ πάντως προτείνω το http://www.Soundtracks.gr όπου μπορείς να κάνεις download mp3s απο οποιοδήποτε είδος μουσικής και σε πολύ χαμηλές τιμες. Παίζουν τα πάντα!!
polpolpol Δημοσ. 24 Απριλίου 2008 Δημοσ. 24 Απριλίου 2008 το www.GreekMusicDB.com έχει νόμιμα video...
washcloud Δημοσ. 18 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2008 ..νόμιμα ; Τί διαστροφή είναι πάλι αυτή ; ; ...Άκου έθιμα !
marantonis Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2008 Σκεφτηκα να φτιαξω ενα θεμα οπου θα ποσταρουμε λινκς για δισκους που διδονται δωρεαν στο διαδίκτυο. Απαραιτητη πρόιποθεση μια περιληψη του album (δικη σας ή copy-paste) ειτε ενα review. Aν θελετε μπορειτε επισης να βαθμολογείτε ή να λετε τις εντυπωσεις σας για τον καθε δισκο. Ας κανω την αρχη: Blest2-Ενας Δισκος που δεν εχει τιτλο Review-->http://www.blackplanet.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=261:blest2&catid=40:2008-06-06-09-47-22&Itemid=65 Η Βαθμολογια μου: 8,5/10 Κικο και Ουικι-Λαμπογυαλο review (δικο μου):Ενα πολυ ομορφο Εp απο τον Οδυσσεα (Kiko) των Razastarr και τον Αιρετικο (Ouiki) απο τους Deadlock. Mε χιουμορ χωρις χυδαιότητες, ευχάριστο, εύπεπτο και με πολυ ωραια μουσικη. Καλυτερο τραγουδι του δισκου ειναι χωρις αμφιβολια το "ο μικρος mutombo". Ενα κομματι που εξιστορεί απο την αρχη μεχρι το τελος την ζωη ενος μικρου Aφρικανου με πολυ ταλεντο στο ποδοσφαιρο. Οι εξαιρετικοι στιχοι, η πανεμορφη μουσικη, η ατμοσφαιρα και το ολο υφος που διαθετει συμβαλουν στο να καθιερωθει ως ενα απο τα καλυτερα τραγουδια της Ελληνικης χιπ χοπ σκηνης κατα την γνωμη μου. Χωρις αμφιβολια, ειναι ενα album που οχι απλως αξιζει, αλλα πρεπει να ακούσετε. Η Βαθμολογια μου: 8,5/10 FF.C-Σκληροι καιροι Ενας απο τους πρωτους ελληνικους hip-hop δισκους ( ημ. κυκλοφοριας 1993) διατιθεται πλεον δωρεαν απο το fourelements.gr. Περιεχει Ελληνιφωνα και Αγγλοφωνα κομματια. Η Βαθμολογια μου: 7/10
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.