Mankas Δημοσ. 12 Μαΐου 2007 Δημοσ. 12 Μαΐου 2007 Παιδιά επειδή είμαι καινούριος εδώ μέσα και δεν ξέρω τι παίζεται ακόμα σχετικά με share, θα ήθελα να σας ρωτήσω, επιτρέπετε ή όχι??,:twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
johnykim Δημοσ. 26 Μαΐου 2007 Δημοσ. 26 Μαΐου 2007 Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί ψάχνεται για νόμιμα mp3.Είναι πολύ δύσκολο και σπαστικό.Χάνεις τον καιρό σου.Νομίζεται οτι θα λυπιθώ τις κακόμοιρες τις εταιρίες που αυτές μας εκμεταλεύονται;Εγώ δεν πρόκειται να αγοράσω ούτε να κατεβάσω νόμιμa mp3 και όχι μόνο mp3.
pappous_soulis Δημοσ. 26 Μαΐου 2007 Δημοσ. 26 Μαΐου 2007 Και φυσικά θέλουν πιστωτική... Σιγά μην τρέχω εγώ να βγάζω πιστωτικές για να αγοράζω τραγούδια,p2p θα χρησιμοποιώ και όταν δω οτι ένα συγκρότημα μ'αρέσει θα πάω και θα παραγγείλω απο δισκάδικο να πάρω το cd...
Cristina Δημοσ. 26 Μαΐου 2007 Δημοσ. 26 Μαΐου 2007 Ψάχνουμε για νόμιμα mp3 γιατί μόνο αυτά επιτρέπεται να ψάχνουμε στο insomnia.gr. Δεν πρόκειται για θέμα ηθικής, ούτε μας έπιασε ξαφνικά ο πόνος για τις δισκογραφικές. Απλά ο ιδιοκτήτης αυτού το forum δεν προτίθεται να διακινδυνεύσει τη ζωή του Insomnia.gr εξ αιτίας διακίνησης υλικού που προστατεύεται από νόμους περί πνευματικής ιδιοκτησίας.
johnykim Δημοσ. 26 Μαΐου 2007 Δημοσ. 26 Μαΐου 2007 Ψάχνουμε για νόμιμα mp3 γιατί μόνο αυτά επιτρέπεται να ψάχνουμε στο insomnia.gr. Δεν πρόκειται για θέμα ηθικής, ούτε μας έπιασε ξαφνικά ο πόνος για τις δισκογραφικές. Απλά ο ιδιοκτήτης αυτού το forum δεν προτίθεται να διακινδυνεύσει τη ζωή του Insomnia.gr εξ αιτίας διακίνησης υλικού που προστατεύεται από νόμους περί πνευματικής ιδιοκτησίας. Δεν λέω καλά κάνει ο ιδιοκτήτης αλλά δεν καταλαβαίνω γιατί τόσο ενδιαφέρων για τα νόμιμα τραγούδια.Οταν κάποιος αγοράζει νόμιμα τραγούδια συμαίνει οτι θέλει να βοηθήσει τις εταιρίες.Δεν λέω οτι είναι κακό αλλά σκέψου πόσα έχουν κάνει.Συγνώμη που είμαι off topic αλλά τα έχω άγρια με τις δισκογραφικές εταιρίες και κατα τη γνώμη μου δεν αξίζουν τα λεφτά μου.
parsifal Δημοσ. 26 Μαΐου 2007 Δημοσ. 26 Μαΐου 2007 Οταν κάποιος αγοράζει νόμιμα τραγούδια συμαίνει οτι θέλει να βοηθήσει τις εταιρίες.Δεν λέω οτι είναι κακό αλλά σκέψου πόσα έχουν κάνει.Συγνώμη που είμαι off topic αλλά τα έχω άγρια με τις δισκογραφικές εταιρίες και κατα τη γνώμη μου δεν αξίζουν τα λεφτά μου. Μπορείς να βρεις έναν νόμιμο τρόπο να αγοράζεις τη μουσική που θες και τα χρήματά σου να πηγαίνουν άμεσα στον καλλιτέχνη, παρακάμπτοντας τις εταιρείες διανομής; Αν ναι, σύμφωνα με τα λεγόμενά σου, θα έπρεπε να το κάνεις ήδη. Αν όχι, τα υπόλοιπα είναι «να'χαμε να λέγαμε...»
johnykim Δημοσ. 26 Μαΐου 2007 Δημοσ. 26 Μαΐου 2007 Μπορείς να βρεις έναν νόμιμο τρόπο να αγοράζεις τη μουσική που θες και τα χρήματά σου να πηγαίνουν άμεσα στον καλλιτέχνη, παρακάμπτοντας τις εταιρείες διανομής; Αν ναι, σύμφωνα με τα λεγόμενά σου, θα έπρεπε να το κάνεις ήδη. Αν όχι, τα υπόλοιπα είναι «να'χαμε να λέγαμε...» Μόνο αν ο καλλιτέχνης έχει δικιά του εταιρία.Πολύ απλά δεν αγοράζω καθόλου νόμιμα.Με τις συναυλίες μπορεί να βοηθήσεις, αν και πρέπει πρώτα να γίνει γνωστός ο καλλιτέχνης.
yiah Δημοσ. 30 Μαΐου 2007 Μέλος Δημοσ. 30 Μαΐου 2007 Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί ψάχνεται για νόμιμα mp3.Είναι πολύ δύσκολο και σπαστικό.Χάνεις τον καιρό σου.Νομίζεται οτι θα λυπιθώ τις κακόμοιρες τις εταιρίες που αυτές μας εκμεταλεύονται;Εγώ δεν πρόκειται να αγοράσω ούτε να κατεβάσω νόμιμa mp3 και όχι μόνο mp3. 1 υπαρχουν πολλα πραγματα απο Netlabels, ή απλα ελευθερα, που αξιζουν 2 αν καποιοι δεν θελουν να εχουν ελευθερα καποια πραγματα, ποτε τους!! 3 ακομα και παρανομα να κατεβαζεις υποστηριζεις εμμεσως τις εταιρειες αυτες και τις επιλογες τους με τον εναν η τον αλλο τροπο
djapal Δημοσ. 30 Μαΐου 2007 Δημοσ. 30 Μαΐου 2007 Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί ψάχνεται για νόμιμα mp3.Είναι πολύ δύσκολο και σπαστικό.Χάνεις τον καιρό σου.Νομίζεται οτι θα λυπιθώ τις κακόμοιρες τις εταιρίες που αυτές μας εκμεταλεύονται;Εγώ δεν πρόκειται να αγοράσω ούτε να κατεβάσω νόμιμa mp3 και όχι μόνο mp3. Αυτό το τελευταίο δείχνει πολύ απλά ότι το κόλλημά σου δεν είναι οι δισκογραφικές αλλά γενικά η μαγκιά του να κατεβάζω τσάμπα ό,τι κυκλοφορεί (photoshop, windows, παιχνίδια μπλα μπλα μπλα), ενώ ο γείτονας θια το έχει αγοράσει και θα έχει σκάσει τα λεφτά του. Αυτή την εντύπωση μου δίνεις.
johnykim Δημοσ. 30 Μαΐου 2007 Δημοσ. 30 Μαΐου 2007 Σωστά, αλλά δεν το θεωρώ μαγκιά.Την έχω πατήσει με αυθεντικά και αναγκαστικά δεν υπάρχει άλλη λύση.Δεν το κάνω για σπάσιμο των άλλων και δεν έχω λόγω.
aledjo Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2007 ψαχνω για νομιμο site που να πουλαει mp3 μεσω ιντερνετ και να εχει preview! κυριος με ηλεκτρονικη μουσικη (house και τα παρακλαδια)... αυτο που με νοιαζει περισσοτερο ειναι να εχει ολες τις καινουργιες κυκλοφοριες! δηλαδη να μπορω να βρω τραγουδια που δεν εχουν κυκλοφορησει στο ιντερνετ (ακομα), οπως και στα δισκοπωλεια που βρισκω cd κατακαινουργια που στο ιντερνετ δε τα βρισκω πουθενα! απλος βαριεμαι να τρεχω και θελω να τα κατεβαζω....
think4fun Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2007 ma apo th stigmh pou dinete sto kathena mas h dynatothta na vrei afto pou thelei apo p2p k oxi mono, giati na dwsw ta aaaapeira fraga gia na akouw to kathe sigrothma pou emfanizete...sto mono pu anagnwrizw thn a3ia tou afthedikou einai to vinylio!!!ola t'alla, sto laimo na tous katsoun ton diskografikwn :P k fysika o kathenas pernei ta riska tou sto an tha katevasei to "paranomo" mp3 i tha agorasei to album ;)
tolias13 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2007 www.apostolisteipir.blogspot.com εδω μπορειτε να κατεβασετε δωρεαν τραγουδια house electro αλλα και να δειτε releases αι αλλα πολλα
danny.solberg Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2007 γεια σας παιδια ξερετε που μπορω να βρω ελληνικα?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.