Προς το περιεχόμενο

Multi-user Windows XP και σύνδεση internet...

konnak

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Στο PC υπάρχουν 3 profiles χρηστών. Γίνεται να διατηρείται η σύνδεση στο internet (ISDN) όταν γίνεται switch user και να μην γίνεται αποσύνδεση; Για να μπορώ να αφήνω το PC να κατεβάζει, και να μπορούν οι υπόλοιποι χρήστες να μπαίνουν στους λογαριασμούς τους.

Δημοσ.

Μήπως να μου έλεγες και πως;; :-? Πιο λακωνικός δεν μπορούσες να είσαι...

Όταν κάνω switch user και ο άλλος χρήστης είναι συνδεδεμένος στο Internet, αυτομάτως γίνεται αποσύνδεση. Υπάρχει κάποια επιλογή κάπου για να αποφευχθεί αυτό;

ΥΓ: Άσχετο, αλλά εφ' όσον απαντάς που απαντάς, δεν νομίζεις ότι θα ήταν καλό να εξηγήσεις κιόλας; Η απάντησή σου ήταν δώρον άδωρον... :-|

Δημοσ.

Από ότι είδα γίνεται..More info's http://www.microsoft.com/windowsxp/using/networking/learnmore/tips/theriot1.mspx

Κοίταξε τις πληροφορίες μετά τις μετατροπές στη registry.

Υ.Γ. Από ότι κατάλαβα στο link της Microsoft, απλά κρατάει τη σύνδεση ανοικτή όταν κάνεις switch user. Αυτό δε θες μόνο;;

Δημοσ.

ΟΚ, είμαι βλάκας...

The Windows XP interface also provides an opportunity to set a permanent Internet connection when Fast User Switching is enabled. The New Connection Wizard provides a prompt for specifying connection availability. Choose between Anyone's use or My use only. The default is Anyone's use, which means the connection will stay open when you switch to another user. If you choose My use only, the connection will drop when you switch users.

Η επιλογή ήταν μπροστά στα μάτια μου κάθε φορά που έκανα σύνδεση...:lol:

Thanks though, kqliat.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...