Προς το περιεχόμενο

Δυο καρτες ηχου (η μια on board)

koukos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Εχω ενα προγραμμα για μουσικη που ζηταει δυο καρτες ηχου. Εχω ηδη μια creative pci απανω και σκεφτομαι αν μπορω αντι να αγορασω και δευτερη μηπως να χρησιμοποιησω την on board της motherboarb. Δεν ξερω αν γινεται και πως μπορω να το κανω. Ευχαριστω

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Γινεται......Απλά, πρεπει να μπεις στο BIOS του PC και ψάξε για "onboard sound" και κάντο "enabled".....Ακολούθως, αφου περάσεις τους drivers από το CD της μητρικής (Αν έχεις ΧΡ μπορεί και να την βρούν μόνα τους κατευθείαν), και έτσι θα έχεις δύο κάρτες ήχου.....Από τον πίνακα ελέγχου ρυθμίζει ποια θα είναι η πρωτεύουσα (primary), και εκεί συνδέεις τα ηχεια σου.....

Καλή τύχη......................................

Δεν γινεται με την εκδοση bios που εχω (δεν μου δινει δυνατοτητα enable παρα μονο auto και disable). Μαλλον θα πρεπει να φλασαρω το bios με καμια νεα εκδοση η να βραχυκυκλωσω καποιο jumper. Η motherboard ειναι MSI 845 Pro Ver:1 . (model-6529). Αν καποιος εχει καμια ιδεα...

H τύχη δεν έχει να κάνει... :P

Auto στο bios την onboard, κ εγκατέστησε latest drivers κ για τις 2.

Αν μιλάμε για pcdj πρόγραμμα χρησιμοποείς αυτή με το χαμηλότερο latency για την έξοδο στα ηχεία (λογικά την pci), κ την πιο "μέτρια" (λογικά την onboard) για το monitor στα ακουστικά. Αυτά τα ορίζεις μέσα από το ίδιο το πρόγραμμα, αφού τρέξεις τα check για τις κάρτες σου. Αν τις θες για κάποια άλλη χρήση ενημέρωσε. ;)

/sc

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...