Lord_Az Δημοσ. 8 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2005 Δυο pc... To Α εχει dial-up συνδεση στο νετ. To B oxi.. Δικτυο μεταξυ τους εχω κανονικα αν βαλω εγω τις ip και τα subnet mask.. Αν αφησω τον wizard των windows να το κανει μου λεει limited connectivity network.. Ακολουθησα πιστα τον guide του billpep..παλι τα ιδια το προβλημα δημιουργειται στο pc Β οταν του λεω να asquire μονο του ip... κανει αρκετη ωρα...και μολις τελειωσει μου βγαζει παλι limited connectivity. τι δεν κανω σωστα ρε παιδες? στανταρ υπαρχει κατι πολυ απλο που αγνοω παντελως..
takyr Δημοσ. 8 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2005 Σου απαντάω, έχοντας αντιμετωπίσει ακριβώς το ίδιο πρόβλημα! Μην αφήνεις τον wizard να κάνει ό,τι θελει Φτιάξε χειροκίνητα τα tcp/ip settings της local area network connection Δες τι ΙΡ address έχει το pc με το internet και βάλε ακριβώς αυτό ως default gateway στο pc που θες να βλέπει internet. Συνήθως o server (pc με internet) έχει ΙΡ 169.168.0.1, οπότε στον client (pc που βλέπει το internet μέσω του server) πρέπει να δώσεις κάποια διεύθυνση πιο πάνω δήλ. 169.168.0.2 ή 169.168.0.3 ή 169.168.0.4 κ.ο.κ. Ως subnet mask άσε αυτό που έχει (πρέπει να είναι 255.255.255.0) Στο άλλο pc σέταρε το internet να το βλέπει μέσω LAN (από τα internet options-connections) και βασικά πρέπει να είσαι εντάξει. Αν δεν πιάνει, δοκίμασε άλλες IP διευθύνσεις στον client και κάνε αρκετά restart και τους δυο pc Αν και πάλι δεν πιάνει κοίτα μην υπάρχει κανένα norton (ή άλλο) firewall σε κάποιο από τα δυο pc. Αν υπάρχει έχει συνήθως και κάποιο wizard που ανοίγει την επικοινωνία μέσα στο δίκτυο. Ελπίζω να βοήθησα. Καλό κουράγιο!
Lord_Az Δημοσ. 8 Ιουνίου 2005 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουνίου 2005 γαμω ρε συ... γραφω παραπανω "στανταρ υπαρχει κατι πολυ απλο που αγνοω παντελως.." και ναι...το firewall υπαρχει...για να το ρυθμιζουμε... και γω....ειχα ξεχασει οτι υπηρχε.... ....δυο allow...και ετοιμο το δικτυακι... καμμενο ποστ... χαιρετε
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.