Προς το περιεχόμενο

Κατάστημα με μεταχειρισμένα?

theoritikos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γνωρίζετε αν υπάρχει κάποιο κατάστημα στην Αθήνα που να έχει μεταχειρισμένα παιχνίδια και μεταχειρισμένες κονσόλες απο την προ playstation εποχή?

Θα μου πείτε ψάξε στο ebay, αλλά προτού ψάξω εκεί αναρωτιέμαι μήπως υπάρχει κάτι ανάλογο στην Ελλάδα. Λίγο δύσκολο ε?

Δημοσ.

- Και να φανταστείς στην Γλασκόβη (Σκωτία μεριά) στην λαική της Κυριακής έβρισκες μεγάλη ποικιλία από παιχνίδια και εξαρτήματα για Sega & Nitendo κτλ σε τιμές από λογικές μέχρι και 250 δραχμές.

- Ευχαριστώ τον avenger για την πληροφορία. Έχω αρκετές μηχανές και σκεφτόμουν και γω για αγορά εξαρτημάτων και παιχνιδιών...

Δημοσ.

Avenger είσαι θεός!!!!

Μόλις είδα το site, σηκώθηκα αμέσως απο την καρέκλα μου και πήγα κατευθείαν στο κατάστημα. Ειλικρινά αξίζει να το επισκεπτείτε, έστω και αν δεν έχετε να πουλήσετε κάτι, γιατί το κατάστημα είναι σαν μουσείο υπολογιστών και videogames!!!

Έχει κονσόλες απο atari 2600 μέχρι Playstation και xbox, αλλά και υπολογιστές απο commodore 64 μέχρι pentium 4!

Εγώ έπαθα την πλάκα μου με αυτά που είδα, γιατί είδα απο κοντά όλα αυτά τα οποία τα έχω δει μόνο σε φωτογραφίες και emulators (λόγω ηλικίας).

Φυσικά όλα αυτά τα πουλάνε, και είναι μια καλή ευκαιρία να αδειάσετε τα ντουλάπια σας απο όλα αυτά που συσωρεύονται με τα χρόνια και πιάνουν άχρηστο χώρο. Ειδικά αν είναι σε κουτιά και σε άριστη κατάσταση θα τα αγοράσουν ακόμα πιο ακριβά!

Δημοσ.

basika to site eine ola ta leyta!!!!! to console club exei kai metaxirismena games+console alla mona ta nea.................

retro for ever!!!!

Δημοσ.

Με την ευκαιρία γνωρίζετε κάποιο κατάστημα στην Αθήνα που να έχει παιχνίδια για gameboy (το ασπρόμαυρο) έστω και μεταχειρισμένα?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...