Προς το περιεχόμενο

Αθανατο αρχειο?

kostassid

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σε ολους και καλη επιτυχια στους εξεταζομενους σε ΑΕΙ,ΕΙ και πανελληνιες (...σλουρπ...)Βασικα σας γλυφω λιγο για να μου δωσετε καποια λυση στο παρακατω προβλημα.Πριν 2 εβδομαδες εκανα Απο Dvd DivX 5 ταινιες σαν αντιγραφα ασφαλειας.Τις αποθηκευσε το GardianKnot 1.25 στο C: οπως του ειχα πει.Ομως την μια απο αυτες ενω την εγραψα σε cd δεν μπορω να την σβησω,να την μετακινησω ουτε να την μετονομασω.Δηλαδη τιποτα σχεδον,copy paste ομως γινεται σε αλλο folder!!!Λεει οτι δεν μπορω να την σβησω γιατι την χρησιμοποιει αλλο προραμμα,ποιο?αφου ολα κλειστα τα εχω και απο την εκκινηση του υπολογιστη δεν εχω κανενα VirusScan ουτε utilities,δοκιμασα και ολα τα services και τα processes αλλα παλι τιποτα.Ασχολουμε με υπολογιστες και DivX απο το 2001 και εχω δει πολλα αυτο ομως πρωτη φορα.Κανεις για help

Ευχαριστω

• Απαντ. 30
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

san antigrafa asfaleias?mono gia auto to psema den mporeis na ta sbiseis.xixi.kane kati pio aplo an den to exeis kanei.bootare to pc se safe mode kai dokimase apo ekei na ta sbiseis.logika tha se afisei.

Δημοσ.

apo to task manager kleise ola ta ypopta programmata..

egw to pa8aino ayto me ton explorer.exe , opote to kanw end task kai meta pali File > New task > explorer.exe kai to sbhnw kanonika to arxeio h fakelo poy den esbhne pio prin..

Δημοσ.

Κατι πολυ πιο ευκολο που δουλευει παντα σε μενα τουλαχιστον:

Ανοιξε το nero , βρες το αρχειο που θελεις να σβησεις και πατα delete.

:)

Δημοσ.

Kane deksi klik se ena folder new text docment kai onomase to opos to arxeio pou thes na svisei dld px "tainia.avi" kai epeita tha exeis ena arxeio 0kb me to idio filename,to opoio tha kaneis copy paste sto directory pou exeis to arxeio pou den svinei kai telos tha sviseis to mideniko ayto arxeio.

Etsi to kano ego otan antimetopizo ayto to provlima.

Δημοσ.

Click on Start | Run; now type Regedit and click on OK. Browse to HKEY_CLASSES_ROOT\System FileAssociations\.avi\shellex\PropertyHandler and delete the Default key contained in this folder

Click Start>Run, type REGEDIT and click Ok. Then make your way to this InProcServer32 key:

HKEY_LOCAL_MACHINE >SOFTWARE >Classes > CLSID > {87D62D94-71B3-4b9a-9489-5FE6850DC73E}> InProcServer32

Right click the InProcServer32 key and choose Delete

HKEY_LOCAL_MACHINESOFTWAREClassesCLSID{87D62D94-71B3-4b9a-9489-5FE6850DC73E}InProcServer32

Μια πρόχειρη ματιά στο google (avi+delete),έδωσε κάμποσα αποτελέσματα...

Δημοσ.

Είμαι περίεργος πως δουλεύει ένα τέτοιο πρόγραμμα... Βλέπω ότι βρίσκει proccess ids εκεί στη λίστα, αλλά πως βρίσκει το proccess που χρησιμοποιεί το εν λόγω αρχείο ή φάκελο? Έχει κανείς καμιά ιδέα? :)

Δημοσ.
Κατι πολυ πιο ευκολο που δουλευει παντα σε μενα τουλαχιστον:

Ανοιξε το nero ' date=' βρες το αρχειο που θελεις να σβησεις και πατα delete.

:)[/quote']

Μπορεί να εξηγήσει κανείς για ποιό λόγο γίνεται αυτό? Τι διαφορά έχει ο explorer του Nero από των Windows?

Δημοσ.

agribilos πραγματικα και γω το χω απορια γιατι γινεται.

ΔΕν ξερω γιατι στον guido δεν δουλευει αλλα εμενα οσες φορες μου τυχε αυτο το προβλημα ετσι το ελυσα.

Ισως το nero να ειναι σοβαρο προγραμμα....οχι οπως τα win :)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...