Προς το περιεχόμενο

Τρελή ΖΗΤΗΣΗ οι s1NGles.

MoUCLAs

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

.. εχω τον τελευταίο καιρο πολλά αιτήματα για να κατεβασουν απο μενα τους Singles.. τους οποίους τους έχω κάνει capture απο την tv..

Και είπα χθες να ανοίω πολλά slot για να δω πόσοι είναι αυτοί συνολικά που τους θέλουν..!

(το screenshot δεν ειναι και τοσο καλο...)

post-1851-129062922364_thumb.jpg

Δημοσ.

e kala klassika...Mhn ksexname oti exoyn panw to symvolo toy kanalioy kai einai 100% nomima...Wraio upload exeis 10mbit??

To idio symvainei me tis thanasimes petheres.....Exw tis prwtes 7..

Kserei kaneis an exon bgei oi alles???Sagapw=Magapas klp....

Δημοσ.

εχω καποια επεισόδια και απο το σ'αγαπω μ'αγαπας.. αλλα δεν τα εχω στο share μου..

ayto pali me to symbolo toy kanalioy den to h3era.. einai stantar ayto poy les..??

Δημοσ.
.. εχω τον τελευταίο καιρο πολλά αιτήματα για να κατεβασουν απο μενα τους Singles.. τους οποίους τους έχω κάνει capture απο την tv..

Και είπα χθες να ανοίω πολλά slot για να δω πόσοι είναι αυτοί συνολικά που τους θέλουν..!

(το screenshot δεν ειναι και τοσο καλο...)

kapos etsi ginotan otan se greek hub piga na anevaso ta plawress sanshiro koinos jumaru.

Δημοσ.
>'Ο,τι σχετικό για την δημιουργία DivX, Xvid, DVD και Video CD. Συζητήστε μεθόδους συμπίεσης εικόνας και ήχου με τα γνωστότερα codecs καθώς και τη δημιουργία των δικών σας DVD.

Δημοσ.
[code']'Ο,τι σχετικό για την δημιουργία DivX, Xvid, DVD και Video CD. Συζητήστε μεθόδους συμπίεσης εικόνας και ήχου με τα γνωστότερα codecs καθώς και τη δημιουργία των δικών σας DVD.[/code]

na problhmatisthka gia to poy na to balw..

Δημοσ.

Στο Ιντερνέτ θα ταίριαζε καλύτερα,αν και κατά πόσο συμβαδίζει με το "δημόσιο" πρόσωπο του insomnia άλλοι μπορούν να αποφασίσουν...

Δημοσ.

LOL kapoio lako exei h fava .....re sy mouclas gia pes mas poso upload exeis giati ama prosthesw ola ta kbp/s pou vlepw paei pollluuuuuu !!!!!!!!!!!! exeis upload 10mbit?????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

Δημοσ.

Gaiti soy fenetqai periergo?Ligoi exoyn optiki ina 10mbpsdown/10mbps upl ????

50 eyra kanei edw.....

Oso gia to logotypo ,to diavasa apo threads sto greek forum poy eixan tis thanasimes petheres :)

Δημοσ.

Δεν αφορα οπως αναφερε και ο marios το συγκεκριμενο section ...

προφανως δεν αφορα καθολου το insomnia μιας και υποκειται σε νομους περι πνευματικων δικαιωματων.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...