spoonman69 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2005 Θα ηθελα να βγει σε ταινια η ζωη μου... Στον ρολο μου να παιζει ο Johnny Depp και η σκηνοθεσια να ειναι του Κubrick(αφου αναστηθει για τα γυρισματα της ταινιας βεβαιως...)
Trelospektis Δημοσ. 9 Ιουνίου 2005 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουνίου 2005 wrees oi exynades sou lol alla de nomizw na tin evlepes oute k esy o ilios ti tainia
Dreamstorm Δημοσ. 9 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2005 Α ds9 movie!Θα ήταν κορυφή! http://www.starfleetlibrary.com/ds9petition/ Επίσης θα ήθελα να δω patrick stewart και avery brooks κάποια στιγμή μαζί. Όσο για το silmarillion μου φαίνεται πολύ φιλόδοξο. Αυτό το πράγμα δεν μπορείς να το κάνεις ταινία!Όπως και να το κάνουμε, περιγράφει τόσες πολλές καταστάσεις και πρόσωπα που αναγκαστικά αν κάποτε γίνει κάτι τέτοιο πολλά πράγματα θα κοπούν. Ίσως επιλεκτικά κάποιες ιστορίες μπορούν να γυριστούν.
Trelospektis Δημοσ. 9 Ιουνίου 2005 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουνίου 2005 eexeis dikio dream tha tan poly kalo alla k paralila dyskolo egw episis tha ithela na evlepa k mia akoma 3logia star wars an k o lucas eipe pws de prokeitai na kanei allo star wars
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 9 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2005 O Lucas ton pernei...dose Star Wars ston lao re...kai fusika xoris ton Gayden Christensen... p.s. o Kubrick pethane?Sta isa?
Trelospektis Δημοσ. 9 Ιουνίου 2005 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουνίου 2005 kala tha tan na vlepa metal gear se tainia opws k kana tekken
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 9 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2005 LooL MGS...vasika pare tora to Splinter Cell kai vlepoume...
Trelospektis Δημοσ. 12 Ιουνίου 2005 Μέλος Δημοσ. 12 Ιουνίου 2005 South Park 2i tainia edw k twra thelei o laos
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.