Προς το περιεχόμενο

Lineage 2 Official Server

Knightmare_tg

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μια ερώτηση προς αυτούς που παίζουν σε επίσημους servers.Πόσο ping θα έχω αν χρησιμοποιήσω PSTN ή ISDN 64?Παρακαλώ μόνο αυτούς που γνωρίζουν και όχι αυτούς που υποθέτουν να απαντήσουν.Ευχαριστώ.

Δημοσ.

Αυτό που ξέρω εγώ είναι ότι το παιχνίδι παίζεται άνετα και με ISDN 64 αλλά και με PSTN και ειδικά στους official servers! Μήπως γνωρίζετε κανένα eshop που να έχει Pre-paid Game Cards για το παιχνίδι;

Δημοσ.

Αυτό που μου λες φίλε μου είναι εξακριβωμένο;Το λέω αυτό γιατί δεν υπάρχει server official στην Ευρώπη.Άρα όποιος θέλει να παίξει είναι υποχρεωμένος να μπει σε Αμερικάνικο.Ευχαριστώ πάντως για το ενδιαφέρον.Game cards μπορείς να βρεις στο official site του lineage2 http://www.lineage2.com.

Δημοσ.

Οσοι το έχουν παίξει σε official δεν αντιμετώπισαν κανένα πρόβλημα από όσο γνωρίζω! Ναι, ξέρω ότι έχει στο site του παιχνιδιού κάρτες αλλά ψάχνω μήπως υπάρχει κανένα ελληνικό eshop!

Δημοσ.

ΟΚ φίλε μου σ'ευχαριστώ.Δεν έχω υπόψη μου κανένα ελληνικό site αλλά γιατί δεν κάνεις συνδρομή στην NCSOFT να ξεμπερδεύεις.Άσε που νομίζω ότι η προπληρωμένη gamecard για ένα μήνα είναι ακριβότερη από την αντίστοιχη μηνιαία συνδρομή.Anyway μπορεί να κάνω και λάθος δεν ξέρω.Ευχαριστώ

Δημοσ.

@giogr4

Πολυ καλό ακούγεται αυτό που λες. Iδιαίτερα μάλιστα πρόκειται για άτομα που είχαν PSTN και ISDN 64. Διότι υπάρχουν πολλοί όπως εγώ, που βαρέθηκαν τους προβληματικούς private servers της πλάκας με την ανύπαρκτη υποστήριξη και συντήρηση και χωρίς updates και είναι διατεθειμένοι να πληρώσουν 10-12ε το μήνα για τους official. Αρκεί τα pings να κινούνται σε λογικά επίπεδα (max 350-400ms).

Δημοσ.

φίλε DrFreeman ότι η εμπειρία είναι διαφορετική στους official servers είναι δεδομένη! Κατ'αρχάς στους official servers παίζεται η c3 έκδοση του παιχνιδιού, που έχει πολλές βελτιώσεις σε σχέση με την c1 που παίζεται στους free servers!

Δημοσ.

@giogr4

γνωρίζω πως είναι το game με c3 αλλα κολλάω μόνο στο ping με τον αμερικανικό server. Αν δεν υπάρχει αυτό το προβλημα προχωράω άμεσα.

Δημοσ.

@damn3

Οχι, αυτό το έχουμε επιβεβαιώσει. Οfficial ευρωπαικός όσο κι αν θα το θέλαμε δεν υπάρχει. Είναι όλοι Β.Αμερική και Ασία. Στην Ευρώπη υπάρχουν εγκατεστημένοι μονάχα Private servers.

Δημοσ.

Pezw edw kai 2mines Official c3 me PSTN kai otan ebena sto L2 mou evagze 120+ping alla parolauta den adimetwpisa KANENA provlima me lag!Akomi kai otan ebena se poilisxnastes perioxes(giran) borousa kai trigirnousa anenoxlitos :D. Alla tis teleutaies 2vdomades evala sindesi ADSL(384)kai twra pia sto ping mou vgazei 50 sta8era ston server Bartz. ADSL evala oxi epeidi eixa lag alla epeidi to paixnidi c3 ipostirizei polles efarmoges(msn mesa sto game,k.a.) kai gia na borw kai na serfarw ka8ws pezw.

Δημοσ.

@Eladir

120ms!!??!! Με PSTN!!!??? αυτό ειναι απίστευτο...αν πράγματι έχει τόσο λίγη latency τότε δεν θα υπάρχουν προβλήματα...Eχεις δοκιμασει σε Bartz μόνο ή γνωρίζεις και για άλλους servers?

Αnyway thx για το ενδιαφέρον!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...