gassim Δημοσ. 8 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2005 Λοιπόοον, είμαι σχετικά άπειρος με την access και θέλω να κάνω το εξής (θα προσπαθήσω να το περιγράψω οσο πιο αναλυτικά μπορώ): Σε ένα τουριστικό γραφείο κάθε γκρούπ που ταξιδεύει αντιστοιχεί σε έναν φάκελο. Σε αυτόν τον φάκελο καταγράφονται όλα τα έξοδα του γκρούπ που στο παράδειγμα μας θα τα ονομάσουμε έξοδαΑ, έξοδαΒ και έξοδαΓ τα οποία στο τέλος αθροίζουμε και βγάζουμε το κόστος του φακέλου. Το ζητούμενο λοιπόν είναι να κάνουμε μια εφαρμογή που να καταχωρούμε τα έξοδα ανα κατηγορία και να μπορούμε να κάνουμε και αναζητήσεις του στυλ «πόσα έξοδαΒ είχαμε τον μάιο;» ή «ο φάκελος χ πόσα έξοδα είχε συνολικά;» Προς το παρών έχω δημιουργήσει πίνακες για τις κατηγορίες εξόδων και τις αντίστοιχες φόρμες για καταχώρηση τιμών. Υποψιάζομαι ότι τώρα χρειάζομαι ερωτήματα για να γίνεται το φιλτράρισμα των εγγραφών αλλά τα έχω μπλέξει λίγο. Παρακαλώ οποιαδήποτε βοηθεία θα ήταν χρήσιμη. Ευχαριστω
poulinos Δημοσ. 8 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2005 tora diskolo auto pou rotas.alla otan kaneis erotima les se poion pinaka tha ginei apla kanontas tin access na se rotaei gia poion pinaka.kai meta analoga ta kritiria pou theleis.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.