Προς το περιεχόμενο

Ελληνικό E-Banking : προτάσεις

karib

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Otan kaneis thn plhrwmh h metafora se logariasmo mporeis meta na ektupwseis thn kinhsh sou...

Egw thn ektupwnw se adobe pdf printer kai ta krataw...

Fantazomai oti to klassiko kata8ethrio 8a mporei na antikatasta8ei apo auto!De 3erw kiolas!

Pare kanena thl sthn trapeza sou kai rwta to gia sigouria!

• Απαντ. 122
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
  • 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Συγνώμη που επαναφέρω παλιό topic, αλλά μπορεί να μου πει κάποιος αν με το ebanking της Alpha βλέπεις αναλυτικά την κίνηση στο λογαριασμό σου. Αν θέλω δηλαδή να μου βάλει κάποιος χρήματα στο λογαριασμό μου, μπορώ να το δω αυτό online, το ονομά του κτλ; Και γενικα πως γίνεται αυτό, μιας και έχω την εντύπωση οτι μπορεί κάποιος να πάει να βάλει χρήματα ανώνυμα. Σε αυτήν την περίπτωση, τι φαίνεται;

Ευχαριστώ...

Δημοσ.

An ginei metafora apo kapoion allo logariasmo exei na sumplhrwsei duo pedia pou lene gia aitiologia(sthn ousia sumplhrwnei autos pou kanei thn metafora ti 8a fainetai se auton kai ti se sena).

An den ta sumplhrwsei auta ta pedia stis dikes tou kinhseis fainetai to diko sou onoma h logariasmos kai stis dikes sou to diko tou onoma h logariasmos.

An ginei kata8esh apo tameio tote ekeinh th stigmh mporei na pei autos pou kata8etei ti na fainetai san aitiologia...Px onoma tou.

Gia anwnima nomizw ginetai mono apo to tameio alla den eimai sigouros an se rwtane onoma h oxi..

Pantws an endiaferesai na kaneis esy kata8esh mporeis na baleis ti 8es na fainetai.An se endiaferei na sou kanei allos na tou peis na grapsei(eite apo tameio eite sto antistoixo pedio sthn metafora) auto pou 8es esy gia na katalabeis.

Pare ena thlefwno thn alphabank...Sto site sto epikoinwnia exei thlwfwna kai mporeis na rwthseis gia sigoura.8a se katatopisoun pisteuw..

Elpizw na boh8hsa.

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Επαναφέρω το θέμα γιατί έχω ορισμένες απορίες.

Χθες άνοιξα 2ο λογαριασμό στην Alpha Bank έτσι ώστε τον 1ο (παλιό) να τον έχω βασικά για αγορές μέσω internet οπότε και ψιλο-άδειο, και στον 2ο (καινούριο) να έχω τα πολλά (λέμε τωρα... :P) χρήματα.

Επίσης ενεργοποίησα και το web-banking και για τους 2 λογαριασμούς. Από τον παλιό λογαριασμό έχω ήδη 2 κάρτες, μια Maestro (cashcard) και την Visa Electron.

H απορία μου είναι η εξής: μπορώ να έχω την visa electron συνδεδεμένη μόνο με τον παλιό λογαριασμό έτσι ώστε αν γίνει καμιά στραβή με την κάρτα, αυτή να "βλέπει" μόνο τον άδειο λογαριασμό και όχι και τον 2ο???

Ρωτάω γιατί η υπάλληλος της Αlpha αρχικά βαριόταν ελεεινά να μου ανοίξει και 2ο λογαριασμό και τελικά αφού την έπεισα (:P) μου συνέδεσε την maestro κάρτα και με τον νέο λογαριασμό. Αυτό σημαίνει ότι αυτόματα συνδέεται και η electron visa με τον 2ο, ή εξακολουθεί να "βλέπει" μόνο τον παλιό? Γιατί αν κάνει και για τους 2 τότε τσάμπα άνοιξα τον 2ο... :-|

Τέλος απ'ότι διάβασα για συναλλαγές και μεταφορές χρημάτων σε άλλους λογαριασμούς πλέον χρειάζεται και η συσκευή που δίνει το επιπλέον security password. Για να την πάρω κάνω αίτηση σε ένα υποκατάστημα της Alpha, ή γίνεται και μέσω νετ? Μετά από πόσο καιρό έρχεται?

Δημοσ.

παιδια απο οσους εχετε πληρωσει ΟΤΕ μεσω ebanking της alpha ας μου πει καποιος ποσες μερες κανει να πανε τα λεφτα.

πληρωσα χθες το βραδυ και παιρνω τον ΟΤΕ και μου λενε πως δεν φαινεται πληρωμενος ο λογαριασμος!

λετε να εγινε καμια στραβη?

Δημοσ.
παιδια απο οσους εχετε πληρωσει ΟΤΕ μεσω ebanking της alpha ας μου πει καποιος ποσες μερες κανει να πανε τα λεφτα.

πληρωσα χθες το βραδυ και παιρνω τον ΟΤΕ και μου λενε πως δεν φαινεται πληρωμενος ο λογαριασμος!

λετε να εγινε καμια στραβη?

Μην ανησυχεις.Η alpha μεταφέρει τα χρηματά σου την επόμενη μέρα μετά της 5 μμ.Αρα ο Οτε θα δει τη πληρωμή σου το νωρίτερο τη μεθεπομένη της πληρωμής.

• 3 μήνες μετά...
Δημοσ.

xerei kaneis posi ine i promithia pou krataei i trapeza pireos gia metafora se se logaiasmous tou esoterikou kai tou exoterikou meso web banking?

gia tin Alpha xerw oti ine 0.30 lepta kai gia eswteriko kai gia exwteriko swsta?

gia metafores apo logariasmo mas se alon diko mas tis idias trapezas ine dwrean kai stis 2 e?

efharistw polu

Δημοσ.
gia tin Alpha xerw oti ine 0.30 lepta kai gia eswteriko kai gia exwteriko swsta?

gia metafores apo logariasmo mas se alon diko mas tis idias trapezas ine dwrean kai stis 2 e?

efharistw polu

Σωστά και τα 2 για την Alpha' date=' δες και εδώ. Για την Πειραιώς δεν ξέρω.
  • 2 χρόνια αργότερα...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...