Προς το περιεχόμενο

Ελληνικό E-Banking : προτάσεις

karib

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Φίλε mjmj πήγαινε στο https://www.winbank.gr και πληκτρολόγησε windemo στο πεδίο "Κωδικός Εισόδου (UserID)" και 123 στο πεδίο "Κωδικός Ασφαλείας (PIN).

Μόλις μπεις στο σύστημα πήγαινε στο ΠΛΗΡΩΜΕΣ/ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ μετά εμβάσματα μετά αποστολή νέου, και μετά μέσα στην καρτέλα που θα βλέπεις κάνε κλικ στο Τιμολογιακή Πολιτική Εμβασμάτων, για να σου εμφανιστεί ο πίνακας που έστειλα στο reply. Μπορείς επίσης να δεις γενικά πως δουλεύει το winbank και εάν έχεις απορίες μπορείς να με ρωτήσεις ότι θέλεις η να τους πάρεις τηλέφωνο στο 801 802 803 804. Η τιμολογιακή πολιτική μπορεί να μην σε καλύπτει αλλά ίσως να σε ενδιαφέρουν άλλες υπηρεσίες όπως η εξόφληση λογαριασμών (είναι μέσα στο πεδίο ΠΛΗΡΩΜΕΣ/ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ) όπου οι περισσότερες όπως ΟΤΕ, COSMOTE, κ.τ.λ είναι δωρεάν. Όσο για το IBAN είναι ένας αριθμός που όπως λέει η τράπεζα ‘Με τη χρήση των ΙΒΑΝ και BIC επιτυγχάνετε την αυτοματοποίηση της συναλλαγής (STP), με αποτέλεσμα την ελαχιστοποίηση του χρόνου εκτέλεσης του εμβάσματος, τον περιορισμό της χειρόγραφης παρέμβασης των τραπεζών και τη μείωση του κόστους της συναλλαγής σας.’ Αριθμό IBAN έχουν όλοι οι λογαριασμοί που εκδίδονται στις ελληνικές τράπεζες και μπορείτε να τον μάθετε με ένα απλό τηλέφωνο, εκτός εάν αναγράφετε στην πρώτη σελίδα του βιβλιαρίου.

• Απαντ. 122
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

σωστά! απαράδεκτο.

*Δεν υπάρχει καμια πανευρωπαική τράπεζα να έχει παραρτήματα σε όλη την ευρώπη ωστε να υπάρχει μηδενική χρέωση σε μεταφορές χρημάτων? Η eurobank είναι μόνο στο όνομα 'Euro' ?

Δημοσ.
καλα πηγα σε εμπορικη' date='εθνικη και alpha και μαλλον ειχα παρεξηγησει την ολη φαση.

καταρχας η electon visa ειναι κανονικη πιστωτικη καρτα απλα με χαλημο οριο (μεχρι 900 ευρω). επισης εχει ετησια συνδρομη 25 ευρω!

ακομα για να σου εκδοθει πρεπει να εχεις φορολογικη δηλωση, κοινως εισοδημα, οποτε για εμας τους φοιτητες ακυρη η ολη φαση.

τελος στην alpha για να ανοιξεις εναν απλο λογαριασμο ταμιευτηριου πρεπει να καταθεσεις το λιγοτερο [b']300 ευρω!!![/b]

με το τελευταιο απλα γελασα και απορησα πως και παει τοσος κοσμος στην alpha!

αυτα! μαλλον θα συνεχιζω να ψωνιζω απο κανονικα καταστηματα και οχι online!:)

Έχω electron και:

1) Σίγουρα δεν είναι πιστωτική. Ούτε 1 cent παραπάνω από όσα έχεις μέσα δεν σε αφήνει να πάρεις.

2) Δεν έχω πληρώσει ποτέ τίποτα και την έχω κανένα δίχρονο.

3) Όταν άνοιξα τον λογαριασμό, ζήτησα 300 ευρώ απ'τους γονείς μου, τα έδωσα στον υπάλληλο, μου άνοιξε τον λογαριασμό, μου έδωσε την κάρτα, τον ευχαρίστησα και τα σήκωσα από το ΑΤΜ της ίδιας τράπεζας για να τα επιστρέψω στους γονείς μου.

Επίσης, έχει χρέωση 30 cents για διατραπεζικές συναλλαγές, τόσο εσωτερικού όσο και εξωτερικού -το αναφέρω επειδή είδα κάτι τρελά διψήφια στο επόμενο post σου από το quoted.

Δημοσ.

μαλλον μιλας για αλφα.

με αυτους δεν ασχοληθηκα καν μιας και μου ζητησαν 300 γιουρα μονο για να ανοιξω τον λογαριασμο!απαραδεκτο και μονο να το ζητησουν αυτο!δε πανε να κουρευτουνε λεω εγω καλυτερα!

σε εθνικη/εμπορικη ισχυουν οσα εγραψα.

Δημοσ.

re paidia stin ispania pou eixa paei prin apo kana xrono i megaliteri trapeza ekei pera eixe ena logariasmo pou itan apokleistika gia agores internet....diladi den eixe katotato orio katathesis kai de xreiazotan na exeis kapoio xrimatiko poso mesa...opote katethetes mono akrivos to poso pou itheles gia tis ilektronikes sou agores kai isoun kirios kai oraios..iparxei kati tetoio antistoixo edo? i mipos na pao na egatastatho ispania?!?!? :D

Δημοσ.
μαλλον μιλας για αλφα.

με αυτους δεν ασχοληθηκα καν μιας και μου ζητησαν 300 γιουρα μονο για να ανοιξω τον λογαριασμο!απαραδεκτο και μονο να το ζητησουν αυτο!δε πανε να κουρευτουνε λεω εγω καλυτερα!

σε εθνικη/εμπορικη ισχυουν οσα εγραψα.

Nαι, για Alpha μιλάω, αλλά σου είπα τι παίζει με τα χρήματα. Τα σηκώνεις πάλι 10 λεπτά μετά αν θες. Είτε είναι στόκοι, είτε είναι εντελώς τυπικό.

Δημοσ.

θελουν και αυτη ομως φορολογικη δηλωση και να εχεις εισοδημα η μπορεις και ως φοιτητης να ανοιξεις λογαριασμο?

την καρτα στην εκδιδουν αυτοματα?

Δημοσ.
re paidia stin ispania pou eixa paei prin apo kana xrono i megaliteri trapeza ekei pera eixe ena logariasmo pou itan apokleistika gia agores internet....diladi den eixe katotato orio katathesis kai de xreiazotan na exeis kapoio xrimatiko poso mesa...opote katethetes mono akrivos to poso pou itheles gia tis ilektronikes sou agores kai isoun kirios kai oraios..iparxei kati tetoio antistoixo edo? i mipos na pao na egatastatho ispania?!?!? :D

me endiaferei kai emena mia karta san auth pou periegrapse o filos s0st0s

gia agores apo play.com amazon kai kanena betandwin

kapios na boithisei?

Δημοσ.
θελουν και αυτη ομως φορολογικη δηλωση και να εχεις εισοδημα η μπορεις και ως φοιτητης να ανοιξεις λογαριασμο?

την καρτα στην εκδιδουν αυτοματα?

Χμμμ, σίγουρα υπάρχει ένα πρόγραμμα για φοιτητές, 1-2-3 ή κάπως έτσι, αλλά δεν ξέρω λεπτομέρειες. Εγώ είχα ανοίξει τον λογαριασμό την περίοδο που δούλευα στους Ολυμπιακούς, οπότε είχε εκδοθεί ΑΦΜ. Πάντως δεν νομίζω να είναι απαραίτητο. Μπορείς να μάθεις στο 80111202020.

Δημοσ.

Egw pali den kate8esa draxmh sthn Alpha,ekana ta xartia kai energopoihsa ekeinh th stigmh to web banking...

Meta perimena apla na er8ei h karta gia to ATM kai oi kwdikoi gia to web Banking...Auta...

Oute lefta,oute tipota.Den to 3erw auto pou lete gia ta 300eurw...Mhpws to alla3an???

Pantws apo web banking ths alpha eimai euxaristhmenos...pros to paron den exw dei kammia xrewsh..

Δημοσ.

Στις περιπτωσεις που ορισμενοι για μια καταθεση ζητουν είτε το πρωτοτυπο καταθετηριο είτε αντίγραφο αυτού, αν κάποιος του έχει κάνει την καταθεση με e-banking τι πρεπει να κανει? Πως υποκαθιστα το κλασικο καταθετηριο που δινουν στα γκισε?

Δημοσ.
καλα ρε παιδια δεν εχουν τον θεο τους μου φαινεται!

εχουν τρελαθει οι τραπεζες!

πηγα σημερα στην εθνικη και ηθελα να μεταφερω λεφτα απο τον λογαριασμο μου σε εναν γερμανιας και μου ζητησαν 17 ευρω!!!:shock:

δεν παμε καλα!!!:twisted:

Α, εντάξει μην τρελένεσαι.....

Οι ΕΝΤΙΜΟΤΑΤΟΙ ΚΥΡΙΟΙ της Eurobank πηγα στην τράπεζα τους στην Αγ.Ελεούσας στην Καλλιθέα για ένα έμβασμα τον Ιούνιο, 150? σε αγγλική τράπεζα, ΜΕ το ΙΒΑΝ και όλα τα υπόλοιπα στοιχεία και με χρεώσανε 43?, ενώ μου είχαν πει ότι θα είναι "γυρω" στα 10-20? το πολύ, συνολικό κόστος (δηλαδή και έξοδα αλλαγής του νομίσματος).

Οταν πήγα και έκανα φασαρία, γυρνάει ολόκληρος διευθυντής και λέει "και τί θέλει τώρα ο κύριος? Να του επιστρέψουμε τα χρήματα?"

ΜΑΚΡΥΑ ΑΠΟ EUROBANK. ΜΑΚΡΥΑ ΑΠΟ EUROBANK. ΜΑΚΡΥΑ ΑΠΟ EUROBANK!!!!!

Με το ebanking τους δεν έχω πρόβλημα, αλλά ΔΥΣΤΥΧΩΣ έχω μισθοδοσία στη Eurobank και δεν μπορώ να κλείσω το account. Βεβαια δεν έχει πληρωμη σε Cosmote, ενώ έχει για όλες τις άλλες.

Δημοσ.

Ξερει κανεις να απαντησει σε αυτο που ρωτησα?

"Στις περιπτωσεις που ορισμενοι για μια καταθεση ζητουν είτε το πρωτοτυπο καταθετηριο είτε αντίγραφο αυτού, αν κάποιος του έχει κάνει την καταθεση με e-banking τι πρεπει να κανει? Πως υποκαθιστα το κλασικο καταθετηριο που δινουν στα γκισε?" . Και δυστυχως υπαρχουν πληθος τετοιων περιπτωσεων...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...