Japan Δημοσ. 21 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2005 Κάθε φορά που κάνω εγχρήματη συναλλαγή μου ζητάει να διαλέξω το σωστό χωρίς όμως να υπάρχει κάποια ένδειξη για το ποιο είναι αυτό. Οπότε πρέπει να έχω κέρμα κοντά μου για κορώνα-γράμματα. An patiseis view details se kathe certificate, details kai meta subject, einai idia kai ta dyo? Chryssa
r3b Δημοσ. 21 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2005 Εγώ πάλι δεν θα χρησιμοποιώ κανένα e-banking μέχρι να αποσύρουνε τον όρο στα ψιλά της συμβασης που υπογραφεις, που λέει οτι (χονδρικα) : "Η τράπεζα δεν φέρει καμμιά ευθύνη αν τυχόν επιθέσεις από τρίτους σας βλάψουν οικονομικά". Δηλαδή αφού αυτοί δεν έχουν ευθύνη για τα λεφτά μου, ποιος τιν εχει; εε ; ΕΓΩ! Δηλαδή είμαι υπέυθυνος για το αν θα γίνει hackia σε ενα μηχάνημα που δεν ξέρω που είναι, δεν ξέρω τους admins, δεν ξέρω τι κάνουν οι admins, δεν έχω δει ποτέ μου, και δεν ξέρω τι είναι κλπ κλπ. Και αυτό σε βάζουν και το υπογράφεις παρακαλώ!. Τέτοιο ebanking ευχαριστώ δεν θα πάρω. Και σας συνιστώ παρόλες τις ευκολίες που μπορεί να σας προσφέρει να το ξανασκεφτείτε. Οταν ολα πάνε καλά , παντού χαμογελα και τι ωραία τι καλά, και ευγένεια απ τα τηλέφωνα , μια ομορφιά, αλλά στην 1η στραβή η τράπεζα είναι 100% κατοχυρωμένη , ενω εσείς οχι. Υπομονή σε 5-10 χρόνια που θα βγει κανένας νόμος που θα τους απαγορεύει να βάζουν τέτοιους όρους. (Βλέπε το έργο με τα πανωτόκια).
konspir2 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2005 Εγώ πάλι δεν θα χρησιμοποιώ κανένα e-banking μέχρι να αποσύρουνε τον όρο στα ψιλά της συμβασης που υπογραφεις, που λέει οτι (χονδρικα) :"Η τράπεζα δεν φέρει καμμιά ευθύνη αν τυχόν επιθέσεις από τρίτους σας βλάψουν οικονομικά". Δηλαδή αφού αυτοί δεν έχουν ευθύνη για τα λεφτά μου, ποιος τιν εχει; εε ; ΕΓΩ! E, καλά... μην είσαι τόσο απόλυτος Δηλαδή αν έχεις κανένα keylogger στο πισάκι σου, θα φταίει η τράπεζα;
silverthan Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2005 Σε λίγο καιρό θα βγει και το e-banking της Αγροτικής (πλέον ΑΤΕ Bank) και ακούγεται ότι θα έχει τρελές καινοτομίες...
kryonts Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2005 Δεν έχω δοκιμάσει μόνο της Alphabank το web-banking αλλά με βάση τα μέχρι τώρα μακράν η eurobank είναι η καλύτερη με πλήθος επιλογών και εκτυπώσεων και βέβαια δωρεάν ...
silverthan Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2005 akougete? pou? Από μέσα φίλε KGP, από μέσα...
KGP Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2005 hmmm.... kai ego nomiza oti to ikseran ligoi... telika peran tou enos den theorite mistiko .... anyway
predator Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2005 επειδη εχω λογαρισμο σε εθνικη και εμπορικη θα ηθελα να μου πειτε ποια απο τις 2 τραπεζες προτεινετε για εκδοση electron visa καρτας και για χρηση e-banking! επισης θα ηθελα να μου πειτε τι χρεωνομαι αν ψωνιζω απο internet με electron visa.
tzoykas Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2005 Μπορώ να απαντήσω μόνο στην πρώτη από τις ερωτήσεις σου (και αυτή μιση). Δε μπορώ να πω ότι είμαι ευχαριστημένος με το e-banking της εθνικής αλλά δε ξέρω τίποτα για αυτό της εμπορικής. Η εθνική πιστεύω ότι έχει ένα πολύ δύσκαμπτο σύστημα και με αρκετά λάθη/bugs στην υλοποίηση του. Όπως επίσης και η συχνή αλλαγή κωδικών (για αυτούς που κάνουν συχνά συναλλαγές). Σε αρκετές περιπτώσεις δε γνωρίζει ο χρήστης αν ο κωδικός συναλλαγής έχει καταχωρηθεί (και δεν ισχύει πλέον).
tempo Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2005 έχω και απο τα δύο και σου προτείνω Εμπορική με κλειστά τα μάτια. Άλλα γιατί δεν κάνεις αίτηση και στις 2 τράπεζες? Έτσι κι αλλιώς δωρεάν είναι και γλυτώνεις ταλαιπωρία
Aligator21 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2005 Εγώ χρησιμοποιώ εδώ και 2 χρόνια το e-banking της Πειραιώς! Εϊμαι εντελώς απόλυτα ευχαριστημένος. Πάντως έχω ακούσει οτι το winbank (Πειραιώς) έχει ψηφιστεί ως ένα από τα καλύτερα και πιο ασφαλέστερα.
mjmj Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2005 Μπορω να πληρωνω απο winbank σε αλλες τραπεζες(καταθεση σε τριτο λογαριασμο) χωρις διαχειριστικα εξοδα?
vagos789 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2005 http://www.emporiki.grti enoeis?? aristi mia aitisi kai kana dio ipografes den eho dokimasei kathe 2 mines sou zitaei alla mporeis kai monos sou na to allaxeis euhristo mehri aidias ohi den eho kanei me wap tipota proti fora to akouo tipota apo auta nai eimai Πραγματικη τραγωδια. Κλειδωνει τον κωδικο σου για πλακα ετσι και δεν το δουλευεις καθημερινα. Το να στειλεις λεφτα ειναι επιπονη διαδικασια γιατι απαιτει καταχωρηση,επιβεβαιωση κτλ. Δεν στελνει σε εξωτερικο. Το χειροτερο απο οσα εχω δοκιμασει με διαφορα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.