Προς το περιεχόμενο

Ελληνικό E-Banking : προτάσεις

karib

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Το πρόβλημα με την Eurobank είναι ότι δεν σου δείχνει τους τόκους της πιστωτικής κάρτας. Δεν ξέρω αν το κάνουν επίτηδες αλλα στο site δεν τους αναφέρουν. Αλλάζει ο μήνας και βλέπεις κάποια ποσά να χάνονται !!!Είναι οι τόκοι !!! Με ενοχλεί πολύ αυτο.

Επίσης γύρω στις 4-6 τα μεσημέρια το σύστημα είναι εκτός λειτουργίας και δεν έχω καθόλου προσβαση' date=' και το μήνυμα που βγαίνει είναι άσχετο, νομίζω ενημερώνουν τα αρχεία τους...

Το site της Eurobank δεν πληρεί τους διεθνής κανονισμούς του World Wide Web Consortium (W3C) και έτσι δεν μπορώ να χρησιμοποιήσω τον Opera.

Αυτά...

Χαιρετισμούς

Ναύτης[/quote']

to systhma ths Eurobank enhmerwnetai 20:00-21:30.Tote den douleuei kai to e-banking me mhnyma oti proswrina den einai diathesimo.

• Απαντ. 122
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

εγώ χρησιμοποιώ Εμπορική και Εθνική.

Με διαφορά καλύτερη η Εμπορική. Πολύ εύχρηστο, πολύ καλή τηλεφωνική εξυπηρέτηση μια δυο φορές που την χρειάστηκα.

Δημοσ.
εγώ χρησιμοποιώ Εμπορική και Εθνική.

Με διαφορά καλύτερη η Εμπορική. Πολύ εύχρηστο' date=' πολύ καλή τηλεφωνική εξυπηρέτηση μια δυο φορές που την χρειάστηκα.[/quote']

Μπορείς να μου πεις σε παρακαλώ πόσο χρεώνει η Εμπορική την πληρωμή/μεταφορά ενός ποσού σε λογαριασμό που βρίσκεται σε άλλη τράπεζα...;

Δημοσ.

Ερωτηση: με εναν e-banking λογαριασμο και χωρις πιστωτικη καρτα, μπορω να κανω αγορες απο sites του εξωτερικου?

Υπαρχει καποια τραπεζα να το υποστηριζει αυτο?

Δημοσ.
des sto paypal....

....Withdraw PayPal Funds Directly to Your Greek Bank Account....

xoris pistotikh...se opoia site dexete to paypal...tha mporeis na kaneis agores...

perisotera sto http://www.paypal.com

Δηλαδή μπορείς να μεταφέρεις (ηλεκτρονικά) χρήματα στον paypal λογαριασμό σου απο τον λογαριασμό της τράπεζας σου?Καλό μου ακούγεται...Ξέρεις ποιές τράπεζες έχουν αυτή την δυνατότητα?

Δημοσ.

fantazomai oti tha ginete me oles....efoson sthn paypal deineis to IBAN sou kai to onoma ths trapezas.... den diaferoun oi trapezikoi logariasmoi... ektos an einai opseos or trexoumenoi... or kleistou typou.... to koino xrhsimopoiei tamieuthriou...checkare thn paypal...tha vreis perisoteres info ekei...

Δημοσ.

ok, καταλαβα, μονο μεσω paypal ή με κάρτα. Απευθειας απο ελληνικο ηλεκτρονικο λογαριασμο δεν γινεται.

Δημοσ.
fantazomai oti tha ginete me oles....efoson sthn paypal deineis to IBAN sou kai to onoma ths trapezas.... den diaferoun oi trapezikoi logariasmoi... ektos an einai opseos or trexoumenoi... or kleistou typou.... to koino xrhsimopoiei tamieuthriou...checkare thn paypal...tha vreis perisoteres info ekei...

Ταμιευτηρίου είναι ένας απλός λογαριασμός, προσωπικός, για να κατα8έτεις και να κάνεις αναλήψεις με κάρτα (ή χωρίς), έτσι δεν είναι?????

Δημοσ.

Για την χρεωστική Visa Electron που σας είπα το κοιτάξατε;;;

Οι περισσότεροι λογαριασμοί ταμιευτηρίου συνοδεύονται από μια τέτοια κάρτα κυρίως για ΑΤΜ συναλλαγές και αγορές με άμεση πληρωμή μέσω του υπολοίπου του λογαριασμού.

Godfath3r : Ναι, ακριβώς.

Δημοσ.

Χρησιμοποιώ κυρίως Εθνική.

Υπέρ:

Έχει πολλές επιλογές και είναι αξιόπιστο σύστημα. Όταν έκανα μαμακία και έδωσα 4 φορές λάθος κωδικό τους πήρα τηλέφωνο και σε 2 ημέρες είχα με courier καινούργιο.

Κατά:

Για την ασφάλεια χρησιμοποιούν μία λίστα με επιπλέον κωδικούς την οποία πρέπει να βρίσκω κάθε φορά που θέλω να κάνω εγχρήματη συναλλαγή. Κάτι δεν μου δουλεύει σωστά με την εκτύπωση των αποδείξεων.

Για την ενεργοποίηση της υπηρεσίας (πριν 2-3 χρόνια ήτανε περίπου) μου σπάσανε στην κυριολεξία τα νεύρα.

Επίσης χρησιμοποιώ Eurobank.

Υπέρ:

Έχει πάρα πολλές επιλογές (περισσότερες από την Εθνική) και πολύ καλή τεχνική υποστήριξη.

Επίσης μου έστειλαν δωρεάν κωδικούς και ταχύτατα.

Και η διαδικασία ενεργοποίησης της υπηρεσίας ήταν άψογη.

Κατά:

Χρησιμοποιεί certificate για την ασφάλεια των εγχρήματων συναλλαγών το οποίο μπορεί να εγκατασταθεί σε δύο υπολογιστές το πολύ. Μέχρι εδώ καλά. Το πρόβλημα είναι όταν στον υπολογιστή υπάρχουν δύο χρήστες (εγώ και η γυναίκα μου) υπάρχουν και δύο certificates. Κάθε φορά που κάνω εγχρήματη συναλλαγή μου ζητάει να διαλέξω το σωστό χωρίς όμως να υπάρχει κάποια ένδειξη για το ποιο είναι αυτό. Οπότε πρέπει να έχω κέρμα κοντά μου για κορώνα-γράμματα.

Δοκίμασα και τη Nova bank, αλλά στην αρχή δεν είχε πολλές δυνατότητες και την παράτησα. Τελευταία όμως αν δεν κάνω λάθος έκανε κάποια αναβάθμιση, αλλά δεν το έχω ψάξει.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...