karib Δημοσ. 11 Ιουνίου 2005 Μέλος Δημοσ. 11 Ιουνίου 2005 Δεν καταλαβα γιατι δεν εχουν χρεωσεις οι συναλλαγες μεσω e-banking. Τοση...φιλανθρωπια απο τις τραπεζες? (ενταξει καταλαβαινω χρησιμοποιουν λιγοτερο προσωπικο=λιγοτερα εξοδα αλλα αυτο ειναι ολο?)
galanta Δημοσ. 11 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2005 Χρησιμοποιώ τα συστήματα της Πειραιώς, της Εγνατία, της Εθνικής, της Eurobank και της Εμπορικής. Από όλα αυτά ξεχωρίζω αυτό της Eurobank και σε μικρή απόσταση από πίσω αυτό της Πειραιώς.
maxtak Δημοσ. 11 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2005 ALPHABANK panw apo 5 xronia me aristes entiposeis..
dwarves Δημοσ. 11 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2005 Δεν καταλαβα γιατι δεν εχουν χρεωσεις οι συναλλαγες μεσω e-banking.Τοση...φιλανθρωπια απο τις τραπεζες? (ενταξει καταλαβαινω χρησιμοποιουν λιγοτερο προσωπικο=λιγοτερα εξοδα αλλα αυτο ειναι ολο?) kai vevaia auto einai olo.... othoun ton kosmo na ta xrhsimopoiei...gia na exoun kai autes ligotero proswpiko... cost cutting.... egw xrhsimopoiw novabank...kai den exw kanena parapono apo to webbank systhma ths.... mono spasimo htan pou den douleuei se Mozilla....
duende Δημοσ. 11 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2005 xrisimopoiw eurobank e-banking para poly kairo (2 xronia+) kai eimai polu eyxaristhmenos.poly asfales,elegxeis ta panta.exw na pathsw se ote,deh,eydap,vodafone paaara poly kairo.se 5 leptakia ola einai komple.
Soth Δημοσ. 11 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2005 peiraiws winbank gia panta (min ksexname oti h exodus stithike mono kai mono gia afto gia osous gnorizoun tin paw me xilia san trapeza, oso gia to winbank einai apistefta efxristo. apo thema asfaleias kai krifwn xreosewn kanena parapono.
drterror Δημοσ. 11 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2005 εγω έχω της εγνατίας , εχω και εθνική αλλα δεν το χρησιμοποιω πολυ... είναι ευχρηστό , δεν είχα κάποιο πρόβλημα ασφαλείας και έχει και ειδοποίηση με email οταν γίνεται κάποια κίνηση στον λογαριασμό . λέει οτι την ειδοποίηση την κάνει και με SMS αλλά δεν το εχω χρησιμοποιήσει ποτέ
karib Δημοσ. 11 Ιουνίου 2005 Μέλος Δημοσ. 11 Ιουνίου 2005 Δηλαδη ολοι ευχαριστημενοι παιδια! Η alpha νομιζω προσφερει και mobile banking με wap μεσω κινητου!
Soth Δημοσ. 11 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2005 egw protimw apo ATM, an kai sta tameia tis peiraiws spania vriskeis oura... oso gia alerts iparxoun polloi polloi tropoi. a ksexasa na pw oti to winbank perilamvanei kai phone banking (me entoles mesw tilefonou), mobile banking (eite me sms entoles eite web-based px. mesw imode)
stehellas Δημοσ. 13 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2005 alpha gia esterikes sinalages peirews gia stoixima (den se xrewnei ) pantos me alpha eimai pio euxaristimenos ......
melody Δημοσ. 13 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2005 Χρησιμοποιώ το e-banking της EUROBANΚ και έχω να πω τα καλύτερα. Η ασφάλεια τρομερή, και τα μενού πολύ εύχρηστα. Πληρώνω κάθε χρέωση της κάρτας αμέσως, ενώ ένας καθημερινός έλεγχος με κάνει να νοιώθω ασφαλής (για την πιστωτική μου). ΔΕΗ / ΟΤΕ / ΚΙΝΗΤΑ από το σπίτι. Τέλος το τρέξιμο. Έχει επιλογή για να βάλεις χρόνο σε κάρτα vodafon, αλλά δεν δουλεύει. Θέλει Explorer, ΜΟΝΟ για να στείλεις χρήματα ΕΚΤΟΣ τράπεζας (ΔΕΗ/ΟΤΕ/κτλ). Για ενημέρωση και μεταφορά χρημάτων σε δικούς σου λογαριασμούς (πληρωμή κάρτας σου) δουλεύει μια χαρά με Firefox.
melody Δημοσ. 13 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2005 Συμπληρώνω: Με παίδεψε αρκετά η ενεργοποίηση (σχεδόν 1 εβδομάδα), ενώ η ασφάλεια είναι ΥΨΗΛΗ. Εκτός από το PIN κτλ, επιλέγεις 2 υπολογιστές από τους οποίους μπορείς να κάνεις συναλαγές. Δηλαδή και να σου κλέψουν το PIN, δεν θα μπορέσουν να κάνουν τίποτε παραπάνω από το να δούν το λογασιασμό σου και να μεταφέρουν χρήματα από τον ένα ΔΙΚΟ ΣΟΥ στον άλλο ΔΙΚΟ ΣΟΥ! Δηλαδή μικρό το κακό. Η να σου πληρώσουν την κάρτα. Για μεταφορά χρημάτων σε 3ο, πρέπει να ΣΟΥ ΚΛΕΨΟΥΝ και τον υπολογιστή.
predator Δημοσ. 13 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2005 τι εννοεις επιλεγεις υπολογιστη??? πως μπορει να δει η τραπεζα απο ποιον υπολογιστη μπαινεις? μεσω IP? και αν εχεις dynamic, οπως ο περισσοτερος κοσμος τι γινετε?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.