mpierettis Δημοσ. 30 Ιουλίου 2005 Share Δημοσ. 30 Ιουλίου 2005 Το link είναι: http://www.latris.gr/companies/sub_list_data.asp?catid=54&subid=195&photoid=364 Το τεστ το είδα σε μηχάνημα επίδειξης, αλλά επειδή έχει πάρει και μια φίλη μου το Durabook 15D, της έπεσε νερό στο πληκτρολόγιο χωρίς καμία επίπτωση. Το laptop είναι κορυφαίο ακόμα και στο design του. Επειδή το είχα ψάξει πάρα πολύ πριν πάρω notebook, είναι πολύ πιο ωραίο (κατα τη φνώμη μου φυσικά) και από Sony VAIO. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karib Δημοσ. 31 Ιουλίου 2005 Μέλος Share Δημοσ. 31 Ιουλίου 2005 Ωραια. Εγω πιστευω οτι ειναι σε ολα του ωραια και καλα. Αυτο που δεν μπορω να ξερω ειναι η Twinhead που τα βγαζει τι εταιρια ειναι και πως τα υποστηριζει. Τι εννοω? Κακα τα ψεματα, τα λαπτοπ κοστιζουν αρκετα. Οταν ειχα παρει παλια toshiba, ειχαν πανω win me. Μετα βγηκαν στην αγορα win xp. Η toshiba φροντισε να βγαλει drivers για το μηχανημα μου. Ετσι, εβαλα xp. Αν η latris σημερα τα δινει με xp. Σε ενα ετος θα βγουν τα win vista, θα βγαλει drivers για το νεο λειτουργικο ή όχι? Ποια πολιτικη ακολουθει δηλαδη... Δεν θα ηθελα να ειμαι παντρεμενος με τα xp που ειναι ηδη λειτουργικο 5ετιας και να χασω το επομενο λειτουργικο. Ολα ομως ειναι θεμα support. Χαιρομαι που ακουω οτι δινουν laptop αντικαταστασης αν χαλασει το δικο σου. Δεν εχω ακουσει να το κανουν αλλου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mpierettis Δημοσ. 2 Αυγούστου 2005 Share Δημοσ. 2 Αυγούστου 2005 Για αυτό μάλλον θα πρέπει να ρωτήσεις στην εταιρεία. Τα τηλέφωνά τους νομίζω υπάρχουν στο site. Προσωπικά όμως εγώ δε θα βιαζόμουνα να βάλω ένα καινούριο λειτουργικό, ιδιαίτερα της Microsoft. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.