Προς το περιεχόμενο

Laptops ανθεκτικα σε κακομεταχείριση

karib

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ειδα σε διαφημισεις σε περιοδικα αλλα και στο

http://www.latris.gr

για laptops που ειναι ανθεκτικα στην κακομεταχειριση. Κραδασμοι, υγρα, πτωσεις, λενε οτι δεν καταστρεφουν αυτα τα laptops.

Εχει κανεις τετοια laptops, της twinhead , να μας πει την εμπειρια του?

(αξιοπιστια, τιμες, ανθεκτικοτητα, καλη λειτουργια, service)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Το pc world τα αναφερει σε κατι crash test που εκανε σε διαφορα gadgets. Βασικα, κανουν αυτο που διαφημιζουν... δεν τιθεται θεμα. Απλα κατασκευαζονται με MIL-STD προδιαγραφες... αλλιως στρατιωτικες προδιαγραφες.

Εδω ακομα και οι καλες μαρκες νορμαλ φορητων εχουν εισαγει συστηματα προστασιας. Οπως για παραδειγμα να σταματαει ο σκληρος οταν το μηχανημα αντιλαμβανεται πτωση, το κραμα μαγνησιου στον σκελετο για extra ακαμψια, το συστημα προστασιας του φορητου απο πτωση νερων στο πληκτρολογιο (toshiba) με εσωτερικες αυλακωσεις που τα διωχνουν, και ετσι σου δινουν καλυτερες πιθανοτητες επιβιωσης.

Το pc world τα αναφερει σε κατι crash test που εκανε σε διαφορα gadgets. Βασικα' date=' κανουν αυτο που διαφημιζουν... δεν τιθεται θεμα. Απλα κατασκευαζονται με MIL-STD προδιαγραφες... αλλιως στρατιωτικες προδιαγραφες.

Εδω ακομα και οι καλες μαρκες νορμαλ φορητων εχουν εισαγει συστηματα προστασιας. Οπως για παραδειγμα να σταματαει ο σκληρος οταν το μηχανημα αντιλαμβανεται πτωση, το κραμα μαγνησιου στον σκελετο για extra ακαμψια, το συστημα προστασιας του φορητου απο πτωση νερων στο πληκτρολογιο (toshiba) με εσωτερικες αυλακωσεις που τα διωχνουν, και ετσι σου δινουν καλυτερες πιθανοτητες επιβιωσης.[/quote']

Επειδη δεν γνωριζω μπορεις να μου πεις τετοιες μαρκες?

Επισκέπτης

Υπαρχει ενα Τablet pc της PANASONIC αν δεν κανω λαθος το μοντ ειναι CF-VPF06U η CF 18 το ειχαν σε μια εταιρεια και το ειχαν κανει test μπροστα στα ματια μου.

Το βαλανε κατω απο την βρυση.το πεταξανε απο δυο μετρα υψος και το βαραγανε πανω στο γραφειο το pc δουλευε μια χαρα μετα απο ολα αυτα που του ειχαν κανει.

Αν δεν κανω λαθος τα ειχαν παρει απο το COSMOS ;-)

Στην παρακατω διευθυνση θα βρεις πληροφοριες για τα τεστ και disaster proof design που ακολουθει η toshiba... εκει θα καταλαβεις γιατι στοιχιζουν και λιγο παραπανω. Φυσικα δεν ειναι φτιαγμενα για να τα κοπανας... αλλα εχουν στοιχεια προστασιας.

http://www.easyguard-info.com/

Κοίτα αυτά εδώ: Itronix

Από τα καλύτερα και τα ανθεκτικότερα... ;-)

Tα εισάγουν στην Ελλάδα σίγουρα γιατί τα είχα δεί σε κάποια έκθεση εδώ αλλά ποιός δεν θυμάμαι...

Πρέπει να έχει πληροφορίες στο site.

• 4 εβδομάδες αργότερα...

Εχεις κανεις εμπειρια απο την αντιπροσωπεια latris (http://www.latris.gr)?

Εξυπηρετηση? Service στα laptops που φερνουν κανουν οι ιδιοι? Τα επιδιορθωνουν εδω ή στο εξωτερικο?

Εχεις κανεις αγορασει απο τη σειρα Durabook?

• 4 εβδομάδες αργότερα...

μα βρε karib... λιγο απιθανο δεν ειναι αυτο που ζητας? Ποιος και γιατι να παρει τετοιο laptop? Πρεπει να εχεις πραγματικα ειδικες απαιτησεις η να εχεις καποιου ειδους δουλεια που ζηταει τετοια μηχανηματα... διαφορετικα θα πεταξεις τζαμπα λεφτα.

Αυτο που μου εκανε εντυπωση kirimis ειναι οτι δεν θελουν τρελα λεφτα για την αγορα τους, γι'αυτο το ψαχνω το θεμα.

Εννοω αν πουμε οτι ενα καλο laptop κανει πχ 1500 ευρω, δινεις 1700 και παιρνεις αυτο που αντεχει στα απιστευτα. Λογικο δεν ειναι? Δεν ειναι τρελη η διαφορα τιμης.

Και σιγουρα σε πολλους ταιριαζει το στυλ της ασφαλειας 'παρτο, κι αχρειαστο να'ναι'. Οπως κανουμε και με αλλες 'ασφαλειες' στη ζωη μας.

Σιγουρα δεν το εχουν ολοι αναγκη, αλλα με αυτα τα λεφτα, αν καποιος το προσεγγιζει οικονομικα(τι να δωσεις 1500, τι 1700) γιατι να μην το εξετασει?

εν μερει συμφωνο με το σκεπτικο σου... αλλα απο την αλλη 200-300 ευρω παραπανω.... ειναι... μια ακομα TFT, η μια ασφαλιστικη καλυψη του "απλου φορητου" για κανα 2 χρονακια εξτρα.... και οχι τιποτα αλλο, αλλα η ασφαλιστικη καλυψη αντεχει ολες τις ζημιες που μπορεις να του κανεις... ακομα και πτωση απο ουρανοξυστη αντεχει ;)

Επισης τα durable laptops ειναι συνηθως ποιο βαρια και χοντροκομμενα. Στην θεση σου θα κοιτουσα κατι καλα μοντελακια της Toshiba με αρκετες προστασιες απο ατυχηματα.

Γεια χαρά.

Αγόρασα από latris εξής μηχάνημα: http://www.latris.gr/companies/pr_search_action.asp?id=1

με επεξεργαστή στα 2GHz

μνήμη 1GHz

80Gb σκληρο

DVD+/-RW Dual Layer

Το καλύτερο -> 2 χρόνια εγγύηση.

Είναι ημιαντοχής. Δηλαδή αντέχει σε κραδασμούς, πτώσεις 1 μέτρου και αδιάβροχο αν πέσει ένα ποτήρι νερό στο πληκτρολογιο ενώ αυτό δουλεύει! (Όλα αυτά σε test μπροστά μου!!)

Τιμή super.

Όσον αφορά στο service: Αν πάθει κάτι μέσα στην εγγύηση μου το αντικαθιστούν με καποιο άλλο μέχρι να φτιαχτεί το δικό μου!!

Όποιος θέλει λεπτομέρειες για τιμές κτλ (επειδή είναι φίλος μου ο γιος του αφεντικού), μπορει να μου στείλει Pm.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...