bandit4 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2007 Το γεγονος οτι εγω και ο djthc καναμε δουλεια με τους V1 δε σημαινει οτι οι V3 η οι V6 drivers ειναι προβληματικοι.Απ'οτι εχω καταλαβει εχει να κανει με συμβατοτητα του καθε συστηματος σε σχεση με τον εκαστοτε driver.Απλα σε εμας δουλευει καλυτερα ο V1...
Charis_75 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2007 Για πέντε μήνες ήμουν με τους drivers του cd του πακέτου (in a box) χωρίς να έχω προβλήματα. Είπα προχθές να εγκαταστήσω δοκιμαστικά τους καινούργιους από την ιστοσελίδα της forthnet : http://www.forthnet.gr/templates/support.aspx?c=10003817 Γιατί δεν καταλαβαίνω καμιά απολύτως διαφορά ; Μήπως θάπρεπε ;
virgo Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2007 Μπράβο στη Forthnet για την εξαιρετική υποστήριξη προς τους πελάτες της. Καμιά φορά αμφιβάλω για το εάν είναι όντως ελληνική εταιρία. Κρίμα που τόσος κόσμος ταλαιπωρείται με τον παλιό οδηγό και σχηματίζει κακή εικόνα για την Crypto. Μα πάνε καλά αυτοί οι άνθρωποι; Έχουν έτοιμο τον οδηγό και δεν μπορούν να ενημερώσουν την σελίδα τους; Όλοι αυτοί οι δυσαρεστημένοι πελάτες, πώς θα ξανασκεφτούν να προτιμήσουν τα προϊόντα τους; Μια σίγουρα ελληνική εταιρία! εδώ θα διαφωνίσω..μετα απο επανειλημένα συστημένα γράμματα και e-mail προς την εταιρία ακόμα περιμένω απάντηση..
Charis_75 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2007 Εκτός από τις διακοπές συγχρονισμού που αναφέρονται παραπάνω, υπάρχουν και διαφοροποιήσεις στις ταχύτητες ανάμεσα στα versions; Κατέβασα τη v3 από το site της crypto αλλά δε μπορώ να καταλάνω διαφορά..Να επιστρέψω στη v1 του cd ή να κατεβάσω από rapid τη v6?? Αν και νομίζω ότι η v3 του site της crypto είναι ή ίδια με τη v6 από το rapid = date modified 23 Μαρτίου 2006 και οι δύο !!
bandit4 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2007 σε οποια εκδοση και αν εχω χρησιμοποιησει οι ρυθμισεις ειναι οι ιδιες...το ιδιο και τα noise margin, attenuation, db κτλπ.δεν εχω διαπιστωσει διαφορα στην ταχυτητα.το θεμα ειναι να υπαρχει συμβατοτητα, να δουλευει, να μην σε αποσυνδεει.υπαρχουν παιδια που εχουν δεινοπαθησει με το συγκεκριμενο modem...
panik Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2007 εχω κι εγω αυτο modem και δεν εχω καποιο ιδιαιτερο προβλημα. Ειχα και το αλλο το 56αρι. Μου χαλασε κεραυνο μεσω του ΟΤΕ και οταν το εστειλα στο servise της crypto μου το αντικατεστησαν δωρεαν. Εχει καλ μηχανακια αλλα πασχουν στο software. Το κυριοτερο ειναι οτι αυτο που πληρωνεις αυτο ειναι.Ουττε λιγοτερο ουτε περισσοτερο. Προτιμω Ελληνικο με κανονικη τιμη παρα ξενο και να πληρωνω το ονομα. Σιγα τι εκαναν μια πλακετα λιγα εξαρτηματα και θελουν να κανεις πιατσα για να το αγορασεις. Τελος. Δεν επανερχομαι.
Members gsarig Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2007 Members Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2007 Εμένα το συγκεκριμένο modem λειτουργούσε κανονικά για περίπου 4,5 μήνες, ώσπου πριν από μια βδομάδα έπαψε να συνδέεται. Συγχρόνιζε κανονικά, έδειχνε να συνδέεται αλλά δεν φόρτωνε τίποτα στο ίντερνετ. Αφού το πάλεψα μερικές μέρες (δοκίμασα όλους τους drivers που κυκλοφορούσαν), πήρα τελικά ένα router zyxel (που έτσι κι αλλιώς ήθελα κάποια στιγμή να το κάνω) και ησύχασα
pagratios Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2007 Ένας φίλος έβαλε forthnet.Εδώ και ένα μήνα έχει έρθει το crypto και δεν λέει να συγχρονιστεί, πέρνει τηλ. αλλά τπτ!Τελικά του είπανε ότι θα δηλώσουνε βλάβει στον οτε και θα τον πάρουν αυτοί!Δεν ξέρω πιους driver έχει αλλά υποθέτω τους τελευταίους!Να πάω να του βάλω τους δικούς μου που τους έχω από την tellas εδώ και 1 χρόνο 4 μήνες?
outlaw star Δημοσ. 6 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2007 paidia to sugekrimeno modem ehei episis provlima me ta firewall giauto kai pollous tous petaei apo to net se anupopto hronomalista otan to kanei emfanizei ena minima shetika me generic host 32 services pou parapempei se firewall ego dokimasa me polles internet security suites kai mou to ekane suneheia akoma kai me to aplo firewall ton windows!!a re crypto...i moni lisi giautous pou ehoun provlima einai na min ehoun katholou firewall!!!imarton!!i na valoun ton kaspersky o opoios einai o monos o opoios den parousiazei provlima me to modem!!!oso gia to poso kali etairia einai i forthnet asto file dokimase na tous parous til kai na des poes ores tha perimeneis stin anamoni ase pou emena kai enos filou mou hasane tis aitiseis tis adsl episis simeioste oti ta modem tis crypto einai gnosto oti parousiazoun provlimata edo kai polu kairo de mporei loipon i forthnet na dinei sto adsl in a box alli marka anti gia to crypto??i mipos to koutaki pou oli agorasame den einai tis forthnet??giati diladi i otenet ehei sagem pou den eho akousei parapono apo kanena??
mandipl Δημοσ. 6 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2007 για το generic host error υπαρχει ενα patch στο site της microsoft . google it και θα το βρεις
bandit4 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2007 το f200 μου παντως δουλευει απροβληματιστα εχοντας τοσο kav6 οσο και zone alarm.μηπως εχει να κανει με drivers?(αν και οτι προβλημα υπηρχε με το modemακι δεν ειχε να κανει με ασυμβατοτητα με firewall)...
pagratios Δημοσ. 8 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2007 Του είπε η forthnet ότι να πάρει τηλ στον οτε για να ερθουν τεχνικοί να δουν αν έχει πρόβλημα η γραμμή αλλιώς θα έρθουν εκείνοι για να δουν το modem και αν έχει πρόβλημα θα πληρώσει κιόλας!Αν έχουμε το θεό μας!
sT@vr0z Δημοσ. 9 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2007 παιδιά εμένα με πετάει μετα απο λιγο εξω συνέχεις.Το dl mergin είναι 37db οποτε το θεωρώ καλό. Τα έχω τσεκάρει όλα αλλά τιποτα.Δοκιμαζώ τώρα ξανά τους drivers version1 και ο θεός βοηθος.Αλλιως πάω αύριο να χτυπήσω το linksys wag200g ..
bandit4 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2007 so far υπαρχουν 4 version drivers για το crypto!!!πριν το πεταξεις απο το πιο ψηλο σημειο που μπορεις,testαρε τους ολους!!!πιθανον να δουλεψει...αν οχι...ξερεις την συνεχεια...
Sarhon Δημοσ. 22 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2007 na doume AN kai POTE tha bgalei 64bit drivers gia to f200..ax..... ------------------------------------------------------------------------- Nai re paidia Drivers gia windows Vista 64bit paizoun?????
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.