Προς το περιεχόμενο

Καινούργιοι drivers F200 Crypto

kounoupi

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σε όσους κολλάει το F200 προτείνω πριν κάνετε Reset το PC να πάτε στο Access Runner Control Panel, ALT+P και μετά STOP ADSL. Τουλάχιστον σε μένα δούλεψε χωρίς να χρειάζεται επανεκκίνηση. Αφού σταματήσει η γραμμή κάνετε START ADSL και λογικά μπορείτε να ξανάσυνδεθείτε.

Επίσης προτείνω να χρησιμοποιήσετε την πρώτη έκδοση των drivers. Στο δικό μου μηχάνημα είναι η πιο σταθερή έκδοση, ούτε κολλάνε, ούτε πέφτει η γραμμή.

• Απαντ. 120
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

προσωρινα αυτη ειναι η λυση.την εχω εντοπισει και εγω.σκεψου ομως να κατεβαζεις κατι,να σου αποσυνδεεται και να πρεπει να ξανασυνδεεσαι για να συνεχιζεις.πρεπει να εισαι ολη την ωρα πανω απ'το pc να δεις ποτε θα κολλησει για να κανεις την παραπανω διαδικασια.για ενα τραγουδι minimum 5 αποσυνδεσεις!!!δραμa...

p.s:εχω δυο drivers 1)του cd

2)v6 1,92mb

τπτ δεν κανει δουλεια...

Δημοσ.

Αυτή τη στιγμή έχω πάνω τους οδηγούς από το cd που είχε στο πακέτο της η forthnet και εδώ και ένα μήνα δεν έχω δει κόλλημα (ενώ υπέφερα κι εγώ με αποσυνδέσεις κάθε 5λεπτο..).Και το περίεργο είναι ότι από τότε που σταμάτησαν τα κολλήματα,έχει πιάσει και η σύνδεση τα μέγιστα σε ταχύτητα σταθερά,ενώ την εποχή που είχα το πρόβλημα γενικά σερνόταν.Αν θέλει κανείς να δοκιμάσει τους οδηγούς της forthnet,ας μου πει να τους ανεβάσω.

Δημοσ.
ο driver 1 δεν εχει setup!!!δεν μπορω να το εγκαταστησω...any ideas?

p.s: το cd δεν ειχε τον driver 1...

Κάνε απεγκατάσταση τον driver που έχεις τώρα και μετά restart. Με το που ξαναξεκινήσει το λειτουργικό, λογικά, θα βρει το F200 σου και θα ζητήσει drivers. Κάνε browse και βρες το φάκελο που έχει μέσα τον “Driver 1” που κατέβασες (κάνε πρώτα extract το zip file). Από ‘κεί και πέρα θα τα εγκαταστήσει όλα μόνος του.

Δημοσ.

thanks a lot!!!λειτουργει.τα κολληματα ανα 5λεπτο σταματησαν.κατεβαζα στο μtorrent για αρκετη ωρα χωρις να αντιμετωπισω προβληματα.νομιζω οτι πετυχαμε διανα:-Dγια οτιδηποτε ξερω που θα απευθυνθω πλεον...

Δημοσ.

Γεια σας! Το ίδιο πρόβλημα έχω κι εγώ. Δηλαδή χάνει τη σύνδεση και μετά πρέπει να κάνω stop adsl και μετά πάλι start.

Καλά που το είδα κι αυτό γιατί μου κόλλαγε το pc.

Πήρα και τον τελευταίο driver από την crypto αλλά τίποτα.

Κατέβασα και τον driver1 όπως προτείνετε αλλά δεν τον δοκίμασα ακόμα.

Φίλε bandit4 είναι εντάξει το modem τώρα με τον driver1 ?

Πάντως από την crypto μου είπαν ότι μπορούν να το αντικαταστήσουν αν έχει πρόβλημα μόνο που θα το κρατήσουν 3 μέρες για έλεγχο.

Δημοσ.

djthc welcome to the club:smile: (των δυσανασχετουντων λογω crypto εννοω)

κοντολογις...με τον τροπο που περιγραφει ο gi viper πιο πανω εγω ελυσα το προβλημα μου.οι drivers που ειχα στο cd ηταν οι v2.στη συνεχεια κατεβασα v3&v6 αλλα το αποτελεσμα ηταν ιδιο...συνεχεις αποσυνδεσεις και τα νευρα στο peak!!!ωσπου εβαλα την πρωτη version με τον τροπο που περιγραφεται αφου δεν υπαρχει setup.απο τοτε,απλα,εχω βρει την υγεια μου.ουτε μια αποσυνδεση,κατεβαζω αρκετα συχνα με 70-80kb/s σε p2p που πιστευω ειναι super.για οποιαδηποτε διευκρινηση εδω ειμαστε...

Δημοσ.

Ριξτε μια ματια εδω ειναι στην ενοτητα ADSL...

Αυτο με εσωσε... ενα σκατοαρχειακι patch απο Microsoft

Οποια version και να βαλω τωρα δεν κολλαει τo δοκιμασα.

Δημοσ.

Το έβαλα κι εγώ ! Για να δούμε τι θα γίνει στην πορεία.

Τι ακριβώς κάνει αυτό το patch?

Έχω κάνει όλα τα updates των windows!

Αυτό το patch δεν είναι μέσα σε αυτά?

Δημοσ.

Τελικά όλα φτιάξανε με τον driver1 .Είμαι 3 μέρες τώρα συνέχεια on line χωρίς διακοπή!

Να στε καλά! Ετοιμαζόμουν να το πετάξω!

Αυτό που μου κάνει εντύπωση είναι γιατί ο παλιός driver δουλεύει μια χαρά και οι καινούριοι όχι! Δεν είναι κουφό?

Εντωμεταξύ μέσα στο πακέτο οι οδηγίες είναι για τον παλιό driver και το cd έχει άλλον!

Δημοσ.

Τι διαφορά έχει ο driver1 από τον driver3 στο site της crypto? O 3 δεν είναι ο πιο πρόσφατoς?

Σε ένα φίλο που του έστησα το ADSL του έβαλα τους v3 νομίζοντας ότι είναι οι πιο τελευταίοι και δουλεύανε.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...