Προς το περιεχόμενο

Καινούργιοι drivers F200 Crypto

kounoupi

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπόν έχουμε και λέμε. Αντιμετώπισα το παρακάτω το οποίο το έγραψα και στο adslgr.com

Καλημέρα , θα ήθελα να κάνω ερώτηση σε όσους έχουνε το modem που δίνει η Tellas το crypto F200. Κατά την εγκατάσταση εμφανίζει δύο συντομεύσεις στην Επιφάνεια εργασίας , η μια είναι η AccessRunner Control Panel και η άλλη η AccessRunner DSL. Αυτά τα έχω μεταφέρει στης γραμμές εργαλείων και στην Γρήγορη εκκίνηση και τα έχω σβήσει από την Επιφάνεια εργασίας. Κάθε φορά όμως που ανοίγω το PC αυτά εκεί πάλι δημιουργούνται. Δεν βρήκα κάπου που να έχει δυνατότητα απενεργοποίησεις. Στην Εκκίνηση στα Προγράμματα δεν έχει κάτι.

Κάποιος που να ξέρει πως να σταματήσει αυτό το πράγμα ?

Το ίδιο έστειλα και με e-mail στην crypto.

>Καλημέρα , θα ήθελα να κάνω ερώτηση. Κατά την

> εγκατάσταση των driver για το modem crypto F200 ,

> εμφανίζει δύο συντομεύσεις στην Επιφάνεια εργασίας , η

> μια είναι η AccessRunner Control Panel και η άλλη η

> AccessRunner DSL. Αυτά τα έχω μεταφέρει στη γραμμή

> εργαλείων και στην Γρήγορη εκκίνηση και τα έχω σβήσει

> από την Επιφάνεια εργασίας. Κάθε φορά όμως που ανοίγω

> το PC αυτά εκεί πάλι δημιουργούνται. Δεν βρήκα κάπου

> που να έχει δυνατότητα απενεργοποίησης. Στην Εκκίνηση

> στα Προγράμματα δεν έχει κάτι.

> Μήπως ξέρετε πως μπορεί να σταματήσει αυτό το πράγμα

> τροποποιόντας ακόμα και το μητρώο ?

Και μου απαντήσανε σήμερα:

kalimera sas!me ton driver toy cd den exete tetoia dynatotita ,tin

exete omos me ton

driver pou sas stelno.

Best Regards

John Aliprantis

Crypto Technical Department

Boreiou Ipeirou 45

Marousi - Athens

---- File information -----------

File: Adsl Modem F200 V.2.zip

Date: 10 Aug 2005, 12:05

Size: 2087501 bytes.

Type: ZIP-archive

Δεν ξέρω αλλά ίσως να είναι οι ίδιοι drivers που λέει ο kounoupi στην πρώτη δημοσίευση αν και έχουν άλλη ημερομηνία. Η έκδοση είναι η 040.001.015.000

http://www.insomnia.gr/vb3/showpost.php?p=830329&postcount=1

• Απαντ. 120
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Απλά βρέθηκε τρόπος να τα σβήσω από την Επιφάνεια εργασίας. Τώρα κατά πόσο είναι καλύτεροι οι νέοι drivers θα δείξει :)

• 8 μήνες μετά...
  • 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Εβαλα προσφατα το crypto f 200 over isdn...kai exo kanei share to internet connection se alla 2 pc meso enos switch...douleuei...alla toulaxiston 5 fores thn mera krasharei to svchost ?? (sto pc pou exo to modem)...vgazei error report...kai 8elei restart gia na xekollhsei....kamia idea?? thanks

Δημοσ.

file kouzinas

eixa to idio provlima me esena me tin diafora oti den eixa kanei share tipota. modemaki crypto f 200 over pstn kai sinexeia to provlima me to svchost. stin forthnet enoeitai oti den ikseran tipota gia na mou poun. ekana mexri kai format alla to provlima ekei. afou ekana omos update oti exei kai den exei i microsoft gia ta windows.....ola kala!

Δημοσ.
Ρε παιδιά τους έχει δοκιμάσει κανείς άλλος αυτούς τους drivers? Από τότε που τους έβαλα σε ανύποπτο χρόνο ξεσυνδέομαι! πχ. το είχα αφήσει εχτές το βράδι να κατεβάσω ένα μεγάλο αρχείο και σήμερα το πρωί είχε βγάλει σφάλμα, ξανασυνδέθηκα και έφυγα για 1 1/2 ώρα περίπου και είχε ξαναξεσυνδεθεί και συνδεθεί πάλι μονό του! Τι παίζει?

Dn einai kapoio bug my friend :) Mia !@#!$% ry8mish einai! To kane kai se mena!

Phga

1/ADSL Control

2/ ALT+P

3/ Kartela: line Setup

4/ ADSL Head End: Alcatel Network systems Inc

5/ OK + Restart

(auth h epilogh einai opws stous palious driver alla dn ry8mizetai stous neous kai se mena dn 3erw se allous ekane problhmata: aposyndeseis ktl.)

:mrgreen: Elpizw na boh8hsa!

Δημοσ.
file kouzinas

eixa to idio provlima me esena me tin diafora oti den eixa kanei share tipota. modemaki crypto f 200 over pstn kai sinexeia to provlima me to svchost. stin forthnet enoeitai oti den ikseran tipota gia na mou poun. ekana mexri kai format alla to provlima ekei. afou ekana omos update oti exei kai den exei i microsoft gia ta windows.....ola kala!

Mia apo ta idia kai ego file moy.molis ebala toyw kainoyrgioys drivers toy crypto kai ekana kai ola ta update tis microsoft ola lithikan me to svhost

Δημοσ.

Εμένα οι καινούριοι του μάιου 2006 μου έκανε σκαμπανεβάσματα στην ταχύτητα συνέχεια,ξαναπέρασα αυτούς της Forthnet και όλα λύθηκαν και ξαναέχω κανονικές σταθερές ταχύτητες.

Δημοσ.
Ποικιλουν βλεπω οι αποψεις στο θεμα για τους νεους drivers...:? :? :?

Αξιζει η δεν αξιζει τελικα???

exoun ftiaxtei gia kalitera alla se kapoies periptoseis dimiourgoun provlimata.ine analogos to mixanima kiolas tis usb ktl.gia auto enas router genikos linei ta provlimata.

Δημοσ.

Απ ότι έχω καταλάβει στο δικό μου πισι όσοι έχουν pstn γραμμή ας βάλουν τhs Forthnet είναι οι καλύτεροι για αυτή τη γραμμή,όσοι έχουν isdn ας βάλουν αυτούς της σελίδας της crypto ( oι τελευταίοι είναι μαίου 2006)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...