scr0ller Δημοσ. 8 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2005 Τέρμα πια τα πήγαινε-έλα :grin:: http://www.diskimpex.gr/ty_athens.htm .
Panathachamp Δημοσ. 8 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2005 Χαχαχα Εγκέφαλος!Από τους παλιούς "...αχέμ" που θυμάμαι
pirifi Δημοσ. 8 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2005 Oi Times Einai Oloidies Me To Mother-katastima?Με ένα τηλέφωνημα στα μαγαζιά στην Αθήνα θα μάθουμε .
Neurotic_Fest Δημοσ. 8 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2005 Taiyo Yuden pantos exei kai sto Mediacenter ,to thema einai oi times kai ap'oso koitaksa sto sigkekrimmeno magazi einai akribotera apo Diskimpex kai Eshop, den leei gia megales agores, tora an kapoios thelei na parei 10 na ta dokimasei i giati den exei megales anagkes den exei simasia i diafora.
marios1957 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2005 Και να κοιτάξουμε αν πράγματι είναι T.Y. και όχι όταν τους δώσουμε μπανάνες όπου φύγει φύγει...
freeworld Δημοσ. 9 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2005 Αφού το διαφημίζει η diskimpex στο site της μάλλον δεν θα είναι μαϊμού. θα περάσω να ρίξω μια ματία σε λίγο να δω τι παίζει.
asmorod Δημοσ. 9 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2005 Δεν είναι μαϊμού, ψωνίζω από diskimpex εδώ και 3 χρόνια και δεν είχα κανένα πρόβλημα.
freeworld Δημοσ. 9 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2005 Πέρασα και έριξα μια ματία, το μαγαζι "εγκέφαλος" είναι ένα κατάστημα που πουλάει παιχνίδια, όταν ρώτησα έαν έχουν μου είπε τα αυτή τη στιγμή δεν έχουν διότι τους τελείωσαν (πόσα είχαν φέρει δλδ; Πουθενά στο κατάστημα δεν φαίνεται ότι πουλάνε dvd δισκάκια), θα έχουν από αύριο πάλι. Επίσης μου είπαν ότι είναι αποκλειστικοί αντιπρόσωποι!!! Στη Γραμμή που ρώτησα μου είπαν για τα ΤΥ -R 8x έχουν 0,31? ανεξαρτήτα από τη ποσότητα που θα πάρω, ενώ στην diskimpex εχούν 0,27? περίπου τα 100 κομμάτια. Για λίγα κομμάτια συμφέρει νομίζω η Γραμμή. Ενώ για παραπάνω μάλλον καλύτερα diskimpex. Το mediacenter τα δίνει προς 0,35?.
powerthunder Δημοσ. 9 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2005 Βασικά το καλό είναι ότι έφτιαξε επιτέλους site η Disk Impex.
nautilus7 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2005 Περίεργο που δεν αναφέρει και το mediacenter Το media center απ' όσο γνωρίζω αγόραζε ΤΥ από την DISK IMPEX, αλλά όχι τώρα πια.
karib Δημοσ. 9 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2005 Δεν το ηξερα αυτο, nautilus7. Πριν απο 2 μηνες που ειχα παει diskimpex μου ειχαν πει οτι δινουν σε mediacenter.
predator Δημοσ. 9 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2005 ενημερωτικα ανοιξε και στο ηρακλειο κρητης ενα μαγαζι κοντα στην αστορια που φερνει TY. λεγεται mediastore.
cig4 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2005 Αυτο το μγαζάκι το ξέρω εδω και 2 χρόνια ειναι ακριβώς δίπλα στον εγκέφαλο αλλά ενω προχτές κατέβηκα αμφιθέα και πήρα κύλινδρο 200 dvd-r &300 cd -=tayio=- με κεραμικη επίστρωση τα πήρα 36ευρώ την 50αδα ενω στην στουρνάρα την έχουν 39ευρώ δεν λέει για μεγάλα πακετάκια...για μικρά λέει μια και είναι 10 λεπτά με τα πόδια απο το σπίτι μου
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.