Προς το περιεχόμενο

Protash gia high-end Pc

Paralizer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έλα ρε σιγά τα pc....

Εγώ σκέφτομαι να πάρω κάτι τέτοιο

case: Black Astek Xtreme Edition Vapochill AMD Cooling System ~ $859.99

psu: Enermax 660W (EG851 AX-VH(W)FM) Whisper Power Supply ~ $299,99

board: Tyan Thunder K8QS Pro ~ $1.500

cpu: 4* AMD Opteron 252, 2.6 GHz (OSA252BLBOX) Retail Processor ~ 4*$1000=$4.000

vga: 2* BFG Technologies GeForce 6800 Ultra OC, (256 MB) Graphic Card ~ 2*$600=$1.200

hard disk: 4* Fujitsu (MAU3147NC-20K) (MAU3147NC20PK) 147 GB Hard Drive ~ 4*$25.000=$100.000

soundcard: Incite (INAUDIOPROD) Sound Card ~ $3.600

speakers: Creative Labs Gigaworks S750 Computer Speakers: ~ $350

Πιστεύω θα με βγάλει μερικούς μήνες....

:grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

Δημοσ.
Καλά ρε Mpouz' date=' το έχεσες το πράγμα...

μήπως να πάρεις το 8way....αλλά 16 cores system της Iwill ? :D

Αυτά δεν είναι για gaming... :)[/quote']

Όχι φίλε μου κάνεις μεγάλο λάθος, δεν το έχεσα εγώ το θέμα. Άλοι το ξεκίνησαν.

και

Ποιος σου είπε ότι ειναι για gaming? Το είδες κάπου? και γενικά είδες κάπου για τη χρήση προορίζεται?

γιατί μου τη λές?

φιλικά

Δημοσ.
Όχι φίλε μου κάνεις μεγάλο λάθος' date=' δεν το έχεσα εγώ το θέμα. Άλοι το ξεκίνησαν.

και

Ποιος σου είπε ότι ειναι για gaming? Το είδες κάπου? και γενικά είδες κάπου για τη χρήση προορίζεται?

γιατί μου τη λές?

φιλικά[/quote']

Δεν στην λέω.

Δεν κατάλαβες τι ακριβώς εννοούσα.

Γενικώς τέτοια συστήματα είναι για άλλες δουλειές, και όχι δουλειές γραφείου, browsing, Gaming :D

Δημοσ.

Maresi poy bazete oloi high end parts kai otan pate gia ixo bazete tis klanies tis creative kai de bazete kanena home cinema me eksoplismo party opos dixni sti diafimisi tis pireos poy paratirisan paranomi drastiriotita sti karta toys.

............

Δημοσ.

High End PC είπε το παιδί...όχι High End PC - High End HTPC...δεν νομίζω να θες να ακούσεις τα Magnepan των εκατομμυρίων και τους Mark Levinson final amplifiers... :D

Δημοσ.

loipon paides na dieykriniso kati...exo skopo na doso to poly synolo mexri 3000 eyro gia ena pcaki...giayto eipa oti den me noiazoun ta xrhmata...eseis me ektinaksate akoma kai sta 5000 eyro xexexe entaksei eipame opos proeipe kai kapoios den perno kana aytokinhto kalytera???pantos thanx anyway gia tis apanthseis sas brhka kapoia xrhsima pragmata

Δημοσ.

εντύπωση πάντως μου προκαλεί το γεγονός ότι κανείς δεν έβαλε ένα συστηματάκι αποθήκευσης με RAID0 με δυο 74άρηδες Raptor.

Δημοσ.

Αλήθεια τι ακριβώς θες να κάνει αυτό το pc; γιατί οι τιμές πραγματικά δεν έχουν όρια.

Τί δουλειές/διασκέδαση κτλ θες να σου προσφέρει;

/sc

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...