Προς το περιεχόμενο

μεταχειρισμενο cpu?

gasgounis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ΓΙΑ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟ Hardware ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ?ΑΝ ΕΞΑΙΡΕΣΟΥΜΕ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΛΟΓΙΚΑ ΤΟ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΞΕΠΕΡΑΣΜΕΝΟ ΑΞΙΖΕΙ ΑΠΟ ΑΠΟΨΗ ΦΘΟΡΑΣ H ΑΓΟΡΑ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟΥ HardwarΕ?

ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟ Cpu ΘΑ ΠΑΙΡΝΑΤΕ? ΠΟΙΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ Hardware ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΩ ΑΦΟΒΑ ΩΣ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΜΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΟΥΝ ΖΗΜΙΕΣ? ΒΛΕΠΕΤΕ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΕΠΟΧΕΣ!!!

• Moderators
Δημοσ.

Xμμμ,ενδιαφερον η απαντηση πιστευω..Εχω καρτα 6 χρονων που λειτουργει μια χαρα(να πω σαν καινουρια?Πως επηρεαζει ο χρονος την καρτα(default clocks) για παραδειγμα?)..Εξαρταται αρκετα απο τον προηγουμενο χρηστη.

Δημοσ.

Για μένα τα μεταχειρισμένα αξίζουν, τα κακομεταχειρισμένα όμως όχι

Σίγουρα κάτι το μεταχειρισμένο δεν είναι και ξεπερασμένο και ειδικά όταν είναι ακόμα σε εγγύηση (ουκ ολίγες περιπτώσεις).

Θεωρώ ότι τα parts που μπορεί να αγοράσει κάποιος με τις λιγότερες επιφυλάξεις και με κάποιο σχετικό ώφελος είναι οθόνη, μνήμες, case και με περισσότερες cpu, board, vga.

Δημοσ.

gasgounis προσπαθησε όταν ποσταρεις να απενεργοποιείς το caps lock![Μη γραφεις κεφαλαια:D]

Όταν αγοράζεις μεταχειρισμένο καλό θα είναι να έχει εγγυηση, αποδειξη αγορας[Ειδικά για μητρική-επεξεργαστή] και να εμπιστευεσαι αυτον τον πωλητη[αξιολογιση του απο προηγουμενες πωλήσεις]...

Λιγοτερο επιφοβα κομματια για μενα ειναι:Κουτια/καρτες δικτύου/ηχου/modems κλπ...Το μονο πραγμα που δεν θα αγοραζα ειναι μεταχειρισμένος δίσκος!

Δημοσ.

Ευχαριστω. Σκεφτομουν Για Cpu Και Καρτα Γραφικων Κατα Κυριο Λογο Και Μαλλον Απο Πλαισιο Aπo To Stock...

Θα Παω Να Τα Παρω Τελικα Εχει Pentium 2.8 Sta 95 Euro

Δημοσ.

Ειπα να εμπιστευεσαι τον πωλητη!!Δεν το διαβασες???:D

Προσεξε πολύ τι θα παρεις απο εκει γιατι κανουν πολλές μαμουνιες...

Τις προάλλες ένα παιδί πήγε για καρτα γραφικών και είδε μια FX5900 στα 15ευρω!!!!

Χα....σιγα μην ήταν και 6800 ultra!Ti 4200 ήταν με αλλαγμενη ψυκτρα που εγραφε 5900 πάνω!

Φυσικά εκεινος το καταλαβε ότι δεν ήταν κανονική 5900[εχουν και μια διαφορα στο μεγεθος] αλλά καποιος που δε ξερει μπορει να τη πατήσει άνετα[και με χειρότερο τροπο...]

Δημοσ.

Στα μεταχειρισμένα είναι λίγο ρίσκο, όπως και στα αυτοκίνητα.

Έχουν περάσει από τα χέρια μου πολλά (από το fleamarket), και έχω αγοράσει αλλά και πουλήσει μεταχειρισμένα. Το ζήτημα είναι να έχει αρκετά χαμηλή τιμή ώστε να αξίζει το ρίσκο. Κάθε φορά που παραγγέλνω κάτι, έχω το τηλέφωνο του πωλητή ώστε να μπορώ να τον βρω αν χρειαστώ κάτι.

Πάντως από την μέχρι τώρα εμπειρία, είμαι απόλυτα ικανοποιημένος από τα μεταχειρισμένα.

Δημοσ.

CPU paleotera(prin 2 xronia) eixa pari 3 komatia apo Ebay kai ta 3 mou vgikane kala.

Tora ti na se po malon tixi xriazete kai ligo dioratikotita se online agores.

Tora an to paris apo magazi h apo xeri tha se sinvouleva na to dokimaseis prota

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...