tiger3000 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2001 Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2001 Μια που είμαι νέος στο κομμάτι αυτό θα ήθελα αν κάποιος ξέρει να μου δώσει πληροφορίες ΓΕΝΙΚΑ για το πως γίνεται και προγραμματίζοντας την κάρτα(οχι στο nova βέβαια)να μπορείς να βλέπεις τα άλλα δορυφορικά κανάλια που δεν είναι ελεύθερα.<BR>Τι είναι αυτό που αλλάζει κάθε σχεδόν μήνα και θέλει πάλι προγραμματισμό η κάρτα?<BR>Ευχαριστώ εκ των προτέρων Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
satuser Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2001 Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2001 file tiger exeis programer an nai kai poion kai episis ti dekti exeis? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
daskalos Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2001 Share Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2001 file tiger pare prota programmer ke meta leme oti thes.diavase ke paleotera posts sto forum.na min grafoume pada ta idia Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tiger3000 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2001 Μέλος Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2001 έχω τον ΗUMAX 5400Z και δεν έχω programmer Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
satuser Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2001 Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2001 orea tha pas na pareis ena programer kata ti gnomi mou ena multiprog kai pigene to dekti se ena ilektroniko pou na kserei apo humax na ston kanei allcam kai meta arxise siga siga ta pexnidia me arxiakia pou mporeis na vreis eukola apo to net.min lipitheis ta lefta gia programer exei gamo tous xavaledes tha koliseis asxima me to hobby. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
daskalos Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2001 Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2001 file mou o 5400z ginete all cam mono apo "ligous"ke oxi apo opoiodipote texniko tis geitonias!!!an thes perisoteres plirofories steile pm Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.