bomberb17 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2005 O συγκεκριμένος χρήστης έχει ποστάρει μια διευθυνση σε καμιά 10ριά topics. Παραπέμπει σε μια σελίδα με γαλλικά (αν καταλαβαίνει κανείς τι είναι ας πει γιατί εγώ δε ξέρω!) Έκανα search με spybot και μου βρήκε ένα registry key: grokloader το οποίο δεν είχα πριν (είμαι πάντα ad-free). Δοκιμάστε και εσείς και πείτε μου για να δούμε τι μας χτυπήσανε πάλι...
Moderators Gi0 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2005 Moderators Δημοσ. 7 Ιουνίου 2005 Yeap εχεις δικιο,αλλα καλυτερα θα ηταν ενα pm σε καποιο moderator ή report τα post του.
bomberb17 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2005 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουνίου 2005 Ξέρω αλλά καλύτερα να προειδοποιήσω για να μην την πατήσουνε άλλοι χρήστες τώρα... Οι moderators μετά πιστεύω ξέρω τι πρέπει να κάνουν
Highlander Δημοσ. 7 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2005 Δεν ξέρω κατα πόσο είναι πολιτικά ορθή μία τέτοια παρατήρηση. Το ότι ο άλλος έχει link σε μία σελίδα που έχει spyware, ( μήπως δεν έχει το google cookies που σε παρακολουθούν; ) δεν πιστεύω ότι είναι κάτι κακό. Κακό θα είναι να πατάς εσύ και ο οποιοσδήποτε ότι link βλέπεις. Κάπου υπήρχε ένα link πιό παλιά που έλεγε Μην Πατήσεις Εδώ αλλά τελικά το πατούσαν όλοι.
billpeppas Δημοσ. 7 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2005 Εντάξει ρε Highlander, αλλά μην δικαιολογούμε και τα αδικαιολόγητα. Επίτηδες το έκανε, και το πόσταρε μάλιστα και σε άσχετα topics... [ 1 σχετικά με ram testing program , 1 με temps, και άλλα άσχετα ]
theglassicon Δημοσ. 7 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2005 Και ο spamer θέλει τον Paredwse tou.............
dioptra999 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2005 Παιδια περασε και σε εμενα το συγκεκριμενο registry key. Ρε παιδια ειναι και καινούργιος και τα μονα ποστ και σε ασχετα θεματα ειναι αυτη η ιστοσελίδα... Μιας και ειναι ασχετη προτείνω στον moderator να την διαγράψει απο τα threads!
NaGR Δημοσ. 7 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2005 paidia piga kai ego stin selida alla epsaxa me adaware kai apo regedit kai den vrike tipota. prepei na katevaso kai spybot?
NaGR Δημοσ. 8 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2005 Katevasa kai etreksa kai spybot kai den mou evgale tipota se registry eimai me kerio- kaspersky gia pliroforisi mono eseis ti exete apo antivirus firewall?
poulinos Δημοσ. 8 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2005 entaxei re paidia kai eseis min mpenete opou grafei o kathenas.i periergeia olon bebea.
Πέτρος Σ. Δημοσ. 8 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2005 Παιδιά ότι και να λέτε μόνο ένας mod μπορεί να τον σταματήσει.
bomberb17 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2005 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουνίου 2005 entaxei re paidia kai eseis min mpenete opou grafei o kathenas.i periergeia olon bebea. Δεν είναι θέμα περιέργειας! Εγώ για παράδειγμα παρακολουθούσα ένα topic που με ενδιέφερε και μου πετάει το link.. (χωρίς όμως να έχω ακόμα καταλάβει ότι το έχει ποστάρει και σε άλλα 10). Τώρα αν εσείς εγκρίνετε τέτοιου είδους ενέργειες τι να σας πω... Πάντως τα posts του διεγράφησαν μέσα σε 10 λεπτά!!!
angelos0 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2005 ο user έχει banaristei από χθες και τα ανάλογα topic έχουν γίνει edit. εφόσον παρατηρήσετε κάτι ανάλογο το πιο γρήγορο πράγμα που θα βρει ανταπόκριση είναι το κουμπάκι του notify και όχι post εδώ. (όπως και έγινε δηλαδή)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.