senior Δημοσ. 7 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2005 ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΕΧΩ ΠΑΘΕΙ ΖΗΜΙΑ ΣΕ ΜΙΑ ΠΑΛΙΑ ΜΟΒΟ ΜΕ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΧΡ . ΣΗΜΕΡΑ ΑΛΛΑΞΑ ΤΗΝ ΚΑΜΜΕΝΗ ΜΕ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΚΑΙ ΟΛΑ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΑ ΩΣΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΩ ΤΟΝ ΠΑΛΙΟ ΜΟΥ ΔΙΣΚΟ ΜΕ ΤΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΛΙΑ ΜΟΒΟ. ΒΑΣΙΚΑ ΔΕΝ ΞΕΚΙΝΑ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΚΟΛΑΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΣΑ ΟΠΟΙΟΝ ΦΙΛΟ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΓΙΑ ΝΑ ΒΟΟΤΑΡΕΙ Η ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΝΑ ΜΕ ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΕΙ ΔΙΟΤΙ ΕΧΩ 3 ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΣΤΟ ΔΙΣΚΟ ΠΟΥ ΑΠΑΙΤΟΥΝ ΧΡΟΝΟΒΟΡΑ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
xela Δημοσ. 7 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2005 Θα βάλεις το cd των windows και θα bootareis από αυτό και αντι για setup θα πατήσεις "R" και θα κάνεις repair των windows...μετά από αυτό θα είσαι έτοιμος να μπεις. πάντως εγώ προσωπικά δεν το έχω δοκιμάσει αλλά πιστεύω πως και να το κάνεις θα έχεις μειωμένες επιδόσεις ίσως και αρκετά erros/blue screens.οπότε γνώμη μου είναι αν δεν έχεις πάρει back up κάντο και αν σου πετύχει πάρε backup και ξανακάνε setup για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο.μην πάθεις τίποτα και τρέχεις μετά..
senior Δημοσ. 7 Ιουνίου 2005 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουνίου 2005 ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΨΕ ! ΙΣΩΣ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΓΡΑΦΗ ΣΤΗΝ Registry ΤΩΝ ΧΡ ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΠΑΛΑΙΑ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ. ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΟΚΙΜΑΣΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΣΟΥ " ΧΕla"
vagpap Δημοσ. 7 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2005 Κοίτα και εδώ. Έχει και κάνα δυο άλλα πραγματάκια πέρα από το repair... Proceed on your own risk ;-) (Α, ναι και κάτι άλλο... Μην γράφεις κεφαλαία, φαίνεται ότι φωνάζεις... Welcome to insomnia)
billpeppas Δημοσ. 7 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2005 Ακόμα και να πετύχεις να δουλέψουν έστω και...χάλια, θα έχεις μειωμένες επιδόσεις, πιο πολλές πιθανότητες για αδικαιολόγητες ή και δικαιολογημένες blue screens, κλπ. Format, Clean install...
qspock Δημοσ. 8 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2005 Εγω δε θα το δοκιμαζα καν, καινουργια μητρικη = format, clean install ΠΑΝΤΑ.
Acid-Burn Δημοσ. 8 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2005 Ki egw etsi lew.Stantar pragmata meta apo allagh mhtrikhs... Clean install kai 8a exeis to kefali sou hsuxo.Mia mera einai to ***si...:P:P
insomniac_new Δημοσ. 8 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2005 ρε παιδιά πώς δεν γίνεται; τα windows εγκαθίστανται στον σκληρό και όχι στη mobo. απλά πρέπει να εγκαταστήσεις τους drivers για το τσιπάκι(p.x sis,via ,k.a) και τους drivers για raid klp αν εχεις. δοκίμασες να εκκινήσεις τα windows με την νέα mobo χωρις να πειράξεις τίποτα αλλο; για πες μας τι ακριβώς πρόβλημα σου εμφανίζει;
overclocker Δημοσ. 8 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2005 Enas allos tropos gia na min kanete format ystera apo allagi mobo,cpu,ram...ktlp. einai autos pou tha pw (an kai to clean install einai i kalyteri lysi apo polles pleures). !!! [ PROSOXI ] Ta parakatw vimata ginontai oso yparxei akoma sto pc mas i palia mas motherboard !!!--->Win 9x -> start -> run -> regedit -> HKEY_LOCAL_MACHINE -> delete key Enum. Win XP Home & Pro -> start -> run -> regedit -> HKEY_CURRENT_CONFIG -> System -> Currentcontrolset -> delete "Enum". Afou kanoume ta parapanw vimata me tin palia mas mobo meta tin allazoume kai bootaroume to pc. Kata tin ekinisi twn Windows tha entopistei i nea mobo kai tha prepei na kanoume install tous neous drivers tou neou mas mobo.
madsc Δημοσ. 8 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2005 ρε παιδιά πώς δεν γίνεται;τα windows εγκαθίστανται στον σκληρό και όχι στη mobo. απλά πρέπει να εγκαταστήσεις τους drivers για το τσιπάκι(p.x sis' date='via ,k.a) και τους drivers για raid klp αν εχεις. δοκίμασες να εκκινήσεις τα windows με την νέα mobo χωρις να πειράξεις τίποτα αλλο; για πες μας τι ακριβώς πρόβλημα σου εμφανίζει;[/quote'] Μακάρι να ήταν τόσο απλό. Αν αλλάξει chipset (στη νέα μητρική) θα φάει BSOD (μπλε οθόνη) στο boot. Αν όχι κάθε τρεις κ λίγο θα πρέπει να διορθώνει τα προβλήματα που εμφανίζονται. Ιδίως σε εγκατάσταση mobo που μπορεί να έχει 1002 πράγματα επάνω της (άρα κ ένα κάρο εγκατεστημένους drivers & ρυθμίσεις στον hd), η κάθε περίπτωση είναι σχεδόν μοναδική. Μπορείς να απεγκαταστήσεις ότι controller έχεις πριν την αλλαγή, να σβήσεις τα registry κλειδιά που αντιστοιχούν στο hw, shutdown αλλάζεις mobo κ προχωράς με ότι εγκατάσταση χρειάζεται. Αλλά η σαβούρα που θα μείνει πίσω -ακόμα κ ολόσωστα να κάνεις την όλη διαδικασία- κ τα προβλήματα, μειωμένες επιδόσεις που μπορεί να συναντήσεις ίσως να καθιστούν την όλη διαδικασία ασύμφορη. Επίσης η σταθερότητα του os είναι κάτι που πρέπει να σκεφτείς εδώ. Όσοι ξέρω που το δοκιμάσαν αυτό απλά ανέβαλαν το format-clean install, δεν το απέφυγαν. /sc
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.