elamnte Δημοσ. 7 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2005 *** Αυτό το μήνυμα διαγράφηκε και δεν υπάρχει πια *** Για να προσπαθήσετε να βρείτε το μήνυμα, κοιτάξτε εδώ. Για περισσότερες πληροφορίες, ρίξτε μια ματιά εδώ.
Πέτρος Σ. Δημοσ. 7 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2005 Για εμένα asus S U C K S!!! σε μηχάνημα. Δές στο e-shop έχει ένα ωραίο Plextor. Πάντως να πάρεις ή Plextor ή Pioneer.
infini Δημοσ. 7 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2005 Και γιατί αν επιτρέπεται θέλεις το Ε616P2 αντί για το P3; Τι καλύτερο έχει; Αφου το Ρ3 είναι πιο καινούριο μοντέλο
qspock Δημοσ. 9 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2005 Εγω και με το αμαξι βολευομαι... Κανε μια βολτα στα μαγαζια, κυριως τα μικρα που κρατανε παλιο stock, ισως το βρεις εκει. Μη περιμενεις πλαισιο και τα συναφη οπου το stock φευγει γρηγορα και φερνουν καινουργια. Το P3 παντως εχει κυκλοφορισει εδω και καιρο στο εξωτερικο.
infini Δημοσ. 12 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2005 Μήπως θέλεις να το ανταλλάξεις γιατί το P3 έχει προβλήματα στο ripping ταινιών με προστασία;
elamnte Δημοσ. 12 Ιουνίου 2005 Μέλος Δημοσ. 12 Ιουνίου 2005 Oxi apolitos kanena provlima den exei me to ripping tainiwn toylaxiston me tin 1.06 ekdosi logismikoy. den xerw an me tin 1.05 exei alla me afti poy to agorasa egw den exei apolitos kanena provlima me ta programmata : dvdshrink, anydvd, dvddecrypter kai oyto kathexis. twra otidipote theleis mporeis na me vreis kai sto 6974713128 grigoris. an to exeis kai se endiaferei h antallagi h' na to poyliseis apla pare me ena thl kai to sizitame.
infini Δημοσ. 12 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2005 Απλά μου φένεται περίεργο γιατί να θέλεις να το ανταλλάξεις με ένα παλιότερο μοντέλο της ίδιας εταιρείας. Τι λιγότερο έχει σχέση με το P2; Αν μπορείς βάλε ορισμένα benchmarks με το Nero cd-dvd speed για -R, +R και dual layer
elamnte Δημοσ. 13 Ιουνίου 2005 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουνίου 2005 *** Αυτό το μήνυμα διαγράφηκε και δεν υπάρχει πια *** Για να προσπαθήσετε να βρείτε το μήνυμα, κοιτάξτε εδώ. Για περισσότερες πληροφορίες, ρίξτε μια ματιά εδώ.
billpeppas Δημοσ. 13 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2005 σε αυτό που κάνεις είναι όμως πολύ καλύτερο το LG
elamnte Δημοσ. 13 Ιουνίου 2005 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουνίου 2005 Sygnwmi kai poy xereis esi ti kanw kai oti einai kalitero to lg?? kai an ennoeis to lg 8163 oxi den einai kalitero.
qspock Δημοσ. 13 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2005 Εισαι σιγουρος οτι ειναι καλυτερο? Εχω τις αμφιβολιες μου. Οσο για το ripping κι εγω καπου το διαβασα σε ενα αλλο forum αλλα πιστευω οτι ειχε προβλημα το συγκεκριμενο κοματι.
elamnte Δημοσ. 13 Ιουνίου 2005 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουνίου 2005 *** Αυτό το μήνυμα διαγράφηκε και δεν υπάρχει πια *** Για να προσπαθήσετε να βρείτε το μήνυμα, κοιτάξτε εδώ. Για περισσότερες πληροφορίες, ρίξτε μια ματιά εδώ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.