Προς το περιεχόμενο

Exei kaneis to asus dvdrom e616p2?? an nai to agorazw.

elamnte

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

*** Αυτό το μήνυμα διαγράφηκε και δεν υπάρχει πια ***

Για να προσπαθήσετε να βρείτε το μήνυμα, κοιτάξτε εδώ.

Για περισσότερες πληροφορίες, ρίξτε μια ματιά εδώ.

Δημοσ.

Και γιατί αν επιτρέπεται θέλεις το Ε616P2 αντί για το P3; Τι καλύτερο έχει; Αφου το Ρ3 είναι πιο καινούριο μοντέλο

Δημοσ.

Εγω και με το αμαξι βολευομαι... :)

Κανε μια βολτα στα μαγαζια, κυριως τα μικρα που κρατανε παλιο stock, ισως το βρεις εκει. Μη περιμενεις πλαισιο και τα συναφη οπου το stock φευγει γρηγορα και φερνουν καινουργια. Το P3 παντως εχει κυκλοφορισει εδω και καιρο στο εξωτερικο.

Δημοσ.

Oxi apolitos kanena provlima den exei me to ripping tainiwn toylaxiston me tin 1.06 ekdosi logismikoy. den xerw an me tin 1.05 exei alla me afti poy to agorasa egw den exei apolitos kanena provlima me ta programmata : dvdshrink, anydvd, dvddecrypter kai oyto kathexis. twra otidipote theleis mporeis na me vreis kai sto 6974713128 grigoris. an to exeis kai se endiaferei h antallagi h' na to poyliseis apla pare me ena thl kai to sizitame.

Δημοσ.

Απλά μου φένεται περίεργο γιατί να θέλεις να το ανταλλάξεις με ένα παλιότερο μοντέλο της ίδιας εταιρείας. Τι λιγότερο έχει σχέση με το P2; Αν μπορείς βάλε ορισμένα benchmarks με το Nero cd-dvd speed για -R, +R και dual layer

Δημοσ.

Δημοσ.

Εισαι σιγουρος οτι ειναι καλυτερο? Εχω τις αμφιβολιες μου. Οσο για το ripping κι εγω καπου το διαβασα σε ενα αλλο forum αλλα πιστευω οτι ειχε προβλημα το συγκεκριμενο κοματι.

Δημοσ.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...