weirdo Δημοσ. 7 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2005 pedes exw mia eikona k 8elo apo authn na epilexw mono enna antikimeno ths automata, to kanei kapio programa ? katevazw to corel.
Exiled2 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2005 Από ότι ξέρω η αυτόματα επιλογή γίνεται με βάση το χρώμα. Δεν νομίζω να μπορεί το πρόγραμμα να καταλάβει τα αντικείμενα(Δεν το έχω ψάξει κιόλας).
gfilippas Δημοσ. 8 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2005 Και με το corel (photopaint) μια χαρά μπορεί να το κάνει. weirdo φαβτάζομαι ξέρεις τα βασικά για επεξεργασία εικόνας
kolobaki Δημοσ. 8 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2005 Και το ACDSee ειναι καλο προγραμμα για αυτη τη δουλεια και εχει και επιπλεον δυνατοτητες.
weirdo Δημοσ. 9 Ιουνίου 2005 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουνίου 2005 euxaristo paidia, me to photoshop htan pio eukolo, to corel eixe to sigekrimeno ergalio ala i8ele pio poles ru8miseis gia dulepsei swsta
gfilippas Δημοσ. 9 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2005 Και το ACDSee ειναι καλο προγραμμα για αυτη τη δουλεια και εχει και επιπλεον δυνατοτητες. Επιπλέον δυνατότητες; επιπλέον σε σχέση με photoshop, photopaint; Το ACDSee είναι απλά ένας browser/viewer εικόνων με μερικά πολύ βασικά εργαλεία επεξεργασίας γραφικών, ενώ τα άλλα 2 επαγγελματικές λύσεις.
kolobaki Δημοσ. 9 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2005 Ενταξει δεν ειναι και photoshop αλλα δεν παυει να ειναι αρκετα καλο προγραμμα.
Silok Δημοσ. 10 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2005 Ενταξει δεν ειναι και photoshop αλλα δεν παυει να ειναι αρκετα καλο προγραμμα. Ναι αλλά για τη δουλειά που χρειάστηκε ο φίλος είναι σαν να του λες να πάει απο Θεσ/νίκη Αθήνα μέσω Κομοτηνής γιατί αν χρειαστεί να επιλέξεις κάτι απο μία φωτό και να της αλλάξεις χρώμα,υφή,κοντραστ κ.ο.κ το Photoshop είναι η μόνη λύση.Με τα άλλα απλώς παιδεύεσαι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.