billpeppas Δημοσ. 8 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2005 50 Cent - A Lil' Bit.... αλλά αν θέλει το mp3 το κανονικό πιστεύω πως θα το είχε ήδη κατεβάσει από αλλού...
MariaTs. Δημοσ. 8 Ιουνίου 2005 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουνίου 2005 Ναι θα το είχα κάνει ήδη! Αλλά μου έχει ξανατύχει να κατεβάσω mp3 zip και να μην μπορώ να το ακούσω και τώρα που μου ξανάτυχε, σκέφτηκα να ρωτήσω αν υπάρχει κάποιο πρόγραμμα που να επιτρέπει ακρόαση, χωρίς να γίνει η αποσυμπίεση. Βέβαια αυτό είναι θέμα προγράμματος zip κι αν έχει τέτοια δυνατότητα ή κάποιου mp3 player που να το κάνει! Μάλλον δεν υπάρχει... Ευχαριστώ για τον κόπο billpeppas!
MariaTs. Δημοσ. 8 Ιουνίου 2005 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουνίου 2005 Θα ήθελα να δω τι αποτελέσματα θα βγάλεις!
Dj_kourampies Δημοσ. 8 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2005 το foobar2000 παιζει zipαρισμενα αρχεια on the fly, αλλα δ νομιζω να παιζει κλειδωμενα.
drterror Δημοσ. 8 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2005 καλα ρε παιδιά αξίζει να κάτσεις να βάλεις το pc σου να κανει bruteforce με τις ωρες και ολα αυτά για να ακούσεις ενα τραγούδι ;;;;;;;;;; βάλε κανα μουλάρι ή πήγαινε να ενισχυσεις τις δισκογραφικές στην χειρότερη...
parsifal Δημοσ. 8 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2005 Άσχετο, sorry, had to ask! billpeppas, αυτό το farm που αναφέρεις που μπορούμε να το βρούμε φίλε?
billpeppas Δημοσ. 8 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2005 Δεν είναι πρόγραμμα Parsifal... Computer Farm aka Clusters... πολλά PC που αναλαμβάνουν να μοιράσουν το φόρτο μιας εργασίας μεταξύ τους. Για την ακρίβεια πρέπει να φοράνε λειτουργικό που υποστηρίζει Clustering & PLB,και να είναι δικτυωμένα μεταξύ τους φυσικά, με την χρήση κεντρικού server, καθώς και να το υποστηρίζει το πρόγραμμα. Εδώ σε αυτή την περίπτωση, δεν το έκανα ακριβώς έτσι. Έχω βάλει το κάθε PC να κάνει μέχρι ένα σημείο το retrieval. Έτσι έχει μοιραστεί ο φόρτος.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.