Προς το περιεχόμενο

Mp3 zip!

MariaTs.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω ένα mp3 ζιπαρισμένο. Για να το ακούσω χρειάζεται βέβαιως ο κατάλληλος κωδικός. Δυστυχώς στην ιστοσελίδα που το βρήκα δεν παρείχαν τίποτα! Πως μπορώ έστω και ζιπαρισμένο να ακούσω το mp3; Υπάρχει κάποιο πρόγραμμα που να δίνει τέτοια δυνατότητα;

Δημοσ.

Για να κάνω ερώτηση για το πως μπορώ να το ακούσω κι ας είναι ζιπαρισμένο, σημαίνει ότι έχω δοκιμάσει και κωδικούς και διαφορετικά προγράμματα zip... Κάνω την ερώτηση, μήπως κάποιος γνωρίζει κάτι παραπάνω και μπορέσω να ακούσω το mp3.

Silverthan ευχαριστώ πάντως' είναι ήδη δοκιμασμένο απ'την αρχή-αρχή!!! :D

Δημοσ.

Όσο είναι συμπιεσμένο " in-zip" δεν μπορείς να το αναπαράγεις.

Δεν υπάρχει τέτοια δυνατότητα.

Μόνος τρόπος να το ακούσεις είναι να το κάνεις extract....δηλαδή να βρείς το pass...

Αν θες στείλτο μου ή δώσε link να το κατεβάσω να δοκιμάσω για το pass...

Δημοσ.

πρός το παρόν τα κόλπα μου...λέγε με Guess δεν πιάσανε.

Το site που παραπέμπει στο txt δεν έχει φυσικά το pass.

Και κάτι μου λέει πως και το file που είναι encrypted ( password protected ) δεν θα είναι ok.

Το έχω βάλει στην farm να σπάνε το password...

Είμαστε στο 21% σε password 6 charachters...σε 14 ώρες θα πάμε στους 7 characters αν δεν βρεθεί το pass στους 6...

Δημοσ.

Με brute force δε νομίζω να κάνεις τίποτα. Λογικά ο κωδικός θα είναι πολύ μεγαλύτερος απο 6 χαρακτήρες και είναι μεγάλη η πιθανότητα να έχει και σύμβολα. Το .zip μόνο το mp3 έχει μέσα;

Δημοσ.

den mas les kalytera to title tou mp3 na sto anevasoume kapou?

ps. fysika meta tin prwti fora pou tha to akouseis (an den exeis to gnisio cd) tha to diagrapseis... swsta?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...