Προς το περιεχόμενο

Με την επιλογή αρχείων βίντεο κρασάρει ο explorer

nick_gr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

μπορεί κάποιος να μου δώσει το "κλειδί" που αλλάζω στην registry ώστε να μην κάνει τις προεπισκοπίσεις των αρχείων βίντεο;

Δημοσ.

dokimase na anavathmiseis to divx sou, emena me kapoia ekdwsi tou DivX, ksafnika mou crasare akoma kai otan empaina se fakelo me videa... itan provlima tou DivX

Δημοσ.

Εμένα μου το έκανε με αρχεία mpeg, και μάλιστα όχι με όλα, είχε προτίμηση σε συγκεκριμένα αρχεία (προφανώς θα είχαν ένα συγκεκριμένο format), και είτε τα άνοιγα είτε απλά έμπαινα στο directory έχοντας thumbnails, μου crashαρε τον explorer. Λύση δεν βρήκα (παρόλο που έκανα και ξαναέκανα εγκατάσταση το DirectX, γιατί έφταιγε μάλλον κάτι με το Directshow), και μόνο μρ φορμάτ επανήλθε..

• 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

ρε παιδια μολις εκανα φορματ και εβαλα το klite mega codec pack 2.10 και με media player 11,media classic kai bs player

τα thumbnails των αρχειων mpeg,mpg δεν φαινονται.αυτο ειναι πολυ παραξενο γιατι μεχρι εχθες (πριν το φορματ) στο πισι μου υπαρχαν ολα αυτα που ανεφερα.εδωσα την εντολη που λετε αλλα διορθωθηκαν μερικα μονο mpeg,mpg .τα πιο πολλα απλα εχουν το εικονιδιο του media player με το σηματακι του mpeg.

τι να κανω?εκανα απεγκατασταση to klite mega codec pack 2.10 και εβαλα ενα πιο παλιο το 1.70 αλλα τιποτα παλι

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...