Προς το περιεχόμενο

Charmed - Οι Μάγισσες

GreekCharmed

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 59
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Η αντίστροφη μέτρηση έχει αρχίσει 18,5 ώρες ( Σύμφωνα με το αμερικάνικο ρολόι)για την πρεμιέρα του 8ου κύκλου. Περίμενα όλο το καλοκαίρι γι αυτήν την στιγμή, επιτέλους θα το δω.

Δημοσ.

Κατέβασε κανείς το πρωτο επεισόδιο της ογδοης σαιζον? Εγω το κατεβάζω τώρα. Αν κρίνω από τα trailer πρεπει να είναι πολύ καλό. Όταν το δω θα σας πω.

ΥΓ Είναι κανείς μέσα? Αναρωτιέμαι γιατί εχω πολύ καιρό να δω μήνυμα και είναι σαν μιλάω με εμένα. Αν Φύγατε τουλάχιστον πείτε το μου να μην στέλνω μηνύματα μόνος μου.

Δημοσ.

Ρε παιδια δεν την έχω δει ποτέ την σειρά αλλά επειδή θέλω πολύ και στα video clubs δεν παίζει να την βρω, μήπως ξέρει κανείς πού μπορώ να βρω ελληνικούς υπότιτλους για να την κατεβάσω??????????

Από την 1η η 2η season........

γιατί έχω βρει μόνο 6 και πάνω

:neutral:

Δημοσ.
Ρε παιδια δεν την έχω δει ποτέ την σειρά αλλά επειδή θέλω πολύ και στα video clubs δεν παίζει να την βρω' date=' μήπως ξέρει κανείς πού μπορώ να βρω ελληνικούς υπότιτλους για να την κατεβάσω??????????

Από την 1η η 2η season........

γιατί έχω βρει μόνο 6 και πάνω

:neutral:[/quote']

Ακόμα δεν έχουμε προλάβει να κάνουμε ελληνικούς υπότιτλους για τις πρώτες season....σιγά σιγά όμως θα αρχίσουμε να μεταφράζουμε και αυτούς. εντωμεταξύ μπορείς να βρεις και για τον 6ο και για τον 7ο είτε στο club μου είτε στο greektvsubs

• 5 μήνες μετά...
Δημοσ.

Την Παρασκευή 3 Μαρτίου ανακοινώθηκε και επίσημα πως η σειρά Charmed σταματάει τον Μάιο με το τελευταίο της επεισόδιο να μεταδίδεται την Κυριακή στις 21 Μαίου :(

Δημοσ.

Άντε καιρός ήτανε... δε νομίζεις ότι παρατράβηξε το όλο πράγμα; Το τελευταίο που είδα στο σταρ ήταν με την πάιπερ να έχει 6 χέρια !! Δηλαδή έλεος.. πιστεύω και εσύ η ίδια να καταλαβαίνεις ότι η σειρά έχει ξεφύγει τελείως. Από τότε που άρχισαν να γίνονται γοργόνες, βρυκόλακες, νυχτερίδες και γενικά να το παίζουν transformers η σείρα έχασε την όποια αληθοφάνεια μπορεί να έχει μια σειρά με μάγισσες.

• 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

guys SOS exo katevasei olous tous kyklous kai thelo olous tous ypotitlous... alla otan leme olous ennoo OLOYS!!! se opoio site kai an exo mpei exei kapoious kyklous kai kapoia episodeia gia autous:( ... PLZ help me!!!

Δημοσ.

Δυστυχως δεν υπαρχουν ολοι οι υποτιτλοι μονο για μερικους κυκλους υπαρχουν τα πρωτα 8 επεισοδια του πρωτου,το δευτερο του τριτου,τα 2 πρωτα του εκτου,7 σκορπια απο τον 7ο και ολος ο 8ος...αυτα..πιστευω ομως οτι με τον καιρο θα μεταφρασουν ολα...

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

παιδια μολις κατεβασα τα επεισοδεια απο ολες τις σειρες καθως και ολους τους υποτιτλους στα αγγλικα ομως

να σας πω για οποιον μπορει και ξερει να μεταφραζει οτι εχω τους αγγλικους υποτιτλους.λοιπον αν μπορουσε οποιοσδηποτε να βοηθησει παρακαλω να το κανει

ειναι η καλυτερη σειρα που υπαρχει και ειναι κριμα να μην καταλαβαινεις το νοημα του καθε επεισοδειου

δεν νομιζετε??

στηριζομαι στην βοηθεια σας

THANKSSS

• 6 μήνες μετά...
  • 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

πες οταν ερθουν οι μαγισσες στο καταστημα του φιλου σου να μου πεις που βρισκεται ωστε να παω να παρω τπτ.εχω βρει ενα καταστημα εδω στη γειτονια μου αλλα εχει μονο τον 4 κυκλο.:-)

• 2 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

εχουν βγει τα dvd της σειρας στην ελλαδα?

δεν νομιζω αλλα εχω την εντυπωση-αν θες να το δεις- οτι το ξαναβαζει στο ΣΤΑΡ

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...