TheFunisher Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2005 Συγχωρεμένος. Αλλά να γράφεις ότι δεν είσαι σίγουρος αν υπάρχει στα υποκαταστήματα γιατί δεν είμαι ο μόνος που έκανα τόσο δρόμο τσάμπα, απλά είμαι ο μόνος που το δημοσιεύσα.
GreekCharmed Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2005 Ακριβώς επειδή δεν ήμουν σίγουρη έδωσα και το τηλέφωνο.
TheFunisher Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2005 Μόλις κοίταξα το episode guide της 8ης σαιζόν και έχει μόνο 9 επείσοδια. Μήπως ξέρει κανείς αν θα σταματήσει στα 9 ή ολοκληρώσει τα 22.
TheFunisher Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2005 Και μήπως ξέρει και κανείς αν το star θα σταματήσει στν 2η σαιζόν ή θα συνεχίσει.
lazaross Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2005 γιατι αυτη που δειχνει τωρα ειναι η δευτερη season; εγω νομιζα οτι ηταν η πρωτη...
GreekCharmed Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2005 TheFunisher: Η 8η season θα έχει 22 επεισόδια, αλλά μόνο οι πρώτοι 8-9 τίτλοι είναι γνωστοί. Οι επαναλήψεις θα σταματήσουν στον 2ο κύκλο και αργότερα θα αρχίσουν τα νέα επεισόδια του 7ου κύκλου.
TheFunisher Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2005 Καλά γιατί δεν μ' αφήνουν να βάλω μεγαλύτερη φωτογραφία, αυτή φαίνεται γελοία. Για να τους δείξω εγώ πάρτε:
TheFunisher Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2005 Καλά πως βάζετε τις εικόνες στο μήνυμα? Και πως βάζετε φωτογραφία στο όνομα σας? ΥΓ Δείτε τις φωτογραφίες είναι ωραίες.
paschalia Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2005 Το επεισοδιο της Παρασκευης - με τους 4 καβαλαρηδες- ηταν το τελευταιο του πρωτου κυκλου ?
TheFunisher Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2005 11 μέρες για την έναρξη του 8ου κύκλου Charmed και έχει ακόμα μόνο 9 επεισόδια αρχίζω και ανοισηχώ. Μήπως ξέρει και κανείς αν θα βγει παιχνίδι βασισμένο στη σειρά? Α! και σε όσους αρέσει η Alyssa Milano θα πρόρεινα το Embrace of the Vampire.
panagiotispsomiadis Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2005 Funisher δεν μας λες και μας απο πού κατέβασες τις φωτογραφίες, είναι πολύ ενδιαφέρουσες απο οτι βλέπω.
TheFunisher Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2005 Έλα ρε μπες στο http://www.google.com.gr και γράψε Alyssa Milano/ Rose Mcgowan/Shannen Doherty/Holly Marie Combs/(και ότι άλλο όνομα σου έρθει.) Και μετά γράψε naked και πάτα search. ΥΓ Πριν το τσέκαρε αν το antivirus είναι ενεργό και up to date γιατί υπάρχει η περίπτωση να σου μπουν τίποτα spyware. Δεν θα σου κάνουν μεγάλη ζημιά απλά αν σου μπουν πολλά μπορεί να αργεί λίγο ο υπολιστής σου. ΥΓΓ Αν δεν είσαι πάνω από 18 σκέψουτο διπλά πριν το δοκιμάσεις.
panagiotispsomiadis Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2005 Είμαι καλά προστατευμένος μην ανησυχής. Νώμιζα έχεις συγκεκριμένο site η κάποιο πρόγραμμα. Αυτά είναι θέματα για συζήτηση συμφωνείς?
TheFunisher Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2005 Ξέρω και κάποια site και προγραμματα αλλά δεν μπορώ να τα πω εδώ μπροστά σε όλους τους χρήστες και στα αδιάκριτα μάτια. Πες μου το email σου να στα στείλω ή αν δεν θες να το φανερώσεις μπροστά σε όλους μπορείς να μου το στείλεις στο email μου [email protected]. ΥΓ Δεν θέλω σχόλια για το όνομα του email μου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.