Προς το περιεχόμενο

Charmed - Οι Μάγισσες

GreekCharmed

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Συγχωρεμένος. Αλλά να γράφεις ότι δεν είσαι σίγουρος αν υπάρχει στα υποκαταστήματα γιατί δεν είμαι ο μόνος που έκανα τόσο δρόμο τσάμπα, απλά είμαι ο μόνος που το δημοσιεύσα.

• Απαντ. 59
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

TheFunisher: Η 8η season θα έχει 22 επεισόδια, αλλά μόνο οι πρώτοι 8-9 τίτλοι είναι γνωστοί.

Οι επαναλήψεις θα σταματήσουν στον 2ο κύκλο και αργότερα θα αρχίσουν τα νέα επεισόδια του 7ου κύκλου.

Δημοσ.

11 μέρες για την έναρξη του 8ου κύκλου Charmed και έχει ακόμα μόνο 9 επεισόδια αρχίζω και ανοισηχώ. Μήπως ξέρει και κανείς αν θα βγει παιχνίδι βασισμένο στη σειρά? Α! και σε όσους αρέσει η Alyssa Milano θα πρόρεινα το Embrace of the Vampire.

Δημοσ.

Έλα ρε μπες στο http://www.google.com.gr και γράψε Alyssa Milano/ Rose Mcgowan/Shannen Doherty/Holly Marie Combs/(και ότι άλλο όνομα σου έρθει.) Και μετά γράψε naked και πάτα search.

ΥΓ Πριν το τσέκαρε αν το antivirus είναι ενεργό και up to date γιατί υπάρχει η περίπτωση

να σου μπουν τίποτα spyware. Δεν θα σου κάνουν μεγάλη ζημιά απλά αν σου μπουν πολλά μπορεί να αργεί λίγο ο υπολιστής σου.

ΥΓΓ Αν δεν είσαι πάνω από 18 σκέψουτο διπλά πριν το δοκιμάσεις.

Δημοσ.

Ξέρω και κάποια site και προγραμματα αλλά δεν μπορώ να τα πω εδώ μπροστά σε όλους τους χρήστες και στα αδιάκριτα μάτια. Πες μου το email σου να στα στείλω ή αν δεν θες να το φανερώσεις μπροστά σε όλους μπορείς να μου το στείλεις στο email μου [email protected].

ΥΓ Δεν θέλω σχόλια για το όνομα του email μου.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...